والا جناب senaps این سوال خودمم هست که منابع امسال از چه کتابایه و سر فصلاش چیان
من برای پارسال هم تو گوگل جستجو کردم پیدا کردم
والا جناب senaps این سوال خودمم هست که منابع امسال از چه کتابایه و سر فصلاش چیان
من برای پارسال هم تو گوگل جستجو کردم پیدا کردم
والا اینا هفتهای یه رشته میدن بیرون! خدا میدونی چیه... البته شما این رشته رو باید ببینی گرایش هاش چیه!!<<مهندسی فناوری- کارشناسی حرفهای>> چیه دیگه؟
عرض شود که به نظر میاد باید بریم گوگل کنیم و همچنین سایت کارشناسی احتمالا خبری چیزی بذاره؟!والا جناب senaps این سوال خودمم هست که منابع امسال از چه کتابایه و سر فصلاش چیان
دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟
سئوال صفحه قبل هست
ممنون میشم راهنماییم کنید
یکم در مورد دانشگاه علمی کاربردی توضیح میدین؟ مثل دانشگاه آزاد اساتید بیخودی کسی رو نمیندازن یا مثلا برای نمره میشه روشون حساب کرد؟ تو ترم اول میشه گواهی اشتغال به تحصیل ازشون گرفت؟ برای غیبت و مشروطی سخت میگیرن؟ ببخشید زیاد شد اگه کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم.
با این شماره تماس بگیرید فکر میکنم بتونن راهنماییتون کنن
9- 88923595 - 021 دفتر روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
بستگی به مرکز و اساتید داره... همه جور استادی داریم!یکم در مورد دانشگاه علمی کاربردی توضیح میدین؟ مثل دانشگاه آزاد اساتید بیخودی کسی رو نمیندازن یا مثلا برای نمره میشه روشون حساب کرد؟
اگر استاد رد کنه غیبت ها رو، بله سخت میگیرن.... در کل این چیزایی که سوال شماست، در همه جا هست حالات مختلفش و بستگی به اموزش، مدیریت و اساتیدش داره.... دانشگاههای معروف از این لحاظ سختگیرن و دانشگاههای غیر معروف بد!!!برای غیبت و مشروطی سخت میگیرن؟ ببخشید زیاد شد اگه کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم.
ممنونم...
کسی در مورد اشتغال به تحصیل برای ترم اول اطلاعی نداره؟
من کارشناسی فارغ التحصیل شدم....منظور 250 تا 600 هزار تومان است برای هر ترم ؟؟ ...برای ترمی هم همون زمان ثبت نام پودمانی امتحان داد ؟؟ من مد نظرم عکاسی هست و برای عکاسی نگاه رو دارم ولی خوب نیازمند یک جا هستم که نگاه تبدیل به فن بشه ..و واقعا جای خوبی مد نظرم نیست که پایه ای باشه ...نظری ندارید کدوم مرکز تو تهران درجه یک هست ؟؟ مرسی از پاسختون
سلام..... نه 250-60 تومان یعنی دویست و پنجاه-شصت تومان! 250-260!!! خیر..... دفترچهی ترمی بعدا میاد که این بعدا سال اینده میباشه!!!!خیلی خوبه... من دقیقا اطلاع ندارم اگر علمی کاربردی تخصصی عکاسی داره یا نه، ولی بازم فکر میکنم که کلاسهایی که ارشاد برگذار میکنه برای فیلمبرداری و عکاسی خیلی بهتر باشه... چون تو مدت زمان کمتر، چیزای بیشتری رو بهت یاد میده و هزینهاش هم کمتره...!!!!
والا من متاسفانه تهران نیستم و اطلاعی ندارم.... تا اونجایی که تحقیق کردم، دانشگاه داده پردازی دانشگاه علمی کاربردی شاخی هستش توی تهران که خوب، فکر نکنم این رشتهی مد نظر شما رو داشته باشه.... ولی یه دانشگاه فرهنگ و هنر علمی کاربردی تو تهران هست فک کنم که مشخصا این رشته رو داره احتمالا!!!
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنین که ایا رشتهی مد نظرتون موجود هست یا نه.... بعد میتونین دفترچهی کارشناسی پودمانی امسال رو دانلود کنین و ببینین که کدوم دانشگاهها این رشته رو ارائه کردن..... وقتی پودمانیش رو دارن، ترمیش رو هم به احتمال قوی داشته باشن!
دوستان برای ثبت نام باید چی کار کنیم؟
من رفتم سایت سنجش فقط دفترچه رو دانلود کردم
باید از پست دفترچه بگیریم و ...........؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)