تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 261 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز لطف می کنی سایت منبع رو ذکر کنی؟
    تو سایت خود وسترن آخرین آپدیت برای پارسال هست.
    این آپدیت برای چه مدلی هست؟ کدوم Live منظور شما هست؟
    با سلام

منبع ارائه فریمور جدید ، خود سایت وسترن دیجیتال است منتها چون نسخه منتشره به صورت بتا هست در صفحه مخصوص دانلود قرار نگرفته است . اما برای دریافت و باخبر شده از آخرین اطلاعات می توانید به آدرس انجمن سایت وسترن دیجیتال که در پایین قرار گرفته مراجعه کنید:

ضمنا لینک دانلود بالا برای مدل لایو معمولی است ( برای مدل پلاس هم باید لینک دانلود مربوط به آن دریافت شود ) نه مدل استریم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان آیا تو مدل WD TV Live HD Media Player‎ میشود رنگ و فونت زیرنویس را تغییر داد؟ و همچنین تفاوت این مدل با WD TV Live HD Streaming Media Player‎ تو چه چیزهای میباشد؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دستگاه خوبیه. و هم کاربردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان آیا تو مدل WD TV Live HD Media Player‎ میشود رنگ و فونت زیرنویس را تغییر داد؟ و همچنین تفاوت این مدل با WD TV Live HD Streaming Media Player‎ تو چه چیزهای میباشد؟

ممنون
    نه دوست عزیز. رنگ و فونت رو نمیشه تغییر داد. فقط میشه اندازه فونت رو کم و زیاد کرد، زیرنویس رو بالا پایین برد، حداکثر 20 ثانیه عقب و یا جلو برد(در صورت هماهنگ نبودن). زیرنویس فارسی رو پشتیبانی می کنه.
    تفاوت بارز در نوع CPU و وای فای هست.
    CPU مدل Live توانش 500مگ هست. Streaming توانش 700. هر دو مدل از وای فای یا وایرلس پشتیبانی می کنند، ولی برای مدل live باید Wireless usb بخری اما در Streaming این قابیلت داخل دستگاه قرار داده شده. یعنی Wifi built in هست.
    البته در مورد cpu باید بگم که فرقی چندانی نمی کنن. هر دو به خوبی فایلهای HD & Full HD رو ساپرت می کنن.
    HD: 720p 60
    Full HD: 1080 24

6. 2 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دوست عزیز. رنگ و فونت رو نمیشه تغییر داد. فقط میشه اندازه فونت رو کم و زیاد کرد، زیرنویس رو بالا پایین برد، حداکثر 20 ثانیه عقب و یا جلو برد(در صورت هماهنگ نبودن). زیرنویس فارسی رو پشتیبانی می کنه.
    تفاوت بارز در نوع CPU و وای فای هست.
    CPU مدل Live توانش 500مگ هست. Streaming توانش 700. هر دو مدل از وای فای یا وایرلس پشتیبانی می کنند، ولی برای مدل live باید Wireless usb بخری اما در Streaming این قابیلت داخل دستگاه قرار داده شده. یعنی Wifi built in هست.
    البته در مورد cpu باید بگم که فرقی چندانی نمی کنن. هر دو به خوبی فایلهای HD & Full HD رو ساپرت می کنن.
    HD: 720p 60
    Full HD: 1080 24
    ممنون از شما
    شنیدم فقط تو Streaming میشه رنگ زیرنویس را تغییر داد.آیا حقیقت داره؟

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام بله ميتونيد عوض كنيد !

9. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستان
    من مدل لایو معمولی دارم و آخرین نسخه نرم افزار رو که بتا هم هستش روش نصب کردم و جواب داد....
    حالا چند سوال
    ...تفاوتش با لایو HD چیه؟
    چرا برخی فرمتها رو پخش نمیکنه...باید تنظیماتی انجام داد؟
    و اینکه مدل معمولی رو از چه روش هایی میشه به اینترنت وصل کردم؟
    و کلا به اینترنت وصل کنیم که چی بشه...یعنی چه امکاناتی بهمون میده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک دستگاه Streaming به قیمت 240،000 تومان خریداری شد (با پولتیک) بسیار دستگاه عالی و خوبیه. کیفیت خروجی اپتیکال بسیار های-اند هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یک دستگاه Streaming به قیمت 240،000 تومان خریداری شد (با پولتیک) بسیار دستگاه عالی و خوبیه. کیفیت خروجی اپتیکال بسیار های-اند هست.
    دوست عزیز منظورتون پخش کننده WD TV Live Streaming هست؟ از کجا خریدین؟ دستگاه رو نو خریدین یا کارکرد؟ از زبان فارسی در زیرنویس ها به خوبی پشتیبانی می کنه؟
    Last edited by iran79; 04-12-2012 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستان
    من مدل لایو معمولی دارم و آخرین نسخه نرم افزار رو که بتا هم هستش روش نصب کردم و جواب داد....
    حالا چند سوال
    ...تفاوتش با لایو HD چیه؟
    چرا برخی فرمتها رو پخش نمیکنه...باید تنظیماتی انجام داد؟
    و اینکه مدل معمولی رو از چه روش هایی میشه به اینترنت وصل کردم؟
    و کلا به اینترنت وصل کنیم که چی بشه...یعنی چه امکاناتی بهمون میده؟
    دستگاه های پخش کننده وسترن با آخرین آپدیت هایی که از طرف شرکت اصلی عرضه شد، تفاوت چندانی با هم ندارند.تفاوت ها بیشتر: قدرت CPU، پشتیبانی از بلوری و HDMI 1.4، وای فای داخلی و یک سری تغییرات جزئی دیگر هست که این نکاتی که گفته شد در مدل های مختلف متفاوت هست. فرمت های قابل پخش رو روی کارتن پخش کننده زده. به نظر من کمبودی نداره. اکثر فرمت های رایج پشتیبانی میشه. فرمت هایی که پخش نمی کنه به خاطر انکودش هست که یا رسمی نیست و یا کاربردی نداره. مثل فرمت rmvb که کلا در اینترنت کم پیدا میشه. و بدترین نوع فرمت هست.
    اگه منظورتون مدل WD TV Live HD Media player هست، از طریق کابل شبکه و یا Wireless USB میشه وصل شد.(روش دوم رو توی دفترچه نوشته پشتیبانی می کنه.شخصا امتحان نکردم)
    خوب اینترنت هم مزیت های خودش رو داره. برای ما ایرانی ها بخاطر سرعت افتضاح اینترنت خیلی بدرد نمی خوره. ولی اتصال به اینترنت و پشتیبانی از وب سایت هایی چون Netflix از موارد اصلی هست که شرکت ها باید بهش توجه کنند.
    تنها کاربردش با اینترنت زغالیمون اینه که میشه باهاش آهنگ های برتر روز رو گوش کرد. چون بافر زیادی نداره و سریع بارگذاری صورت می گیره.

شما لینکی که در صفحه قبل گذاشته شده رو گرفتین و باهاش دستگاه رو به روز رسانی کردین؟ لطف می کنین بگین چه تغییراتی کرده؟ چیزی بهش اضافه شده؟ سرعت شناسایی هارد های با حجم بالا افزایش یافته؟ تو فروم های دستگاه شنیدم که صفحه اصلی دستگاه رنگ بهتری پیدا کرده. لطف کنی تغیرات رو بگی ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •