یکی از دوستان یه لطفی کنه که این پچ ها رو یه جا جمع کنه در یک پست!(مثلا پست اول مدیران قررا بدن)
بتونیم راحت تر اینارو دانلود کنیم!!
ممنون
یکی از دوستان یه لطفی کنه که این پچ ها رو یه جا جمع کنه در یک پست!(مثلا پست اول مدیران قررا بدن)
بتونیم راحت تر اینارو دانلود کنیم!!
ممنون
دوست عزيز جواب اين بابا بزرگ و نده بنده خدا شايد خاطره بدي از نخريدن كنسول داشته باشه![]()
منم پچ چمنو گرفتم خیلی خوب شده ...تماشاگرا بهتر شدن.
بابا کجا فیفا 10 تغییراتش کم بوده؟!؟fifa 10 علیرغم تغییرات کمی که امسال داشت همون تغییرات کمش فوق العاد جذاب بود توپ طرف داور رفتن و بالا بردن پای داور از توپ امکان شروع بازی بعد خطا زمین برفی و.. تغیرات جالبی بودن.
گیپم پلی بازی تغییرات خیلی زیادی کرده!
دوست عزیز خواهشا لینک این پچ ها رو بذار ما هم دانلود کنیم
وای نکنه باید از لایو دانلود کنیم
خواهشا جواب منو بدهید هرچه زودتر!شما کنسول رو به xbox live وصل میکنی و بعد که میری تو بازی خودش ازت می خواد که بازی رو آپدیت کنی و شما هم yes میزنی و بعدش خودش به صورت اتوماتیک پچ رو دانلود و نصب میکنه!میشه بگین چجوری میتونیم به پچ ایکس باکس دسترسی داشته باشیم؟
به همین راحتی : دی
به به...نه دلیلش اینه که کنسول مال بچه هاست اینجا هم بچه کمه همه pc کارن تو pc هم فقط pes
با این 3 تا پچ تا حدودی خوب شد بازی
ولی بازم حال نمیده!
باید برم تو کار XBOX 360
کلاً بازی پر از باگ هستش ؛ مخصوصاً توی استاپ کردن توپها
و حل نشدن مشکل گیم پد برای من (آنالوگش رو که روشن میکنم ، دکمه جهت ها هم آنالوگ میشه ؛ و جهت ها دیجیتال سیو نمیشه توی تنظیمات ، این یک مورد و کسی بتونه کمک کنه دیگه میتونم 2010 بازی کنم ؛ چون فعلاً برای بازی با رفقا با 09 بازی میکنیم.
خداییش هر شب بیکار میشم، بازی میکنم، یا یه ساعت میخندم یا اعصابم داغون میشه...!!
خندم سر اینه که رونی (شایدم برباتوف بود) یه شوت زد، توپ به تور بیرون دروازه چسبیده به تیر دربازه خورد، بعد تور و سوراخ کرد رفت توی دروازه... دیدم داور گل گرفته و بازیکنم داره خوشحالی میکنه
... بالتبع من هم خوشحال شدم...
راستی دو تا از پنالتی هایی که زدم، (یکی در حین بازی و یکی در ضربات پنالتی) رو دروازبان کامپیوتر گرفت ولی داور گل حسابش کرد!!!من تو صحنه آهسته نگاه کردم توپ از خط رد نشده بود!!!
اعصاب خوردیم هم سر سیستم پاس فیفاست، از بعد 07 به این ور واقعا رو اعصابه!! تو ای فیفا ده هم که زاییده... داوری هم در حد لیگ خودمون!!!
البته اینا رو نگفتم که طرفدارای pes بیان آتو بگیرنا!! یه مو فیفا رو با pes عوض نمیکنم!!!
یاعلی
pes ها نسخه نکست بازی میکنن ؛ اگه راست میگن بیان مبارزه پایا پای!!! بیان با نسخه نکست فیفا مقایسه کنن تا ضایع بشن
دقت کردین تو فیفا شخصی که با توپ میدوه به توپ زربه میزنه هر قدمی که بر میداره ولی در پی اینطور نیست؟
در پس طرف همینجوری میدوهه و توپ خودش حرکت میکنه ولی در فیفا تک زرب میزنه حتی صداش هم میاد !
اینکه چیزی نیست....نسخه 2010 رو نمیدونم ولی توی چند ورژن قبلیش که یادمه بازی کردم وقتی میخواستی به عقب برگردی توپ هم با بازیکنت برمیگشت بدون اینکه پاشو بزاره رو توپ برش گردونه!!
حرکات بازی توی سری فیفا واقعا طبیعیه ولی pes![]()
تماشگرا (رنگ لباسشون ) در حالت اول بهتر بودن به نظر من جو هیج تغییری نکرد نمی دونم این 19.2 مگ کجا رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)