سلام دوست عزیز چرا رو ماشین ضبط نیست؟ شما ماشین را از ایرانخودرو تحویل گرفتید که ضبط نداشت یا از نمایشگاه خریدید؟
سلام دوست عزیز چرا رو ماشین ضبط نیست؟ شما ماشین را از ایرانخودرو تحویل گرفتید که ضبط نداشت یا از نمایشگاه خریدید؟
من هم ماشین را نمایندگی تحویل گرفتم و ضبط نداشت. یه نفر اونجا گفت که اگر دنبالش را بگیرم، 200 هزارتومان میتونم ازشون پس بگیرم.
شما ماشینتون را کی تحویل گرفتید آیا جدیدا اینطورری شده؟ اصلا شما پیگیر این قضیه شدید؟
اگر از شرکت خریدید یه رسید 100 تومنی به شما داده میشه و میرید بانک صادرات پول ضبط و میگیرید
هیچ لزومی نداره که ضبط فابریک خریده بشه, توی بازار قیمتش 150 تا 200 هست که با این قیمت خیلی بهتر و کارامدتر ,حالا با یکم اختلاف قیمت خریداری کنید
هیچ مشکلی نداره . حساس نشید
سرویس اولیه5000 که آچار کشی انجام میشه توی کیلومتر 4700 تا 6000 زمان مراجعه اش هست
من مستقیما از خود ایران خودرو نگرفتم! اما از نمایندگی ایران خودرو تحویل گرفتم، موقع خروج ماشینم که چک میکردن یه برگه بود روش زده بود فاقد ضبط، اونام خروج رو زدن!
بعدا فهمیدم اون برگه رو اگه داشته باشم، با مدارک برم نمایندگی پول ضبط رو بهم میدن... ولی خب برگه رو که ندادن بهم و هاپولی کردن دیگه! :|
حالا بگذریم جواب سوال من رو هم بدین لطفا
آیا ارتعاش و لرزش تو سرعت کم (دنده عقب) برای ماشین صفر که هنوز وارد پروسه آب بندی هم نشده یه جورایی طبیعیه؟ جای نگرانی نیست دیگه ایشاللا؟
آهان دستتون درد نکنه خیالم راحت شد!
فقط یه سوالی تا اون کیلومتر 4700 الی 6000 نمیخواد به هیچ جایی مراجعه کنم یا تعویض روغن، فیلتر و... یی داشته باشم علی الحساب؟
و اینکه واسه رگلاژ کردن درب ها و صندوق عقب به نمایندگی مراجعه کنم؟
چند روزی میشه.
گفتم تا روزی که گفتن پلاک میاد صبر کنم.
واسه پلاک که رفتم، این مورد را هم پیگیری کنم.
احتیاجی نیست
بیرون مراجعه کنید بهتره و زودتر کارتون انجام میشه .عموما با روغن زدن به لولاها و زبانه های قفل در مشکل سفتی حل میشه
ممنون. واللا مشکل سفتی نیست! اتفاقا خدا رو شکر نرمه! مشکل اینه که درب صندوق عقب سخت بسته میشه! یعنی باید چند بار محکم بکوبیش تا بسته شه! درب عقب سمت راننده هم به نرمی بقیه درب ها بسته نمیشه (یه کم محکم تر باید بست). صندوق عقبه ولی خیلی رو نِروه! :|
دوستان منم ماشین سمندپایه گاز سوز رو هفته پیش تحویل گرفتم >پلاک و کارتش اومده ولی هنوز از بیمه اش خبری نیست واسه همین فعلا توی پارکینگه
ماله منم ضبط نداشت که نمایندگی رسید بانک صادرات داد و رفتم 200 هزار گرفتم
حالا به نظرتون ضبط چی بندازم روش ؟
ضبطی با این مشخصات هست ؟؟که هم دوربین عقب روش باشه و ساپورت کنه و هم جی پی اس داشته باشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)