خب با سلام به همه دوستان؛ سریع می رم سراغ بحث f127hg و f12gfx
چند جایی مقایسه این دو و 12 کی اف ایکس خریداران رو شدیدا بی دلیل به سمت 127 کشونده که باعث سر در گمی واسه اونا برای پیدا کردنش تو بازار و تحمیل هزینه اضافه برای اونا به علت متمایز کردنش از بقیه وایو ها شده (راستی من لپ تاپ فروش نیستم که به نفع خودم بگم؛ هیچ کدوم این لپ تاپ ها رو هم ندارم؛ ولی میخوام بخرم پس طرف داریم از جی اف ایکس رو پای تحقیق بذارین نه قصد و غرض)
چند نکته: 12 جی اف ایکس بلو ری رایتر داره؛ هر جا نگاه کردم داشت
که حالا کاربردی هم نداره فعلا...
به اشتباه 12 رو مدل پایین تر 127 میدونن؛ بحثشون کلا جداست چون بازار فروششون جداست؛ 12 جی اف ایکس و کی اف ایکس مال بازار و ساخت آمریکا هستن و کانفیگ مشابه دارن؛ 127 با پسونده اچ جی ساخت چین و (بیشتر) مربوط به آسیا و هند و خاورمیانه هست و یک مدل سفارشیه
مزیت 127 به اون 2 تا: 2 گیگ رم بیشتر؛ پد تزئینی چرمی؛ هارد بیشتر؛ ویندوز التیمیت
مزیت اون 2 تا( جی اف ایکس و کی اف ایکس) به 127: ساخت آمریکا و عرضه در بازارهای معتبرتر (البته خیلیا میگن فرقی نداره ولی به نظر شخصی خودم زیادم بی هیچی نیست)؛ قیمت مناسبتر؛ و مزیت اصلی هارد 500 گیگ 7200 دور
تحلیل من بعد کلی تحقیق:
6 گیگ رم و 8 گیگ جفتشون واسه همه کارای ما کافیه کافی ان. خیلی هم ناراحت بود آدم پول تفاوت قیمتشون رو میده رم اون هم میشه 8! که البته نیاز نیست
پد چرمی دیگه سلیقه ایه
فکر نمیکنم واسه کسی تفاوت فضای 500 گیگ هارد با 620 گیگ اهمیت خاصی داشته باشه؛
ویندوز التیمیت! به نظر من یکی از دلایل بیشتر بودن قیمت 127 همینه چون ویندوز رو خارج با کلی قیمت میخرن؛ ولی قربون ایران بی در و پیکر خودمون برم که تا دلتون بخواد مفت و بی قانون کپی رایت ریخته ؛) فوقش اگه کسی (1 دهم کاربران) به امکانات حرفه ای التیمیت نیاز پیدا کرد؛ ریکاوری اولیه رو که گرفت ویندوز التیمیت میریزه!

ولی هارد 7200 دور 12 جی اف ایکس! بعضی ها تفاوت رو زیاد نمیدونن ولی بر عکس؛ بر اساس بنچ مارک laptopcheck.net و مقاله ی بررسی تفاوت hhd و ssd که توش 7200 و 5400 دور هم مقایسه میشن؛ افزایش سرعت 7200 دور در بوت و ری بوت و لود کردن و اجرای برنامه های همزمان و کپی و انتقال داده ها حدود 1 چهارم تا 1 سوم افزایش داره!! خیلی تفاوته ها مثلا یه لود 60 ثانیه ای با 5400 دور میشه 40؛ 45 ثانیه!
ببخشید چون با موبایلمم نمیتونم لینک بدم و عکس بذارم...
پس ((به نظر من)) خرید F12gfx یا F12kfx منطقی تر از F127hg هستش...
پس من اگه شد یکی از این 2 تا رو میگیرم و اگه احیانا بودجم نرسید F123fx که اونم عالیه