من هم مثه شما همش خونه بودم... اوايل سال جفتشون رو ميخوندم.....ولي بعدش يكيشون رو!
ميتوني جفتش رو بزني سر آزمون ولي بهتره يكيش رو بزني به 2 دليل:
1- وقت براي يكيش داري....
2- اگه جفتش رو بزني ...كانون اوني كه ترازش كمتر شده رو حساب ميكنه!![]()
من هم مثه شما همش خونه بودم... اوايل سال جفتشون رو ميخوندم.....ولي بعدش يكيشون رو!
ميتوني جفتش رو بزني سر آزمون ولي بهتره يكيش رو بزني به 2 دليل:
1- وقت براي يكيش داري....
2- اگه جفتش رو بزني ...كانون اوني كه ترازش كمتر شده رو حساب ميكنه!![]()
ببین اگر تازه برسی همه رو بخونی چون سال دومت هست اخرا میبری خیلی خسته می شی !![]()
من هم 10 مهرو نمی دم چون اگر ترازم بیاد پایین دیگه دیوونه میشم![]()
منم از 24 مهر آزمون میدم.آزمون اول خیلی مهمه اگه نتیجش خیلی خوب بشه روحیه میگیری و واسه آزمونای بعدی بیشتر میخونی ومن هم 10 مهرو نمی دم چون اگر ترازم بیاد پایین دیگه دیوونه میشم![]()
سعی میکنی نزاری ترازت بیاد پایین...
راستی من شبانه قبول شدم یعنی خودم این طور زدم که سال دیگه چیز بهتر قبول شم حالا اگه نرم برای ثبت نام و بهشون اطلاع ندم که نمی خوام بیام اشکال داره یعنی انگار هیچی قبول نشدم و به دانشگاه شبانه هم اصلن کاری ندارم .مشکلی که پیش نمی آد البته خودم میدونه مشکلی نداره ولی می خوام مطمین بشم ...
مرسی
تایید . منم از 24 میرم .
راستی این زوج درس که میگین یعنی چی ؟
مثلا تصمیم میگیری که با درس پیش شیمی 2 رو بخونی یا شیمی 3 ولی دفعه ی بعد که تکرار شد دیگه نباید شیمی 2یا 3 رو که قبلا خوندی دوباره بخونی .که اگر سال اولته چون مجبوری با مدرسه پیش بری مدرسه برنامتو تعین میکنه (که خیلی خوبه سعی کن همین امسال به نتیجه برسی)
یه سوال
چرا آزمون 10 مهر رو نمیرین ؟
مگه با برنامه جلو نرفتید که نمیخواهید آزمون بدبن ؟
من فکر کردم این 10 مهر میتونه سطحمو نشون بده و اینکه تو چه مباحثی بیشتر ضعف دارم. (چه سوالیه! تو همش!)
ولی کلا شیمی و زبان رو لصلا ولش کردم تا ببینم چی میشه
فکر کنم فیزیک 3 رو هم ولش کنم ولی بیشتر ریاضیا مهمه
ببیینم اگه من یه درس رو صفر بزنم خیلی تو تراز تاثیر داره (درسای اجباری یا هر 2 تا زوجدرسا)؟؟؟
در کل نظرتون چیه؟
ممنون
من قلم چی نیستم و با سیستم برنامه ریزیش هم آشنا نیستم اما به نظر من به هیچ عنوان درسی رو ول نکن به این امید که بعدا میخونی . چون اشتباه محض هستش . ضررش رو هم وقتی بخوای این درس ها رو شروع کنی متوجه میشی .
یکی نیست جواب منو بده ؟آهایییییییییییییی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)