سلام بچه ها من میخوام تازه بازی رو دانلود کنم ! لینکی هست تو تاپیک ؟ اگه هست بگین صفحه چنده ؟!
سلام بچه ها من میخوام تازه بازی رو دانلود کنم ! لینکی هست تو تاپیک ؟ اگه هست بگین صفحه چنده ؟!
بفرما عزیز(از Direct Link دانلود کن،مستقیمه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم
فقط یه جاشو گیر کردم
اونجایی که تو کشور کوبا هستی و بعد از یه خونه بزرگ میای بیرون تو هستی با 2 نفر دیگه که هی یکیشون میگه کارلوس... کارلوس...!! رو به روتا چند تات دشمن سنگر گرفتن بعد از سمت راستت دوستات میان کمکت (با آرپی جی میزنن دشمنو نابود میکنن) سمت راستت یه تانک میاد از دیوار تو و بعد از چند ثانیه نمی دونم کی بهش شلیک میکنه و بعد یه نوشته میاد نوشته دوستایه تیمت کشته شدن!!
سلام دوستان عزیز
آقایون من یه جا گیر کردم ...
حالا کجا : تو یه مرحله ی هستی که داری یه نفر رو چکی می کنی بعد یکسری نیرو میریزن تو ساختمون بعدش هم باید بری بالا
پشت بوم حالا مشکل اینجاست که من نمی تونم از ساختمون بپرم به اونیکی ساختمون ....
بازی با x360 پلی میشه ....
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
راستی چقدر مونده تا بازی تموم بشه ؟؟
سلام
یه مشکل دارم
اون مرحله ای که سوار هواپیما میشی
و باید به سربازات آدرس بدی تا وارد خونه بشن و بعد از اونجا هدایتشون کنی تا نیروهای مقابل نبیننشون
من این یه تیکه که بعد از خونه رو هر کاری میکنم سربازام دیده میشن و اونا هم میکشنشون
فقط از یه مسیر رد میشن
باید چکارش کنم؟
Last edited by amin khan; 11-02-2011 at 08:25.
اونجارو باید بدو ای وقتی داری میرسی سر پرتگاه بپر.بعد بازی سلو موشن میشه میوفتی انطرف.
فک کنم وسط بازی هستی
شما باید با یک دکمه ای به سربازا بگید که بخوابن زمین و به حالت سینه خیز در بیان
(دقیقا یادم نیست با چه دکمه ای بود)
بعدش منتظر بمون که سربازای دشمن برن و ادامه بده...
دکمه برای دویدن وجود داره ؟؟اونجارو باید بدو ای وقتی داری میرسی سر پرتگاه بپر.بعد بازی سلو موشن میشه میوفتی انطرف.
فک کنم وسط بازی هستی __________________
از کجا باید دور خیز کنم ؟؟؟ و باید کجا دکمه jump رو بزنم ؟؟؟
تازه وسطاش هسیتم![]()
سلام................
بازی خیلی خوبی هست من که خیلی خوشم اومد برای اینکه:
اولین بار هست که تو سری COD داستان رو در بازی شاهد هستیم(که داستان خیلی خوبی بود برای اولین بار مخصوصا)
اما تا نرفتم سراغ نکته ی بعد یه نکته ی دیگه در رابطه با داستان بازی به دوستان بگم:
سعی کنید 5 یا 6 مرحله ی آخر بازی رو یه ضرب تو 2 یا 3 ساعت برید لذت واقعی از داستان بازی رو ببرید.....
(من خودم از بازی اولش اصلا خوشم نیومد ولی از سر بی بازیی یه روز از مرحله های آخرش رو تو 3 , 4 ساعت رفتم که تازه
فهمیدم Black Ops یعنی چی!!!!)
گرافیک خیلی خوب و انفجار های عالی و لال نبودن شخصیت بازی و صداگذاری و........عالی بود.
ولی نکات منفی هم داشت:
هوش مصنوعی هم تیمی ها بسیار ضعیف بود(بسیار بسیار ضعیف)
دشمنها فقط شما رو تو تصویر میبینن و شلیک میکنن بهتون!!!
و................(که خیلی اشکالات ریزی هستن و تاثیر چندانی در خراب کردن بازی نمیذاره.
در کل من از 10 بهش 8.8 میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)