دوستان بنده الان دارم از سایت یوتیوب بوسیله ( مول ) دانلود میکنم و با سه لینک سرعتم به 160 ت 170 میرسه .
سرویس 1 مگ محدود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بنده الان دارم از سایت یوتیوب بوسیله ( مول ) دانلود میکنم و با سه لینک سرعتم به 160 ت 170 میرسه .
سرویس 1 مگ محدود
قبلا چند بوده سرعتتون؟!
همین بوده . 160 تا 170
این مول چیز خاصیه/پ.خ کن اسمشا .برای من انگار به یه سری سرور خاص وصل میشه!!! بیشتر مواقع حین کانکت شدن خطای 691 یا همون رمزعبور و نام کاربری را میده مودم را روشن میکنم بعضی مواقع این خطا را میده یا هنگامی که دیسکانت میکنم باید یه 30 ثانیه ای صبر کنم تا خطا برطرف بشه
مولتی شیر را میگفتیممنون
دقیقا ، از وقتی که سرعتا کم شده ، همینطوری شده
چند بار ارور میده سر رمزعبور و نام کاربری و تا آخر با دعا و صلوات کانکت میشهچکار کردن اینا؟
دعا میکنم مربوط به انتصابات باشه و بعدا درست شه![]()
مطمئنم اینها روز یک شنبه یک دست کاری کردن چون برای دو ساعت پیغام ارور عجیبی می داد که برای من که پنج ساله سرویس adsl دارم اولین بار اون ارور را می دیدم
ارور می داد که روتر شما درست کار نمی کنه و در حال اجرا نیست
به خودشون هم که زنگ زدم گفتن اشکال از خود ماست و بعد از دو ساعت درست می شه
از اون روز به بعد مال منم همین ارور 691 را می ده... سی ثانیه هم خیلی بیشتر باید صبر کنم گاهی برای کانکت شدن باید تا نیم ساعت صبر کنم
ولی به جز روز دوشنبه که سرعت در حد فاجعه بود بعد از اون سرعت من معمولیه... افت نکرده
ولی از روز یک شنبه مقدار مصرف منو تو سایت مخابرات نمی زنه.و. روی همون مصرف قبلی مونده.. قبلا" هر روز که چک میگکردم بین یک تا سه درصد مصرف روزانه داشتم ولی الان چند روز روی 18 درصد مونده و تکون نمی خوره
شما هم همچین مشکلی دارید؟
بله از منم همینطوریه شبا و صبح ساعت 7 هم دیسکانکت نمیکنه به جاش ساعت 12 ظهر دیسکانکت میشه میخوای وصل شه هم ارور 691 میده
اینطوری یا دانلود شبانه رو دارن توی پاچمون میکنن رایگان دیگه حساب نمیشه یا اینکه سیستمشون قات زده کلا اینترنت رایگانه حجم حساب نمیکنه که دومی ازینا بعیده.
نمدونم این را درست نوشتم یا نهyou are in being watch the government has the secret system a machine spying you every hour every day
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)