تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 674 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی باحاله اگه تا 2020 هم کونامی دیگه PES نزنه هیچکس بهش نمیرسه.بهترین بازی فوتبالی که تا حالا منتشر شدست.من اگه بازی منتشر هم نشه با همین دموش میتونم یه عمر بازی کنم.
    راستی چه جوری میشه استراتژی ها رو تو زمین پیاده کرد؟قبلا L2+مربع دایره ضبدر و میزدیم میشد الان چه جوریه؟یکی جواب بدهPLZ?

قصد توهین به بازیه محبوب رو ندارم ولی......
    فکر کنم بر عکس گفتی
    اگه کونامی با این موتور و این روند ادامه بده تا 2020 هم به پای بازیهای امروزی نمیرسه
    از فوتبال واقعی و شبیه سازی شده pes لذت ببرید و سراغ بازیه..... نرو چون تا 2020 نمیتونه فوتبالی مثل pes رو ارایه بده

2. 2 کاربر از pouyaabiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خیلی باحاله اگه تا 2020 هم کونامی دیگه PES نزنه هیچکس بهش نمیرسه.بهترین بازی فوتبالی که تا حالا منتشر شدست.من اگه بازی منتشر هم نشه با همین دموش میتونم یه عمر بازی کنم.
    ممنون از نقد پربارتون !!! شما مطمئنی این بازی تا سال 2020 بهش کسی نمیرسه ؟میدونی الان چه سالی هستیم ؟اگه میدونی یعنی واقعا تا 10 سال دیگه بازیی به خوبی این نسخه نمیاد ؟ بعدا ماهو سال و روز دقیقشم میشه بگی !!! منظورم وقتیه که یه بازی هم پایه این نسخه بیاد !!!اونوقت عجیبه میانگین نمرات فیفا نکست حداقل 15 نمره بیشتر از PES بوده !!(امیدوارم متوجه باشین منظورم از 100 بوده !!)
    میشه نظرتونو راجع به نسخه 10 pes هم بدونم !!! اونم حتما تا 5 سال دیگه رقیب نداره !!
    خوش باشی !!!

4. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

با سلام سیستمش معلومه ؟(حدالقل و حدالکثرش )

6. این کاربر از eimanpaladin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

حداقل :

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
    1GB RAM
    DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card

8. این کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان .چاره ای برای این فیلم تبلیغاتی عذاب اور پس از بازی ندارین؟

10. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از نقد پربارتون !!! شما مطمئنی این بازی تا سال 2020 بهش کسی نمیرسه ؟میدونی الان چه سالی هستیم ؟اگه میدونی یعنی واقعا تا 10 سال دیگه بازیی به خوبی این نسخه نمیاد ؟ بعدا ماهو سال و روز دقیقشم میشه بگی !!! منظورم وقتیه که یه بازی هم پایه این نسخه بیاد !!!اونوقت عجیبه میانگین نمرات فیفا نکست حداقل 15 نمره بیشتر از PES بوده !!(امیدوارم متوجه باشین منظورم از 100 بوده !!)
    میشه نظرتونو راجع به نسخه 10 pes هم بدونم !!! اونم حتما تا 5 سال دیگه رقیب نداره !!
    خوش باشی !!!
    یعنی چی. چرا نمی تونید به نظر مخالف احترام بذارید؟ هرکس نظری مخالف شما داره باید بهش حمله کنید؟

شاید نظر یه نفر برای شما احمقانه به نظر بیاد، شاید هم عکسش برای خیلی ها صادق باشه. ما در قرن 21 زندگی می کنیم، نه قرن 15. لطفا به نظر همه احترام بذارید!

12. 12 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ميدونم اينجا جاش نيست و واستون مهم نيست ولي من امروز از خدمت مقدس سربازي معاف شدم و خيلي خوشحالم كه ميتونم خيلي راحت يه مستر ليگ تا سال 2050 رو بازي كنم

14. 3 کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوش باشی !!!
    هر کسی یجور دلش خوشه
    یکی با روح بازی حال میکنه یکی هم با نمرات سایتا
    نمیدونم چرا شما با اظهار نظر فن های PES خیلی خیلی مشکل داری،بزار هر کس با هر چیزی که دوست داره حال کنه
    علف باید به دهن بزی شیرین بیاد

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

ميدونم اينجا جاش نيست و واستون مهم نيست ولي من امروز از خدمت مقدس سربازي معاف شدم و خيلي خوشحالم كه ميتونم خيلي راحت يه مستر ليگ تا سال 2050 رو بازي كنم
    حسنی جان چرا مهم نیست،خوشی شما ،خوشی ما هم هست

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

یعنی چی. چرا نمی تونید به نظر مخالف احترام بذارید؟ هرکس نظری مخالف شما داره باید بهش حمله کنید؟

شاید نظر یه نفر برای شما احمقانه به نظر بیاد، شاید هم عکسش برای خیلی ها صادق باشه. ما در قرن 21 زندگی می کنیم، نه قرن 15. لطفا به نظر همه احترام بذارید!
    والااا

16. 7 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دمو رو كه نصب كردم ارور داد كه اين فايل d3dx9_30.dll رو از دست داديد دوباره نصب كنيد..
    مشكلش چيه؟؟ برنامش ناقصه؟ اگيگ و 300 مگ حجم داشت واسه من..

18. این کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان .چاره ای برای این فیلم تبلیغاتی عذاب اور پس از بازی ندارین؟
    برو تو فلدری که بازی رو نصب کردی،SETTING رو اجرا کن و DISABLE MOVIE PLAYBACK رو تیک بزن

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

دمو رو كه نصب كردم ارور داد كه اين فايل d3dx9_30.dll رو از دست داديد دوباره نصب كنيد..
    مشكلش چيه؟؟ برنامش ناقصه؟ اگيگ و 300 مگ حجم داشت واسه من..
    این فایل رو دانلود کنید و در فلدری که بازی رو نصب کردید بریزید،تست کنید اگر بازم ارور داد دوباره اونو کپی کنید تو پوشه WINDOWS از درایوی که ویندوز توی اون نصب شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •