تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 370 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب با سلام به همه دوستان؛ سریع می رم سراغ بحث f127hg و f12gfx
    چند جایی مقایسه این دو و 12 کی اف ایکس خریداران رو شدیدا بی دلیل به سمت 127 کشونده که باعث سر در گمی واسه اونا برای پیدا کردنش تو بازار و تحمیل هزینه اضافه برای اونا به علت متمایز کردنش از بقیه وایو ها شده (راستی من لپ تاپ فروش نیستم که به نفع خودم بگم؛ هیچ کدوم این لپ تاپ ها رو هم ندارم؛ ولی میخوام بخرم پس طرف داریم از جی اف ایکس رو پای تحقیق بذارین نه قصد و غرض)
    چند نکته: 12 جی اف ایکس بلو ری رایتر داره؛ هر جا نگاه کردم داشت
    که حالا کاربردی هم نداره فعلا...
    به اشتباه 12 رو مدل پایین تر 127 میدونن؛ بحثشون کلا جداست چون بازار فروششون جداست؛ 12 جی اف ایکس و کی اف ایکس مال بازار و ساخت آمریکا هستن و کانفیگ مشابه دارن؛ 127 با پسونده اچ جی ساخت چین و (بیشتر) مربوط به آسیا و هند و خاورمیانه هست و یک مدل سفارشیه
    مزیت 127 به اون 2 تا: 2 گیگ رم بیشتر؛ پد تزئینی چرمی؛ هارد بیشتر؛ ویندوز التیمیت
    مزیت اون 2 تا( جی اف ایکس و کی اف ایکس) به 127: ساخت آمریکا و عرضه در بازارهای معتبرتر (البته خیلیا میگن فرقی نداره ولی به نظر شخصی خودم زیادم بی هیچی نیست)؛ قیمت مناسبتر؛ و مزیت اصلی هارد 500 گیگ 7200 دور

تحلیل من بعد کلی تحقیق:
    6 گیگ رم و 8 گیگ جفتشون واسه همه کارای ما کافیه کافی ان. خیلی هم ناراحت بود آدم پول تفاوت قیمتشون رو میده رم اون هم میشه 8! که البته نیاز نیست
    پد چرمی دیگه سلیقه ایه
    فکر نمیکنم واسه کسی تفاوت فضای 500 گیگ هارد با 620 گیگ اهمیت خاصی داشته باشه؛
    ویندوز التیمیت! به نظر من یکی از دلایل بیشتر بودن قیمت 127 همینه چون ویندوز رو خارج با کلی قیمت میخرن؛ ولی قربون ایران بی در و پیکر خودمون برم که تا دلتون بخواد مفت و بی قانون کپی رایت ریخته ؛) فوقش اگه کسی (1 دهم کاربران) به امکانات حرفه ای التیمیت نیاز پیدا کرد؛ ریکاوری اولیه رو که گرفت ویندوز التیمیت میریزه!
    ولی هارد 7200 دور 12 جی اف ایکس! بعضی ها تفاوت رو زیاد نمیدونن ولی بر عکس؛ بر اساس بنچ مارک laptopcheck.net و مقاله ی بررسی تفاوت hhd و ssd که توش 7200 و 5400 دور هم مقایسه میشن؛ افزایش سرعت 7200 دور در بوت و ری بوت و لود کردن و اجرای برنامه های همزمان و کپی و انتقال داده ها حدود 1 چهارم تا 1 سوم افزایش داره!! خیلی تفاوته ها مثلا یه لود 60 ثانیه ای با 5400 دور میشه 40؛ 45 ثانیه!
    ببخشید چون با موبایلمم نمیتونم لینک بدم و عکس بذارم...
    پس ((به نظر من)) خرید F12gfx یا F12kfx منطقی تر از F127hg هستش...
    پس من اگه شد یکی از این 2 تا رو میگیرم و اگه احیانا بودجم نرسید F123fx که اونم عالیه
    این همه را با موبایل نوشتید؟
    یه مقدارم بستگی به این داره که چشتون چی رو گرفته باشه و کدوم بیشتر با شرایطتون سازگار باشه.اونوقت دیگه مزیت های مدل های دیگه هیچ میشه و اونی که شما دوست دارید میشه بهترین.البته منظورم فقط شما نیستید خود من چشمم 127HG را گرفته هیچ جورم کوتاه بیا نیستمتفاوت قیمت هم اونقدرا نیست که شما میگید قیمتی که الان هست به خاطر اینه که خیلی بازار را نگرفته یه کم که صبر کنید تا به طور عمده وارد بشه اونوقت فکر میکنم ارزششو داشته باشه که به خاطر این امکانات مثلاً 100 تومن بیشتر بدید.

2. این کاربر از Hamid69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

آره متاسفانه با مبایل اینجا پست میدم؛ صفحه اش بزرگه حوصله ندارم از تخت پا شم؛ با همین میام اینترنت! مطمئن باشین 127 اون قدر ها نمیاد توی بازار؛ اگه توجه کرده باشین همه تو این سری از 123 تا 125 گرفته تا 12 ها همه افت کرده قیمتشون جز 127؛ تازه گفتم اون 100 تمن رو میدیم واسه رم؛ بعد با هارد 7200 دور دیگه واقعا از 127 سر میشه! این نظر منه

4. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم..با نظر دوستمون موافقم.و قصد دارم بخرم فقط کسی میدونه کی ارزونتر میشه...این مدل چون گرونه همه جا ندارند...راستی 2 سوال دیگر بدون گارانتی ارزونتره؟چون من ایران نیستم که بخوام استفاده کنم و سوال بعدیم رو هیچکی هنوز جواب نداده..کسی فرق این دو مدل رو نمیدونه؟؟؟؟؟

f12gfx
    و
    f12kfx

آخه
    f12gfx تو سایت سونی آمریکا نیست و تو ایرانم بیشتر این مدله ..آدم شک می کنه

شاید عیبی داشته که مدل بدیش بی تغییر اومده؟

داره خودمونی میشه korosh_k_22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض درخواست کمک

سلام دوستان من دنبال یه لپ تاپ خوب بین قیمت های 1.5 تا 2.5 میگردم در ضمن دانشجوی برق الکترونیکم و ممکنه لازم باشه دستگاه رو زیاد با خودم اینور اونور کنم از طرفی هم دلم میخواد صفحه ی اون بزرگ باشه
    خنده داره نه ولی اگه ممکنه کمکم کنید

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام دوستان ایا از نظر کیفیت ساخت فرقی بین نوت بوکهای ساخت چین و امریکا - سونی هست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بازی رو در نظر نگیریم . خرید مدل سونی کمی عاقلانه تر هست.
    از چه لحاظ ؟ از نظر کیفیت ساخت؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان ایا از نظر کیفیت ساخت فرقی بین نوت بوکهای ساخت چین و امریکا - سونی هست
    فرق خاصی نیست و ملاک خرید از برند سونی نباید کشور سازنده باشه ، زیاد تفاوت ندارن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوستان نرتون در موردF125 FX/B چیه؟

در آغاز فعالیت JUVE_HFZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد f12xhx چیه . cpu : corei7-840 & ram : 8 . اصلا تو ایران گیر میاد اگه میاد تا کی و با چه قیمتی ؟
    اگه بخواهیم f127 رو با گارانتی ایران رهجو در حدود 2.200 و2.100 یا شایدم کمتر بخریم به نطر شما می ارزه کمی صبر کرد و کمی هم پول روش گذاشت و g73 ویا f12xhx خرید که خدا میدونه کی می خواد بیاد و با گارانتی چه قیمتی خواهد گرفت ؟ ( اصلا کدومشون با توجه به قیمت و کاراییشون بهترن ؟ )
    بچه ها منم یه وسواس و شک زیادی در مورد خرید این 3 مورد ( g73 / f127/f12xhx ) دارم و نمیخوام مدلی رو که میخرم بعدا بگم کاش اون یکی رو می خریدم .
    لطفا کمکم کنید بهترین تصمیم رو بگیرم و بتونم بهترین و مناسب ترین مورد رو بخرم .

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

بچه ها یه خبر دارم در حد فاجعه :
    میدونید ایران رهجو قیمت f127 رو چند داده >>> دو میلیون و پانصد و بیست هزار تومان ... درست شنیدید .
    در حالی که سرزمین رایانه تو اهواز همینو >>> دو میلیون و پنجاه هزار تومان
    به نظر شما f127 ایران رهجو با f127 سرزمین رایانه چه فرقی داره به غیر از گارانتی که ایران رهجو فقط دو سال بیشتر داره در حالی که سرزمین رایانه در همان یک سال بیمه ایران را در مورد بدنه و... دارد . ببینم شما جای دیگه رو سراغ دارید که بتونم با قیمت مثل سرزمین رایانه f127 رو بگیرم .

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

سلام .
    من می خوام f127 hg بخرم و هرچه گشتم تو شهر خودمون ( قم ) پیدا نکردم و گویی تهرانم گیر نمیاد و من می خواهم از سرزمین رایانه تو اهواز بخرم و می خواستم بدونم اطلاعی در مورد این شرکت داری و تحقیقی در موردشون کردی .
    چرا f127 رو ارزونتر از همه جا میفروشن و ایران رهجو که این مدلو 2.5 میلیون میده فرقش با اینی که سرزمین رایانه میده چیه و این که این دو تا یکیند ( توی اطلاعات سایتشون که یکی اند ) .
    حتما هم در مورد f12 kfx و f12 gfx تحقیق کردی که آمریکاییند و میخواستم فرقشونو با هم بدونم و فرق این دو با f127 و این ویژگی های f127 که میدونید واقعا ارزش خریدشو ایجاد میکنه ؟
    و سوال آخر این که مدل جدیدی از سری f12 مثل f12 xhx و سایر برند ها تو همین رنج قیمت تو راه هست که ارزش صبر کردن داشته باشه ؟

در آغاز فعالیت JUVE_HFZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    شما که قصد خرید f127 دارید میخواهید از کجا بخرید ؟ منم می خواهم این لپ تاپو بخرم اونم از سرزمین رایانه تو اهواز که قیمتشم دو میلیونو پنجاه هزار تومان می شه در حالی که نه تو تهران و نه تو شهرمون ( قم ) این مدل گیر نمیاد و فقط فقط ایران رهجو این مدلو میاره و دو میلیونو پانصدو نود هزار تومان میفروشه که قیمتی سرسام آوریه . نمیدونم با این قیمتی که تو اهواز میفروشن و با این اختلاف قیمتش با ایران رهجو ممکنه جنسش مرجوعی باشه یا این که قیمت اینا مناسبه و این ایران رهجو که خیلی گرون میده .کلا می خواستم بدونم که شما اطلاع دقیقی از این شرکت دارین ونوع لپ تاپایی که ارائه میدن .

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

چون فکر میکنم f127 اینا با f127 اصلی یه فرقایی داره که انقدر از ایران رهجو ارزون تر میده (که میگفتن براشون به عنوان یه مدل سفارشی محسوب می شه) و یا این که من حسابی اشتباه میکنم .
    تو سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اطلاعات f127 اطلاعاتش دقیقا درسته ولی تو لیست قیمتشون ویندوزشون 7 home نوشته ولی تو اطلاعات خود سایت در مورد f127 درسته و win 7 ultimate هستش . من که صبح تو سایتشون بودم ناگهان چشمم به رمشون خورد که شده بود 6 . سریع زنگ زدم بهشون و با خود صالحی ( با درخواست خودم ) صحبت کردم وکفت که منم متوجه این اشتباه سایت شدم و گفتم که درستش کنن و گفت که ویندوزشم 7 ultimate هست و گفت که خیالت از بابت همه اینا راحت باشه و با خیال راحت خریدتو بکن و چند دقیقه بعد تو سایتشونم درست کرد چون یه لحضه دچار شک شده بودم .

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

حالا با همه این اوصاف نظر شما چیه ؟ از شهر خودمون f112 gfx رو بخرم یا اینکه برم اهواز ومدل دلخواهمو بخرم و فقط حسن تو شهر خودمون خریدن اینه که هر وقت کاری داشتم دمه دستمه . تازه سرزمین رایانه گفت که در ضمن گارانتی 1 سال و بعد از اون هر وقت لپ تاپتون به مشکل خورد که نمی خوره در صورت استفاده مناسب با پست سفارشی بفرستین و رفت و برگشتش به هزینه ما .
    منم در مورد این شرکت خیلی تحقیق کردم و شنیدم که خیلی کارشونم درسته و تو امارات نمایدگی دارن و تو ایرانم به طور گشترده پخش می کنن و علت ارزونتر بودن اجناسشونم اینه که خودشون پخش کننده اند و 1 سال گارانتی و بیمه ایران میکننو از طرفی برخورد کارکنانشم انصافا خیلی خوب .

13. این کاربر از JUVE_HFZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •