تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 432 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا جناب senaps این سوال خودمم هست که منابع امسال از چه کتابایه و سر فصلاش چیان
    من برای پارسال هم تو گوگل جستجو کردم پیدا کردم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

<<مهندسی فناوری- کارشناسی حرفه‌ای>> چیه دیگه؟
    والا اینا هفته‌ای یه رشته میدن بیرون! خدا میدونی چیه... البته شما این رشته رو باید ببینی گرایش هاش چیه!!

والا جناب senaps این سوال خودمم هست که منابع امسال از چه کتابایه و سر فصلاش چیان
    عرض شود که به نظر میاد باید بریم گوگل کنیم و همچنین سایت کارشناسی احتمالا خبری چیزی بذاره؟!

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟

سئوال صفحه قبل هست

ممنون میشم راهنماییم کنید

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکم در مورد دانشگاه علمی کاربردی توضیح میدین؟ مثل دانشگاه آزاد اساتید بیخودی کسی رو نمیندازن یا مثلا برای نمره میشه روشون حساب کرد؟ تو ترم اول میشه گواهی اشتغال به تحصیل ازشون گرفت؟ برای غیبت و مشروطی سخت میگیرن؟ ببخشید زیاد شد اگه کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها من دفترچه رو مطالع کردم

2 تا سئوال دارم.دوستان میگفتم که بدون کارت پایان خدمت ثبت نام میکنند اما تو دفترچه چیز دیگه ای نوشته

2-3 ) مقررات وظيفه عمومي:
    براساس اعلام سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه زير را داشته باشند:
    1) داشتن كارت پايان خدمت. )
    2) داشتن كارت معافيت دايم (كفالت، پزشكي، موارد خاص).

در ضمن من دوره کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم.البته کاردانی گرفتم.اما تو دفترچه نوشته قبول نمیکنن

تذكرات مهم:
    مشمولان غايب به هيچ وجه حق شركت در آزمون را نداشته و در صورت شركت و قبولي، مجوز تحصيلي براي آنان صادر نگرديده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان 
    نمي باشند.
    دانشجويان اخراجي دانشگاه ها مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون نمي باشند. 
    مدت تحصيل در دوره كارشناسي ناپيوسته حداكثر 3 سال مي باشد. 
    دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني يا معادل آن فارغ التحصيل، ترك تحصيل، انصراف يا اخراج گرديده اند، مجاز به شركت در آزمون 
    نيستند.

نمیشه این مشکلات رو حل کرد؟
    با این شماره تماس بگیرید فکر میکنم بتونن راهنماییتون کنن

9- 88923595‌ - 021 دفتر روابط عمومي ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور

7. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یکم در مورد دانشگاه علمی کاربردی توضیح میدین؟ مثل دانشگاه آزاد اساتید بیخودی کسی رو نمیندازن یا مثلا برای نمره میشه روشون حساب کرد؟
    بستگی به مرکز و اساتید داره... همه جور استادی داریم!

برای غیبت و مشروطی سخت میگیرن؟ ببخشید زیاد شد اگه کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم.
    اگر استاد رد کنه غیبت ها رو، بله سخت میگیرن.... در کل این چیزایی که سوال شماست، در همه جا هست حالات مختلفش و بستگی به اموزش، مدیریت و اساتیدش داره.... دانشگاه‌های معروف از این لحاظ سخت‌گیرن و دانشگاه‌های غیر معروف بد!!!

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بستگی به مرکز و اساتید داره... همه جور استادی داریم!

اگر استاد رد کنه غیبت ها رو، بله سخت میگیرن.... در کل این چیزایی که سوال شماست، در همه جا هست حالات مختلفش و بستگی به اموزش، مدیریت و اساتیدش داره.... دانشگاه‌های معروف از این لحاظ سخت‌گیرن و دانشگاه‌های غیر معروف بد!!!
    ممنونم...
    کسی در مورد اشتغال به تحصیل برای ترم اول اطلاعی نداره؟

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مال امسال رو از کجا گیر بیاریم؟!

کارشناسی یا کاردانی رو فارق‌التحصیل شدین؟!

بعله داره... باید دید دفترچه‌اش کی میاد.... همچنین سرفصل درس‌ها و رشته ها رو می‌تونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنین

بعله شما هیچ محدودیتی ندارین!

اگر همون میانگین 250-60 تومن بذاریم، بعد از 1.5-2 سال کاردانی 2 تومن پیاده می‌شین.... البته ظاهرا یکی از دوستان 460 تومن شهریه داده!!!

واقعیت اینه که هنر، از اون دست رشته‌هایی هستش که شخص خودش باید توانایی داشته باشه.... من خیلی دوستانی دارم که هیچ تحصیلات مرتبطی ندارن، ولی در حد تیم ملی دارن کارهای مربوط به گرافیک و اینا رو انجام میدن.... بعضی هاشون نقاشی میکشن و بعضی ها عکس میگیرن و ...!!!!
    در نهایت، میخوام بگی تو هنر اگر دید هنری و سلیقه داشته باشید، موفقید و ربطی به دانشگاهتون هم نداره!!!! امروز کمتر کسی اسم مدرک و دانشگاه براش مهمه.... این روزا هرکی کار بلد بود، اگر بی‌سواد هم بود میذارنش روی سر و دکتر و مهندسش بیکار می‌مونه چون کار بلد نیست!
    من کارشناسی فارغ التحصیل شدم....منظور 250 تا 600 هزار تومان است برای هر ترم ؟؟ ...برای ترمی هم همون زمان ثبت نام پودمانی امتحان داد ؟؟ من مد نظرم عکاسی هست و برای عکاسی نگاه رو دارم ولی خوب نیازمند یک جا هستم که نگاه تبدیل به فن بشه ..و واقعا جای خوبی مد نظرم نیست که پایه ای باشه ...نظری ندارید کدوم مرکز تو تهران درجه یک هست ؟؟ مرسی از پاسختون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام..... نه 250-60 تومان یعنی دویست و پنجاه-شصت تومان! 250-260!!! خیر..... دفترچه‌ی ترمی بعدا میاد که این بعدا سال اینده میباشه!!!!خیلی خوبه... من دقیقا اطلاع ندارم اگر علمی کاربردی تخصصی عکاسی داره یا نه، ولی بازم فکر میکنم که کلاس‌هایی که ارشاد برگذار میکنه برای فیلم‌برداری و عکاسی خیلی بهتر باشه... چون تو مدت زمان کمتر، چیزای بیشتری رو بهت یاد میده و هزینه‌اش هم کمتره...!!!!
    والا من متاسفانه تهران نیستم و اطلاعی ندارم.... تا اونجایی که تحقیق کردم، دانشگاه داده پردازی دانشگاه علمی کاربردی شاخی هستش توی تهران که خوب، فکر نکنم این رشته‌ی مد نظر شما رو داشته باشه.... ولی یه دانشگاه فرهنگ و هنر علمی کاربردی تو تهران هست فک کنم که مشخصا این رشته رو داره احتمالا!!!

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنین که ایا رشته‌ی مد نظرتون موجود هست یا نه.... بعد میتونین دفترچه‌ی کارشناسی پودمانی امسال رو دانلود کنین و ببینین که کدوم دانشگاه‌ها این رشته رو ارائه کردن..... وقتی پودمانیش رو دارن، ترمیش رو هم به احتمال قوی داشته باشن!

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان برای ثبت نام باید چی کار کنیم؟

من رفتم سایت سنجش فقط دفترچه رو دانلود کردم

باید از پست دفترچه بگیریم و ...........؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •