یکی از اعضا جوابمو بده خیلی گیرم
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اين ارروورر ميگه يه چيزي باز هست...نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اين كرك رو نصب كنيد...ببينيد جواب ميده يا نه...
فقط كپي پيست نه نه نه !!! نصب!!!
اگه خداي نكرده كار نكرد....بازي رو كامل پاك كن و دوباره نصب كن...بعد بدون هيچ اضافه اي همين كركي رو كه گذاشتم نصب كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by titanium_zarin; 22-04-2010 at 16:38.
ببینم کسایی که این بازی رو تموم کردن میشه در مورد مشکلات کرک بازی بگن؟
قيلا بود... ولي الان تقريبا اين مشكلات به صفر رسيده...
مثلا ممكنه تا يه جايي از بازي بري ولي يه دفعه ببيني ديگه رو نقشه جايي نيست كه بري ...يه كرك ديگه رو امتحان ميكني درست ميشه...
همين...
ولي الان كركايي كه دوستان ميزارن همه مشكلات رو حل كردن!!
سلام دوستان وخسته نباشید..دوستان متاسفانه با پاکیدن ویندوزم تمام سیو هام رفت. واومدم به اول بازی من قسمت 6 بودم.متاسفانه هر سیو گیمی هم می زنم می نویسه با شکست مواجهه شد وقبول نمی کنه...یکی بگه ما چیکار کنیم.ممنونم...
titanium_zarin جون بازی رو هر کار کردم درست نشد.
تو ویندوز دوم هم که سرور آفلاین اجرا نمیشه این ارور را میده
![]()
Last edited by MJ assassins creed; 22-04-2010 at 17:36.
سلام در ماموریت پیدا کردن سلاح ویزه درشهر ونیز گیر کردم دنبال سربازه کردم تاجایی که رفت پیش سربازای دیگه اونو دوستاشو کشتم بعد رسیدم به دسته ای با کلید شیفت کشیدمش وقت شروع شد رفتم رسیدم به جایی که مینویسه درحال دویدن کلیدهای پرش وبالا رو بگیرید فکر کنم باید بپرم روچوب جولوییم ولی اون خیلی بالای هرکار کردم نشد درآب میفتم امیدوام فهمیدید کجا رو میگم خواهش میکنم کمکم کنید![]()
دوستان میشه یه کم راهنمایی کنید این راه حلم هر کاری میکنم نمیرسه به یارو بکشمش . راه بهتری بلده بگه یا یه کم بیشتر توضیح بدید . واقعا شرمنده همتونو به زحمت انداختم .![]()
مي شه لطفا بگيد وقتي همه ي پر ها رو مي گيريم چه اتفاقي مي افته؟
بچه های تاپیک یه کمکی بکنند مشکل اول را ول کنید.به این مشکل فکر کنید سرور آفلاین را بالا نمیاره این ارور را میده
بازی درسته نصبشم درسته سرور آفلاین را نمیاره تو رو خدا کمک کنید.کرک titaniume_zarin را هم نصب کردم همین ارور رو میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)