تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 233 از 414 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به خاطر اینکه دقیقا ساعت 1 شب که رایگان شروع میشد اینترنت رو قطع میکردن تا ساعت 3 شب بعد وصل میکردن
    وقتی به پشتیبانی زنگ میزدم میگفت اشکال فنیه!! میگفتم چطور فقط شب که رایگان میشه اشکال فنی پیش میاد که اون بازم حرفش رو تکرار میکرد.
    فکر کردن مردم خرن. در صورتی که خودشون خرن

2. 3 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

من که بازم فکر میکنم تو شرایط فعلی صبانت خیلی خوبه ...

لااقل واسه من که خوب بوده و تا حالا باهاش مشکلی نداشتم

تنها بدیش سرعت دانلود شبانشه که از 8 بالاتر نمیره و میانگین رو 7 هست ..

من توی یه شرکتی تاحالا نشده بود که بیش از 3دوره شارژ کنم ولی الان با صبانت دوره پنجمم هم شارژ کردم .

پارس که بودم ترافیکم رو میدزدید اومدم بیرون .

طلوع رایانه بودم (اون اوایل که تازه فن آوا نمایندگیشو ازش گرفته بود) قطعی بشدت بالا بود و سرعت دانلودشم فکر کنم روی 10 بود با اینکه 64 گرفته بودم اومدم بیرون . ولی انصافاً مدیریت خیلی قوی و خوبی داره این شرکت . مدیریتشم فکر کنم هنوزم آقای جعفری باشه.

شاتل یا همون نیمادنت که دیگه اصلاً حرفشو نزن .
    مدیریت نیماد که در حد زیر صفر بود یعنی هرکی هرکاری دلش میخواست میکرد اونجا .
    قطعی بالا سرعت دانلودم فکر میکنم رو 10 بود .

ولی تا حالا با صبا مشکلی نداشتم
    شاید باورتون نشه ولی من واسه وصل کردن و جمع اوری خطم توی نمیادنت شاید یه چیزی تقریب به 100 بار رفتم شرکت و بیش از 200 بار هم تماس گرفتم.

ولی تا حالا فقط دوبار رفتم فارا . یه بار رفتم ببینم چه مدارکی میخواد و قیمت ها چطورن
    یه بارم رفتم قرارداد بستم
    بعد از اونم اصلاً کاری نداشتم که برم .
    زنگم فکر کنم 2 یا 3 بار بیشتر نزدم . اونم همش تقصیره این نیمادنت بود که خطمو جمع نکرده بود.

تصمیم با دوستان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

11

شبانه شاتل که واقعا بد بود(دی سی زیاد+سرعت زیر 10)
    الانم پارس آنلاین دارم ولی 1 کیلوبایت ازم نخورده !
    مگه میشه یه شرکت حاضر بشه از مشتریاش بی دلیل حجم کم کنه , با این کار تیشه به ریشه خودش میزنه !(من که تو کتم نمیره )

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض من

من توی یه شرکتی تاحالا نشده بود که بیش از 3دوره شارژ کنم ولی الان با صبانت دوره پنجمم هم شارژ کردم .

طلوع رایانه بودم (اون اوایل که تازه فن آوا نمایندگیشو ازش گرفته بود) قطعی بشدت بالا بود و سرعت دانلودشم فکر کنم روی 10 بود با اینکه 64 گرفته بودم اومدم بیرون . ولی انصافاً مدیریت خیلی قوی و خوبی داره این شرکت . مدیریتشم فکر کنم هنوزم آقای جعفری باشه.

شاید باورتون نشه ولی من واسه وصل کردن و جمع اوری خطم توی نمیادنت شاید یه چیزی تقریب به 100 بار رفتم شرکت و بیش از 200 بار هم تماس گرفتم.

ولی تا حالا فقط دوبار رفتم فارا . یه بار رفتم ببینم چه مدارکی میخواد و قیمت ها چطورن
    زنگم فکر کنم 2 یا 3 بار بیشتر نزدم . اونم همش تقصیره این نیمادنت بود که خطمو جمع نکرده بود.

تصمیم با دوستان.
    ... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
    و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
    و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه

به نظر شما از کدام شرکت اینترنت بگیرم

من مشکلم اینه شارژ خوری زیاد و شبانه 3 به بعد هست با سرعت 2 و آیا شاتل قطعی زیاد داره ؟ هم اکنون ؟

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

من صبانتی هستم

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

صبانت

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم هم شاتل داشتم هم پارس ولی نمی دزدیدن به جاش با کم کردن سرعت سرحالمون میارن

دوستان شاتلی چون قرار به کوچ دارم به شاتل یه سئوال داشتم
    من قبلا مشترک شاتل بودم تا پیش از عید
    داستان اینجوری بود که برای دانلود شبانه هر چند دقیقه یک بار سرعت رو به صفر می رسوند که باید
    دی سی میکردی دوباره وصل میشدی تا مشکل حل بشه
    می خواستم بدونم هنوز این مشکل پابرجاست یا نه ؟
    با تشکر
    من چند روزی هست که تو ساعات رایگان بین 500 مگ تا کمی بیشتر از 1 گیگ دانلود میکنم. دیشب که خوب دانلود نکردم حدود 500 مگ دانلود داشتم وگرنه شبهای دیگه دانلودم خیلی بیشتر از این حرفها بوده.
    یکی دو بار این مشکلی که گفتی برام پیش اومده. دیشب هم به همین دلیل دانلودم پایین بود، آخه خوابم برد و دی سی نکردم.
    یه شب هم که 950 مگ دانلود داشتم ساعت 6:30 - 6 ، 2 بار اینجوری شدم که دیگه چون دانلودم تموم شد بیخیال دانلود جدید شدم و گرنه با اون سرعت توپ 1 گیگ رو رد میکردم.
    سرعت دانلود شبانه به طور متوسط دیشب 30-40 بود. اون شبی که حدود 1گیگ دانلود کردم سرعت متوسط 50 به بالا بود.
    البته امشب سرعتم پایینه و به طور متوسط حدود 20-30 هستش، البته زیر 10 هم میره، بالای 30 هم میره، ولی متوسطش همون حدود 20-30.
    اوایل که از شاتل سرویس گرفته بودم واقعا دانلود شبانه افتضاح بود. ولی کم کم خوب شد.

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

از gprs همراه اول کسی استفاده کرده ؟
    من فعالش کردم ولی وقتی میخام مشخصات گوشی رو ارسال کنم که تنظیماتشو برام بفرسته میگه سرویس دیتای شما فعال نیست در حالی که مطمئنم gprs فعاله

گفتم شاید تو اهواز هنوز راه نیفتاده ؟
    من پارسال gprs رو از سایت همراه اول فعال کردم ولی خیلی وقته که ازش استفاده نمیکنم.
    خیالت راحت. فعاله. برو تو سایتش چیز پیچیده ای نداره.

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

اگه دانلود شبانه برات مهم نیست از شاتل بگیر. مطمئن باش حتی 1 کیلوبایت هم ازت نمیدزدن
    من خودم 7 ماه اشتراک شاتل داشتم.

الانم از پارس دارم که بعد از شش روز 1گیگ از ترافیکم تموم شده. احتمالا پارس هم میدزده.
    شبانه واسم مهم هست اگه شبانه سرعتش 5 باشه راضی هستم چون الان صبانت منطقه ما سرعت شبانه 2 هست و 0 میشه اون هم 3 شب شروع دانلود هست
    چرا رفتی پارس ؟
    چند شبیه سرعت خیلی خوب شده.

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

دوستان قطعی زیاد داره شاتل یا نه ؟
    اونقدر که اینجا میگن قطعی نداره. کم قطعی داشته.
    کلا اینجور که من حالیم شده از وقتی ایرسا نت نماینده شاتل شده وضع بهتر شده.

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

به خاطر اینکه دقیقا ساعت 1 شب که رایگان شروع میشد اینترنت رو قطع میکردن تا ساعت 3 شب بعد وصل میکردن
    وقتی به پشتیبانی زنگ میزدم میگفت اشکال فنیه!! میگفتم چطور فقط شب که رایگان میشه اشکال فنی پیش میاد که اون بازم حرفش رو تکرار میکرد.
    فکر کردن مردم خرن. در صورتی که خودشون خرن
    شاتل رو میگی دیگه...
    یه وقتا سرعت دانلود شبانه پایین بوده واسه من، ولی اینجور قطعی رو تا حالا نداشتم.

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

تصمیم با دوستان.
    عزیز من. مشکل شاتل هم همین سرعت دانلود شبانه بوده.
    هر چند که چند شبه سرعت دانلود رایگان خوب شده واسمون ولی خیلی نمیشه مطمئن بود که سرعت خوب بمونه.
    خود من کلا 3 بار رفتم ایرسا نت.
    1 بار واسه قرارداد، 1 بار فیش بانکی رو تحویل دادم و یکی دو هفته پیش رفتم کارت طلایی ازشون گرفتم.

با این تفاسیر، اگه سرعت دانلود شبانه شاتل خیلی افت نکنه، شاتل بهتر از صبا نته.
    Last edited by mojtaba-civil; 10-07-2010 at 01:19.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی واسه ولادت امام علی شاتل 2 گیگ ترافیک رایگان هدیه داد.
    ببینم واسه مبعث هم چیزی هدیه میده یا نه.
    راستی عیدتون هم مبارک...

8. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شاتل رو میگی دیگه...
    یه وقتا سرعت دانلود شبانه پایین بوده واسه من، ولی اینجور قطعی رو تا حالا نداشتم.

دقیقآ دو سه ماه پیش اینطوری بود
    الان که من رفتم انگاری خوب شده.
    تازه اون موقع یادم میاد هدیه 1 گیگ میداد الان 2 گیگ داده حالشو ببرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان ، بنظر من هم پارس از ترافیک ماهیانه خود به خود و روزانه کم میکنه بدون اینکه شما سایتی یا فایلی رو دانلود کنید.
    همین چند روز پیش بهم ثابت شد ، من یک روز خونه نبودم شب که برگشتم دیدم نسبت به آخرین کارم با نت کم کرده بود (یادم نمیاد چقدر کم کرده بود...)

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان ، بنظر من هم پارس از ترافیک ماهیانه خود به خود و روزانه کم میکنه بدون اینکه شما سایتی یا فایلی رو دانلود کنید.
    همین چند روز پیش بهم ثابت شد ، من یک روز خونه نبودم شب که برگشتم دیدم نسبت به آخرین کارم با نت کم کرده بود (یادم نمیاد چقدر کم کرده بود...)
    شاید از اکانتت داره استفاده میشه!!؟
    log هات رو چک کردی؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیقآ دو سه ماه پیش اینطوری بود
    الان که من رفتم انگاری خوب شده.
    تازه اون موقع یادم میاد هدیه 1 گیگ میداد الان 2 گیگ داده حالشو ببرید
    کلا نیماد گند زده بود. راستش هدیه پکیج 1 گیگی بود که به من 2 تا داده بودن، نمیدونم چرا. شاید مثلا واسه خاطر سرعت 512. نمیدونم والا.
    کاش واسه مبعث هم 2 گیگ هدیه بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •