تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 323 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

شما هفته ای یکی دو بار میگذاری باطری کامل تخلیه بشه و گوشی خاموش بشه و بعد بزنی شارژ؟
    این عمل در سلامت باطری خیلی خیلی موثره

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

از عزیزانی که این گوشی رو دارند سوال میکنم آیا هنوزم خریدن این گوشی رو توصیه میکنند؟ جه از نظر استیل و کلاس گوشی و چه امکانات و طراحی گوشی.
    شما الان بخواهید به کسی توصیه کنید آیا این گوشی رو توصیه میکنید یا به انتخاب های دیگه ای توصیه میکنید؟
    متشکر میشم جوابمو بدید
    با تشکر بستگی به سلیقه خریدار داره و در کل من توصیه میکنم و با اطلاع مشکلاتش انتخابش کردم و راضی هستم و اچ تی سی هم پیشنهاد میکنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر بستگی به سلیقه خریدار داره و در کل من توصیه میکنم و با اطلاع مشکلاتش انتخابش کردم و راضی هستم و اچ تی سی هم پیشنهاد میکنم .
    آخرین نوکیاهایی که داشتم 5800 بود و N97 که هر دو از لحاظ تاچ کند بودند و اصولا گوشی های زیاد جالبی نبودند.
    5800 من بجز صدای بلند اسپیکرها مشخصه خاصی نداشت و N97 که کلی مشکلات داشت.

حالا میخوام نوکیا بگیریم نمیدونم آیا یک ماه دیگه از خردیدن X6 16 پشیمون میشم یا نه.

این بود که خواستم از دوستانی که این گوشی رو دارند سوال کنم آیا توصیه شما خرید این گوشی هست؟

یک نکته جالب بگم من الان Iphone 4 دارم اما واقعا کلافه کننده است. در اصل تو ایران شده یه ابزار گیم و کلاس گذاشتن. هیچ تاکید میکنم هیچ کدوم از برنامه ها رو با این GPS مزخرف دو اپراتور نمیشه استفاده کرد. اگر قراره آدم از وای فای خونه و شرکت استفاده کنه خوب چه مرضیه آدم از لپ تاپ استفاده میکنه.
    خلاصه خسته شدم و میخوام یه گوشی راحت داشته باشم بچه ها این x6 خوب و راحت و بی درد سر هست من بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آخرین نوکیاهایی که داشتم 5800 بود و N97 که هر دو از لحاظ تاچ کند بودند و اصولا گوشی های زیاد جالبی نبودند.

حالا میخوام نوکیا بگیریم نمیدونم آیا یک ماه دیگه از خردیدن X6 16 پشیمون میشم یا نه.

این بود که خواستم از دوستانی که این گوشی رو دارند سوال کنم آیا توصیه شما خرید این گوشی هست؟

یک نکته جالب بگم من الان Iphone 4 دارم اما واقعا کلافه کننده است. در اصل تو ایران شده یه ابزار گیم و کلاس گذاشتن. هیچ تاکید میکنم هیچ کدوم از برنامه ها رو با این GPS مزخرف دو اپراتور نمیشه استفاده کرد. اگر قراره آدم از وای فای خونه و شرکت استفاده کنه خوب چه مرضیه آدم از لپ تاپ استفاده میکنه.
    خلاصه خسته شدم و میخوام یه گوشی راحت داشته باشم بچه ها این x6 خوب و راحت و بی درد سر هست من بگیرم؟
    X6 از نظر تاچ خیلی بهتر از 5800 و N97 هستش..
    به نظر من کار کردن با این گوشی احساسه بهتری نسبت به اون دو تا به ادم میده..

اگر شما هم مثه من کم حوصله اید گوشی راحت 1200 1202 1203 و اگر 1100 گیر بیارید راحت ترین هستن!
    GPRS,نه GPS!
    مزاحیدیم..
    Last edited by magi1991; 15-11-2010 at 09:25.

4. این کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

با تشکر از شما
    دوست من ملاک شما از خرید گوشی چی هست .
    چه توقعی از یک گوشی داری ؟ اول بگو تا کاملآ راهنماییت کنم .
    فکر نکنم نیاز شما رو این گوشی بر آورده کنه
    ان 8 گوشی هست که امکان داره توقع شما رو برآورده کنه .

6. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان قلم نوکیا x6 نیامده یا قلم واسه تاچ خازنی کسی ندیده تو بازار ؟
    اینجور همش صفحه گوشی رو باید از جای انگشتت پاک کنی .

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

شما هفته ای یکی دو بار میگذاری باطری کامل تخلیه بشه و گوشی خاموش بشه و بعد بزنی شارژ؟
    این عمل در سلامت باطری خیلی خیلی موثره

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

از عزیزانی که این گوشی رو دارند سوال میکنم آیا هنوزم خریدن این گوشی رو توصیه میکنند؟ جه از نظر استیل و کلاس گوشی و چه امکانات و طراحی گوشی.
    شما الان بخواهید به کسی توصیه کنید آیا این گوشی رو توصیه میکنید یا به انتخاب های دیگه ای توصیه میکنید؟
    متشکر میشم جوابمو بدید
    من معمولا هر وقت که باتری یک خط داشته باشه میزنم شارژ .تقریبا هفته ای 2بار
    گوشی قبلی میذاشتم باتری خالی بشه و بعد بزنم شارژ که خراب شد.کار درستی نیست برای باتری های لیتیومی
    اگه بودجه داری بترتیب زیر عمل کن:
    1.N8
    2.C7
    3.X6
    البته در بین نوکیاها.اون یکی هارو اطلاع ندارم

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    به نظرتون در حال حاضر خرید X6 16GB معقولانه هست یا برم سراغ گزینه های دیگر؟

ممنون

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام

ممنون
    ایکس 6 واقعا گوشی خوشدست و خوبیه...امکاناتشم خوبه..کارکردن باهاش رونه..گزینه های دیگه اچ تی سی هست که یکم ادمو گیج میکنه بس که منو و شورت کاتو ...ادم خسته میشه
    اریکسونم کار خاصی نکرده..سامسونگ و ال جی هم که...البته سامسونگ یه تکونایی خورده...ولی در کل با این بودجه ایکس 6
    تونستی سی 6 بگیر

یک نکته جالب بگم من الان Iphone 4 دارم اما واقعا کلافه کننده است. در اصل تو ایران شده یه ابزار گیم و کلاس گذاشتن.
    شدیدا باهات موافقم..ایفون تو ایران مفت نمیرزه...

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

سلام

ممنون
    ایکس 6 واقعا گوشی خوشدست و خوبیه...امکاناتشم خوبه..کارکردن باهاش رونه..گزینه های دیگه اچ تی سی هست که یکم ادمو گیج میکنه بس که منو و شورت کاتو ...ادم خسته میشه
    اریکسونم کار خاصی نکرده..سامسونگ و ال جی هم که...البته سامسونگ یه تکونایی خورده...ولی در کل با این بودجه ایکس 6
    تونستی سی 6 بگیر

یک نکته جالب بگم من الان Iphone 4 دارم اما واقعا کلافه کننده است. در اصل تو ایران شده یه ابزار گیم و کلاس گذاشتن.
    شدیدا باهات موافقم..ایفون تو ایران مفت نمیرزه...

11. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

میتونی از قطب منفی باطری استفاده کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

به یاد دارم تا قبل فروش ایکس 6 خودم هنوز اون نایلون روشو نکنده بودم اونقده با سلیقه هستم. زیاد روش اثر انگشت نمی مونه
    کلا فناوری خازنی آفریده شده واسه کار با انگشت و برچشب انگشت یا همون فینگر پرینت چیزی لاینفک از این صفحات نخواهد بود باید بسازی. زیادم بغرنج نیست
    من ندیدم ولی دوستان می گگفتن احتمالا کمتر از 20 تومن قیمتش باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •