تلويزيون هاي سري C سامسونگ فايل هاي MKV رو پخش مي كنند جل الخالق خيلي عاليه اما زيرنويس فارسي رو مشكل دارن چطور مي شه حلش كرد؟
تلويزيون هاي سري C سامسونگ فايل هاي MKV رو پخش مي كنند جل الخالق خيلي عاليه اما زيرنويس فارسي رو مشكل دارن چطور مي شه حلش كرد؟
-توي تعدادي از مدلهاي 2009 هم ميتونستند اجرا كنند
-در مورد زير نويس هم مشكلي با srt ندارند و به راحتي با زبان فارسي نشون ميدن
با سلام
من بشدت دنبال اینم که یک تلویزیون بگیرم
به نظر شما در بین مدل های سامسونگ کدامیک بهترن ال یی دی بگیرم کیفیت تصویر ش بهتره یا ال سی دی ؟؟؟و کدوم مدلشون ؟
در مقابل مدلهای سونی ایا کیفیتشون بهتره ؟
این wifi که روشون هست ایا برای پخش اهنگ و فیلم از کامپیو تر بروی تلویزیون هم کاربردی داره ؟
در مورد اینترنت چی ؟ آیا در ایران جواب میده ؟
-اينجا همه دنبال hdtv هستند
-بايد به بودجتون تگاه كنيد c650 تويال سي دي ها و c6900 توي ال اي دي هاي سامي ميتونه بهترين گزينه ها باشه
-بگزارين تاپيك vs برند ها نباشه هر برندي مزيت ها ديزاين وامكانات خودش رو داره كه عده اي ميپسندند وعده اي نه
-سليقه خودتون مهمترين چيزي هست كه مطرحه
-در مورد اينترنت ميشه گفت توي ايران كارايي خاصي نداره ولي خوي wi-fi ميشه كارايي كرد باهاش
سلام
من یه LG 42LCD470 میخوام بگیرم، میخواستم ببینم تفاوتش با SAMSUNG LCD 5series 575 چیه. اختلاف قیمتشون برام زیاد مهم نیست چون ناچیزه ولی از لحاظ کیفیت و امکانات میخواستم اگه میشه یه مقایسه ای بکنین.
پیشاپیش ممنونم.
-هر دو پنل 50 هرتز هستند و مشخصات تقريبا مشابه هم
-البته سري هاي c سامي قابليت اجراي انواع فرمت ها رو دارند در مورد 470 اطلاعي ندارم
-ميتونه انتخابي سليقه اي باشه بيشتر از نظر ديزاين و امكانات جانبي از نزديك ببينيد بعد انتخاب كنيد
سلام دوستان
میشه تفاوت سری ex & nx سونیرو بگید؟
-در اين مورد صحبت شده بزرگوار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود به همشهری خوبم
امروز رفتم کلی نگاه کردم اولا خاک تو سر پاناسونیک که یک نمایندگی درست تو مشهد نداره . نمایندگی v20 نداشتش
سونی هم که زیاد از تصویرش خوشم نیومد . کیفیت ex500 , 700 اصلا جالب نبود
رفتم سراغ سامسونگ که با دنیایی از مدل مواجه شدم . خودم دنبال 46 بودم ولی اختلاف قیمتش با 40 زیاد بود ، فروشنده میگفت قیمت 46 ها رو پایین نیاوردن .
این مدلی که شما گفتین c650 اصلا نبود . بجاش 695 بود که به جرات میتونم بگم کیفیتش با ال یی دی ها تفاوتی نداشت . الان خودم بین 6960 و 695 موندم .
قیمت 40 اینچ 6960 1.700
قیمت 40 اینچ 695 1.400
قیمت 46 اینچ 6960 2.619
قیمت 46 اینچ 695 2.200
بنظرتون کدوم رو بردارم . دیزاین 6960 خیلی منو گرفته ولی قیمتش بالاس ، البته کنتراستش 7.000.000 .
کنتراست 690 نمیدونم چنده
همچنین توی کاتالوگش زده motion rate : 400hz البته برای 6960 (راسته یا دروغه ؟؟؟؟)
لطفا بهم چند مدلی پیشنهاد بدین
Last edited by bas ali; 17-11-2010 at 13:40.
تو مشهد خیابون راهنمایی پاناسونیک یک نمایندگی داره اوایل راهنمایی.من هفته پیش رفتم 46 اینچ وی 20 داشت با قیمت 1800. البته تو سعدی هم یک نمایندگی داره و اگه اشتباه نکنم تو آلتون هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)