تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 288 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

14

تو رو خدا ول کنید این حرفارو آخه ببین ساتیورو با چی مقایسه میکنن من نمیدونم این ان97 در مقابل ساتیو چی داره که شما حالا موندید که کدوم بهتره

یعنی به نظر شما حتی یه ذره طراحی n97 بهتر نیست ؟
    حالا شما آرامش خودت رو حفظ کن
    دراین که ساتیو امپراتوره شکی نیس .
    ولی شما یه سر به gsm.ir بزنید . قیمت ساتیورو زده 420000 قیمت n97 رو زده 450000
    یعنی قیمتاش درسته ؟
    حالاکه دقت می کنم می بینم n97 جز حافظه 32 گیگابایتی و فرمت های قابل پخش بیشتر هیچ برتری به king satio
    نداره !

راستی یه سوال دیگه تو همین gsm یکی از قابلیتهای ساتیو رو زده بود : Gesture control
    این چی هست ؟

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

بچه ها یه کمک سریع لازم دارم ...
    من دارم می رم فردا ساتیو ( تلفظش درسته ؟ ) بخرم ... به نظرتون نکاتی هست که باید بدونم ؟ درمورد گوشی و قیمت ؟
    کدوم گارانتی بگیرم بهتره ؟
    چه رنگی بگیرم ؟( با توجه به سلیقه ی پسر ها پرسیدم )
    تو جعبش باید چی ها باشه ؟
    از کجا بفهمم که خدایی نکرده دست دوم نباشه ؟؟؟

در کل همه ازش راضی این ؟؟؟
    ( بچه ها تو رو خدا جوابم رو بدید ... فوریه ... )
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بچه ها شد 300 پست !
    Last edited by tommy vercetti; 14-06-2010 at 12:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

12 ساتیو

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بچه ها شد 300 پست !
    -نمی دونم
    -به نظر من که مشکیش باکلاس تره !
    حالا خودت مقایسه کن :

محتویات جعبه

Sony Ericsson Satio جعبه کوچکی دارد که ما را در مورد وجود لوازم جانبی کافی به همراه گوشی با تردید مواجه می کند.
    اما نگرانی ما بی اساس است. در این جعبه اکثر لوازم مورد نیاز بیشتر کاربران یافت می شود. غیر از خود گوشی ، یک شارژر ، یک کتابچه راهنما و یک کابل USB برای اتصال گوشی به کامپیوتر در این جعبه وجود دارد.قلمی هم به همراه گوشی عرضه می شود اما ما به ندرت آن را از دورن جعبه خارج کردیم.
    متاسفانه هدست های گوشی بسیار ساده هستند.یک هندزفری یک تکه به ما تحویل داده شد که یکی از بزرگترین نقص های Satio را به رخ می کشید:فقدان سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد .
    به دلایلی معتقدیم که محتویات جعبه به بازار هدف وابسته است و به کاربران خوش شانس تر ممکن است که هدستی دوتکه با یک مبدل سوکت 3/5 میلی متری یا حتی یک کابل خروجی تلویزیون عرضه شود.
    مشخصا از عرضه شدن یک کارت حافظه 8 گیگابایتی microSD به همراه گوشی ،مثل ما خوشحال خواهید شد. نرم افزار همگام سازی Satio روی کارت حافظه قرار گرفته است و تنها کار لازم اتصال گوشی از طریق USB به کامپیوتر و نصب نرم افزار است.
    و در آخر باید به راهنما های شروع سریعی اشاره کنیم که در داخل جعبه قرار گرفته اند تا در صورت نیاز به دانستن نحوه کار کردن با گوشی به آنها رجوع کنید.
    با ابعاد 13*55*112 میلی متری Sony Ericsson Satio تقریبا در اغلب جیب ها بدون هیچ مشکلی جای می گیرد. شاید ابعاد آن به حدی نباشد که آنرا فشرده و کوچک بدانیم ، اما صفحه نمایش 3/5 اینچی دلیل خوبی برای این امر در اختیار ما می گذارد. قطر گوشی در قسمت دوربین هم تقریبا همان چیزی است که باید از یک دوربین 12 مگاپیکسلی انتظار داشته باشید.
    حتی با وزن 126 گرمی هم گوشی بخوبی محکم است. و علاوه بر آن کار کردن با گوشی بسیار آسان است و با یک انگشت می توان به اغلب قابلیت ها دست پیدا کرد. محافظ لنز اکتیو و کنترل های مفید دوربین هم بسیار کاربر پسند ساخته شده اند.

- یعنی واقعا فرق گوشی دست دوم و نو رو نمی فهمی ؟
    خب از یه جای معتبر بخر .

سونی اریکسون در زمان کنونی به یک برنده در میدان رقابت نیاز دارد و Satio را راهی این ماموریت دشوار کرده است. Satio به یک دوربین 12مگاپیکسلی مجهز است که آنرا در رده ای خاص در بازار قرار می دهد . Satio اولین عضو این رده خاص نیست چراکه Samsung Pixon 12 این عنوان را در اختیار دارد اما این گوشی با به کارگیری قابلیت های تلفن های هوشمند ، جایگاه ویژه ای برای خود دست و پا می کند.
    اجازه دهید برای چند لحظه دوربین 12 مگاپیکسلی گوشی را کنار بگذاریم . در متن بررسی توجه زیادی به این موضوع نشان دادیم . Sony Ericsson Satio در ارائه قابلیت های گوشی های هوشمند هم بسیار تحسین برانگیز ظاهر شده است.
    Satio از همان موتوری استفاده می کند که در iPhone 3GS ، Omnia HD ، palm pre و Nokia N900 استفاده شده است :یک پردازنده 600 مگاهرتزی ARM Cortex A8 و یک شتاب دهنده گرافیکی PowerVR SGX پایه و اساس سخت افزاری گوشی را تشکیل می دهند. سیستم عامل سیمبین روی سخت افزارهای کم توان تری هم به راحتی اجرا می شود و با قدرت بیشتر قطعا به جذابیت آن هم افزوده می گردد.در این سیستم عامل توسط سونی اریکسون تغییراتی جدید هم صورت گرفته است.
    Samsung m8910 Pixon 12 خطرناک ترین رقیب برای Satio به شمار می رود . دوربین 12 مگاپیکسلی تنها بخشی از گوشی است که این دو گوشی در آن به رقابت مستقیم می پردازند. Pixon 12 از مقصدیابی صوتی GPS و Wi-Fi ، یک صفحه نمایش AMOLED با پشتیبانی از رزولوشن WVGA و رابط TouchWiz برخوردار است اما با این حال به هوشمندی و انعطاف Satio نیست. Pixon 12 با اختلاف کمی بازی را از Satio می برد اما این رقابت تنها به دوربین های دو گوشی بر می گردد و نه قابلیت های هوشمند آنها.
    بعد از عرضه Samsung M8920 که نسخه بین المللی گوشی Samsung W880 با دوربین 12 مگاپیکسلی و صفحه نمایش LED است ، فشارهای روی Satio افزایش خواهد یافت. M8920 از قابلیت های گوشی های هوشمند برخوردار نیست اما زوم اپتیکال آن امتیاز دیگری برای آن محسوب خواهد شد. می توانید به بررسی اولیه M8920 برای آشنا شدن با گوشی 12 مگاپیکسلی بعدی سامسونگ مراجعه کنید.
    بعد از گذر از رده برترین دوربین های بازار موبایل به تعداد متعددی از گوشی های مجهز به دوربین 8 مگاپیکسلی می رسیم.
    Samsung i8910 Omnia HD یکی از کاندیدهای اصلی رقابت است . شاید دوربین آن تاثیر گذار باشد اما کیفیت فیلمبرداری HD که تا به حال غیر قابل رقابت نموده ، اثر بیشتری بر رقابت خواهد داشت. صفحه نمایش بزرگتر و البته AMOLED گوشی Omnia HD را هم باید در نظر داشته باشیم.
    در حقیقت این گوشی های پیشرفته نقطه ی بازگشتی در کارنامه سونی اریکسون به شمار می روند . Satiio و Rachael اعتماد لازم را برای بازگشتی قدرتمند از سونی اریکسون نوید می دهند. این گوشی های پیشرفته سونی اریکسون باید تمام تلاش شان را برای پیروزی در این رقابت طاقت فرسا به کار گیرند.
    Sony Ericsson Satio شانس تبدیل شدن به نخستین گوشی 12 مگاپیکسلی بازار را از دست داد. اما هنوز هم این گوشی برای بردن رقابت در این بخش از بازار شانس دارد . مسلما تقاضای زیادی در این بخش از بازار دیده می شود و این گوشی می تواند بسیاری از آنها را به خود جلب کند. سونی اریکسون به رده گوشی های میان قیمت بازار هم می اندیشد تا بتواند به همراه Satio و Aino اعتبار و بازار خود را که از دوسال پیش تا این هنگام در حال از دست رفتن است ، به آن بازگرداند. مسلما Satio افق روشنی برای این شرکت دو ملیتی ترسیم خواهد کرد.

4. این کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

-نمی دونم
    -به نظر من که مشکیش باکلاس تره !
    حالا خودت مقایسه کن :

محتویات جعبه
    Sony Ericsson Satio جعبه کوچکی دارد که ما را در مورد وجود لوازم جانبی کافی به همراه گوشی با تردید مواجه می کند.اما نگرانی ما بی اساس است. در این جعبه اکثر لوازم مورد نیاز بیشتر کاربران یافت می شود. غیر از خود گوشی ، یک شارژر ، یک کتابچه راهنما و یک کابل USB برای اتصال گوشی به کامپیوتر در این جعبه وجود دارد.قلمی هم به همراه گوشی عرضه می شود اما ما به ندرت آن را از دورن جعبه خارج کردیم.
    متاسفانه هدست های گوشی بسیار ساده هستند.یک هندزفری یک تکه به ما تحویل داده شد که یکی از بزرگترین نقص های ...

- یعنی واقعا فرق گوشی دست دوم و نو رو نمی فهمی ؟
    خب از یه جای معتبر بخر .
    سلام ...
    - من چون گوشی قبلیم همین رنگ مشکی بوده ... دیگه از رنگش خسته شدم ...
    به احتمال زیاد صدفی - نقره ای می گیرم ...
    کاش قیمتش رو هم می گفتید ... بازار موبایل می ده 485000 تومان ... چه طوره ؟؟؟
    من در این سئوال ها نظر خودتون رو می خواستم ... این رو قبلاً خونده بودم ... اما بازم ممنون ...
    و اما در مورد دست دوم بودن باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم به طوریکه براحتی می تونن دست دوم رو به ما بندازن و ما هم فکر کنیم آکه ... منم به همین خاطر می ترسم .... (راستی دست دوم به این معنا نیست که فبلاً یکی ازش استفاده می کرده !!!! یکی از معانیش اونه !) ...
    پس محتویات جعبه اینا شد ؟
    1. گوشی
    2. یک شارژر
    3.
    یک کتابچه راهنما
    4.
    یک کابل USB برای اتصال گوشی به کامپیوتر
    5. قلم !!!!
    6. هندزفری
    اگه اینا هم باشن بهتره :
    1. کابل TV
    2. هندزفری 3/5 میلی متری

خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

راستش وقتی خریدم ورژنش همین بود و دوست هم ندارم به خاطر ه ک دانگرید کنم
    هرگز به دانگرید فکر نکن چون ممکنه گوشیت برا همیشه خاموش بشه
    من دارم می رم فردا ساتیو ( تلفظش درسته ؟ ) بخرم ... به نظرتون نکاتی هست که باید بدونم ؟ درمورد گوشی و قیمت ؟

من بدن گارانتی خریدم و از قیمت هاهم اطلاع چندانی ندارم. اما در مورد رنگش باید بگم که مشکی بخر چون :
    1- مشکی رنگه عشقه
    2- مشکی با کلاس تره
    3- بعضی از بچه ها که نقره ای گرفته بودند مثل اینکه رنگش میره

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

4

راستی یه سوال دیگه تو همین gsm یکی از قابلیتهای ساتیو رو زده بود : Gesture control
    این چی هست ؟
    سلام
    این ویژگی به گونه ای عمل میکنه که به محض دریافت تماس یا به صدا درآمدن زنگ بیدارباش، دوربین جلوی گوشی روشن میشه و حرکات دست از آن طریق تشخیص داده میشه. وقتی این دوربین فعال میشود، با تکان دادن دست جلوی آن، صدای گوشیو میشه سایلنت کرد. هنگام خاموش کردن آلارم هم این گزینه عمل میکنه و دیگه صبحها نیاز نیست که دنبال دکمه قطع صدای زنگ بیدارباش بگردین

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها شد 300 پست !

تلفظ دقیق سَتیو هستش گارانتی اصلی کامتل هست ولی گارانتی سیتادل هم خیلی معتبره البته گرونتر هم هست رنگشم که همون طور که دوستمون اشاره کرد میگن نقرایش میره قرمزشم که (البته ربطی به پرسپولیس نداره من خودم قرمزم) فقط مشکی . به فروشنده کلید کن که جعبه بسته بندی شده بیاره برات که به مشکل نخوری کلا" هم عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی این قضیه گارانتی یه چیزی تو مایه های خندس
    یعنی همون پارس کامتل که همه از جمله خودم فکر میکردم که شرکتی هست و پلمپ هست اصلا اینطور نیست و این برچسبی هست که خود فروشنده ها دارن و میچسبونن روی پک گوشی این قضیه رو 7-8 تا فروشنده طبقه همکف تا طبقه 6 علاالدین گفتن و مستند برچسبها رو نشون دادن

خلاصه گوشی بخر که وسایلش فابریک باشه به گارانتی نگاه نکن

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

راستی این قضیه گارانتی یه چیزی تو مایه های خندس
    یعنی همون پارس کامتل که همه از جمله خودم فکر میکردم که شرکتی هست و پلمپ هست اصلا اینطور نیست و این برچسبی هست که خود فروشنده ها دارن و میچسبونن روی پک گوشی این قضیه رو 7-8 تا فروشنده طبقه همکف تا طبقه 6 علاالدین گفتن و مستند برچسبها رو نشون دادن

خلاصه گوشی بخر که وسایلش فابریک باشه به گارانتی نگاه نکن

دوست عزیز کامتل دارای یک کارت مغناطیسی در داخل جعبه هستش که وقتی به گارانتی مراجعه میکنید برای رفع مشکل شرکت گارانتیتونو با اون کارت چک میکنه نه چیزی غیر از اون ، رندبازی فروشنده هارو به گارانتی ربط ندین. کامتل همیشه بابت این نوع گارانتی های تقلبی هشدار میده تو سایتش هم بری میتونی ببینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز کامتل دارای یک کارت مغناطیسی در داخل جعبه هستش که وقتی به گارانتی مراجعه میکنید برای رفع مشکل شرکت گارانتیتونو با اون کارت چک میکنه نه چیزی غیر از اون ، رندبازی فروشنده هارو به گارانتی ربط ندین. کامتل همیشه بابت این نوع گارانتی های تقلبی هشدار میده تو سایتش هم بری میتونی ببینی
    دوست عزیز شما نمیخواد به بنده در مورد گارانتی گوشزد کنید اولا که من تازه کار نیستم ثانیا حضورا رفتم تو شرکت این به اطلاح گارانتی باسه درست شدن یه W760 که اون موقع تازه اومده بود تو بازار و این بازیها هنوز شروع نشده بود
    فقط 4 تا منشی میزارن تو یه شرکت اونم تو شمال تهران باسه جلب توجه چیزی هم از تعمیر نمیدونن یعنی همین بچه های پی سی بهتر میتونن مشکلشون رو با آپدیت و مستر ریست و فلش و ... حل بکنن و 50 هزار بیشتر باسه گارانتی صفر (البته تو ایران) بابت گوشی ندن

گارانتی یعنی تعویض یک قطعه دارای مشکل بدون هیچ قید و شرط که فقط تو اروپا و .. این کار انجام میشه نه تو ایران

شاید شما از دوستان کامتل باشید که دارید طرفداری میکنید .

سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •