تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 447 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من به زبون خیلی ساده واست میگم.
    روتر: کار شبکه کردن و شیر کردن رو بصورت بی سیم انجام میده
    مودم: adsl رو از خط تلفن میگیره وبرات اینترنت میاره.
    مودم + روتر :هر دو کار بالا رو میکنه و همه خواسته هاتونو پوشش میده.
    این پیشنهادای من واسه مودم + روتره
    8968 یا 2750
    اگر نبود 8961 یا 8960

Sent from my LT26w using Tapatalk 2

منظورتون از 2750 همون 2750U هست؟

داره خودمونی میشه k3mx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورتون از 2750 همون 2750U هست؟
    بله
    اون حرف آخرش معمولا نشانه سفارش خریداره و چیز خاصی نیست
    کانفیگی که ازش تو ایران میاد آخرش u هست.

Sent from my LT26w using Tapatalk 2

3. 2 کاربر از k3mx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت به دوستان عزیز میخواستم بدونم تنظیمات وایرلس مودم 2750 چه جوریه؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم ، اینجا میپرسم
    من مودمم TP-Link میباشد . امروز ایپی 192.168.1.1 رو وارد کردم تا به تنظیمات مودمم بروم ولی با صحنه ی عجیبی مواجه شدم ، صفحه تنظیمات یه مودم D-Link اومد !!!!!!!!!! , و من میتونستم توش تغییرات ایجاد کنم و به هر قسمتش بروم.
    این یعنی من ه+ک شدم ؟؟؟
    نا گفته نماند که چند وقت یکبار هم یه ارور IP Confilict تو قسمت نوتیفیکشین میاد.
    چیکار کنم؟
    ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام.
    لازم میبینم که یکسری موارد رو در مورد PCB و جنس چیپ به کار رفته در اون خدمت شما عزیزان ارائه.
    در مورد برد(PCB) و چیپهای مودمها تعاریف و تشابهات بسیار زیادی در مورد اینکه چه چیپی خوبه یا نه، بیان میشه. بصورت کلی شرکتهایی که در ساخت چیپ مودم و برد داخلی اون دست دارن، از شرکتهای
    سازنده مودم جدا هستن. معروفترین شکرت سازنده برد و چیپهای وایرلس شرکت broadcom هستش. این شرکت یکی از باکیفیت ترین بردها رو تولید میکنه. حالا این کیفیت بالای چیپ
    چه تاثیری میتونه در عملکرد مودم داشته؟! آیا واقعا عملی هستش یا فقط جنبه فانتزی داره!؟ مودمهای هاوایی و برخی مودمهای دیگه از قبیل تعدادی از مدلهای تی پی لینک
    از این برد در مودمهاشون استفاده میکنن. وجود این بردهای با کیفیت یک ارتباط امن و بی خطر رو به کاربر میده. چه از لحاظ پایداری تبادل داده با دنیای بیرون و مجازی و چه از
    لحاظ تبادل اینترنت بصورت بیسیم. یکی از بارزتری ویژگیهای این بردها(خصوصا در ایران) وجود یک ارتباط پایدار و بدون قطعی هستش. چون همونطور که میدونید 99درصد تجهیزات
    مخابراتی و کلا زیرساخت ارتباطاتی کشرو از برند سیسکو یا هاوایی هستش که با بردهای مذکور، قابلیت مچینگ بالایی رو دارن.
    جدای از مورد بالا، کیفیت چیپ و برد، باعث میشه که عمر مودم هم بالاتر بره!!! چون برخی بردهای متوقه در اثر روشن ماندن طولانی مدت و تبادل دیتا، شدیدا داغ میکنن و که یکی
    از عوامل کاهش عمر مفید هستش.
    برای داشتن یک ارتباط پایدار در هنگام تبادل دیتای سنگین، علاوه بر نوع چیپ و برد باید به کلاس چیپ هم توجه داشت تا از لحاظ پهنای باند دچار مشکل نشد. برای این کار بهتره از
    مودمهای بیسیم چند آنتنه استفاده کرد. مودمهای دو یا3آنتنه میتونن حداکثر پهنای باند رو برای شما به همراه داشته باشن تا در اثر تداوم انتقال دیتا، به افت پهنای باند و یا قطعی در
    تبادل داده، نخورین.
    خوشحال میشم در این مورد بیشتر با هم بحث کنیم تا روند تاپیک هم کمی تخصصی تر بشه تا دوستان دیگه با مطالعه پستها بهترین تصمیم رو برای خرید مودم بتونن بگیرن.
    مدل TP-Link8951 مدل بسیار خوبیه.
    یکی دو مشکل که این مدل داره اینه که برای گوشی های سانی اریکسون که چند مدل رو روتست کردم، با پسوورد گذاری روی مودم، دیگه نمیشه از قابلیت وایرلس مودم در گوشی استفاده کرد. برای گوشی های موتورولا هم هم این مشکل معمولا وجود داره. ولی برای بقیه برندها مشکلی نیست. خصوصا نوکیا و اپل.
    مورد دیگه ای که این مودم داره اینه که دکمه روشن خاموش وایرلس نداره. این مدل دوسری داره. سعی کنید از سریهای جدید که سفید و تخم مرغی هستن، خرید کنی. چون در سریهای جدید، این دکمه اضافه شده. در کل برای مساحت80متر، این مدل کاملا ایده آل هست و میتونید به بهترین شکل ازش استفاده کنید.
    صرفا جهت یادآوری ! من در حال حاضر از سری قدیمی مودم 8951nd استفاده میکنم و مطلقا مشکلی با پسوردگذاری روی وایرلس و استفاده از اینترنت روی گوشی سونی اریکسون قدیمی ندارم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من مودم aztech وایرلس دارم خیلی اشغاله و انتن دهی خیلی ضعیفی داره ایا راهی است بتونم قویترش کنم؟ با تشکر
    مدلشو میشه بگید ؟

سلام خدمت دوستانمن قبلا هم یکی دو تا پست گذاشتم و به حق دوستان خوب راهنمایی کردن اما چون شرایطم فرق کرده مجبورم یه راهنمایی جدید بگیرممن قبلا مودم D-Link 2750 رو تست کردم البته چون اینترنتم وصل نشده بود فقط قابلیت های شبکه ش رو تست کردم.واقعیتش اصلا راضی کننده نبود شایدم من انتظارات زیادی ازش داشتم شایدم چون دست دوم و احیانا مورد دار بود دوستم قصد فروشش رو داشت !!! :|بعد یکی دو ساعت استفاده از وایرلسش قسمت زیریش داغ میشد --- سرعت خوندن فایل از طریق وایرلس از روی USB هم که تقریبا 2 مگ بر ثانیه بود !!! از سرعت نوشتنش که صحبت نکنیم بهتره !!!در کل راضی نبودم ازش و پسش دادم !!!
    بقیه دوستانی که 2750 دارن هم مشکل داغ کردنو دارن ؟؟
    اگه اشتباه نکنم چیپست-ش broadcom هست
    Last edited by leo.unique; 23-06-2013 at 14:22.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من D-Link 2640U دارم و میخوام یه مودم بهتر با وایرلس بهتر بگیرم - نظرم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست - دوستان اگه پیشنهاد بهتری تو این مایه قیمت دارن اعلام کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من D-Link 2640U دارم و میخوام یه مودم بهتر با وایرلس بهتر بگیرم - نظرم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست - دوستان اگه پیشنهاد بهتری تو این مایه قیمت دارن اعلام کنن
    مگه 2640Uایرادی داره که میخوای یه مودم دیگه بگیری ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

تصمیمم بین این دوتا شد کدوم بهتره؟ TP Link TD-W8960N و TD-W8968 لطفا سریع راهنمایی کنید میگن 8969 جز usb برتری نسبت به 8960n نداره و 8960n قوی تره در صورتی که من تو سایت مقایسه کردم 8968 دوتا آنتن 5 dbi داره ولی 8960n دو تا 3 dbi وبقیه چیزا هم مشابهه کسی اطلاعات کامل تری داره؟کدومو بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به طور کلی میخوام بدونم TD-W8960N برتری نسبت به TD-W8968 داره؟ درسته من نیازی به اون آنتن دوتایی 5dbi مودم TD-W8968 ندارم اما میخوام بین این دوتا کامل ترین پکشو بخرم - تو سایتا که خوندم کاملا متوجه نشدم چرا فروشنده ها میگن TD-W8960N قوی تره ؟ از لحاظ شبکه هست چی هست؟ اگه میشه مهم تریناشو بگین / و اگه برتری خاصی نداره چرا گرونتره در صورتی که امکانات جانبی مثل usb sharing رو هم نداره و تو ترتیب کد نامبر شرکت مدل پایین تری محسوب میشه - برتری های احتمالی تا چه حد برای یوزری مث من محسوسن؟ و اینکه در آخر بین این دو کدوم رو بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه برنده ی این دو در مقایسه با مدل دی لینک DSL-2750U برتری داره؟ میگم DSL-2750U داغ می کنه دیاد و رابط کاربریش یوزر فرندلی نیس مشکلی که من الان با 2640 هم دارم - خواهشم اینه منو از این سردر گمی در بیارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •