منظورتون از 2750 همون 2750U هست؟
منظورتون از 2750 همون 2750U هست؟
بله
اون حرف آخرش معمولا نشانه سفارش خریداره و چیز خاصی نیست
کانفیگی که ازش تو ایران میاد آخرش u هست.
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
با سلام خدمت به دوستان عزیز میخواستم بدونم تنظیمات وایرلس مودم 2750 چه جوریه؟
با تشکر
من جایی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم ، اینجا میپرسم
من مودمم TP-Link میباشد . امروز ایپی 192.168.1.1 رو وارد کردم تا به تنظیمات مودمم بروم ولی با صحنه ی عجیبی مواجه شدم ، صفحه تنظیمات یه مودم D-Link اومد !!!!!!!!!! , و من میتونستم توش تغییرات ایجاد کنم و به هر قسمتش بروم.
این یعنی من ه+ک شدم ؟؟؟
نا گفته نماند که چند وقت یکبار هم یه ارور IP Confilict تو قسمت نوتیفیکشین میاد.
چیکار کنم؟
ممنون.
صرفا جهت یادآوری ! من در حال حاضر از سری قدیمی مودم 8951nd استفاده میکنم و مطلقا مشکلی با پسوردگذاری روی وایرلس و استفاده از اینترنت روی گوشی سونی اریکسون قدیمی ندارم !
مدلشو میشه بگید ؟
بقیه دوستانی که 2750 دارن هم مشکل داغ کردنو دارن ؟؟
اگه اشتباه نکنم چیپست-ش broadcom هست
Last edited by leo.unique; 23-06-2013 at 14:22.
من D-Link 2640U دارم و میخوام یه مودم بهتر با وایرلس بهتر بگیرم - نظرم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست - دوستان اگه پیشنهاد بهتری تو این مایه قیمت دارن اعلام کنن
مگه 2640Uایرادی داره که میخوای یه مودم دیگه بگیری ؟؟![]()
تصمیمم بین این دوتا شد کدوم بهتره؟ TP Link TD-W8960N و TD-W8968 لطفا سریع راهنمایی کنید میگن 8969 جز usb برتری نسبت به 8960n نداره و 8960n قوی تره در صورتی که من تو سایت مقایسه کردم 8968 دوتا آنتن 5 dbi داره ولی 8960n دو تا 3 dbi وبقیه چیزا هم مشابهه کسی اطلاعات کامل تری داره؟کدومو بگیرم؟
به طور کلی میخوام بدونم TD-W8960N برتری نسبت به TD-W8968 داره؟ درسته من نیازی به اون آنتن دوتایی 5dbi مودم TD-W8968 ندارم اما میخوام بین این دوتا کامل ترین پکشو بخرم - تو سایتا که خوندم کاملا متوجه نشدم چرا فروشنده ها میگن TD-W8960N قوی تره ؟ از لحاظ شبکه هست چی هست؟ اگه میشه مهم تریناشو بگین / و اگه برتری خاصی نداره چرا گرونتره در صورتی که امکانات جانبی مثل usb sharing رو هم نداره و تو ترتیب کد نامبر شرکت مدل پایین تری محسوب میشه - برتری های احتمالی تا چه حد برای یوزری مث من محسوسن؟ و اینکه در آخر بین این دو کدوم رو بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه برنده ی این دو در مقایسه با مدل دی لینک DSL-2750U برتری داره؟ میگم DSL-2750U داغ می کنه دیاد و رابط کاربریش یوزر فرندلی نیس مشکلی که من الان با 2640 هم دارم - خواهشم اینه منو از این سردر گمی در بیارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)