دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــان
من دیشب گوشیم رو فروختم
دیگه در جمع LG دارها و Renoir دارها نیستم
احتمالا برای خرید گوشی جدید هم، یک ماهی صبر می کنم
اما واقعا دلم برای دوربینش تنگ می شه
دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــان
من دیشب گوشیم رو فروختم
دیگه در جمع LG دارها و Renoir دارها نیستم
احتمالا برای خرید گوشی جدید هم، یک ماهی صبر می کنم
اما واقعا دلم برای دوربینش تنگ می شه
مارو تنها نذاريا. بازم پيش ما بيا
(انتي اسپم) چند فروختي؟
Last edited by S_ALI_A; 05-10-2010 at 21:41.
با رم 8 گیگ فروختم 200... گوشیم خیلی تمیز بود. هنوز یکسال هم نشده بود خریده بودمش
حالا فعلا که دارم دنبال یه گوشی تویه رنج 400 تومن می گردم که هم دوربین خوبی داشته باشه ( حداقل مثل همین renoir) هم سیستم عامل داشته باشه و چند مورد دیگه ...
اشتراک این تاپیک رو هم نگه داشتم.... حالا گوشی رو فروختم، دوستای اینجا رو که نفروختم باهاش![]()
دوستان گرامي خبري خوش دارم
شركتي كه در پايين آدرسش رو مي يارم اقدام به واردات رم كلاس 10 كرده كه به راحتي ميشه گفت مشكلاتي كه همه براي پيدا كردن و خريد رم مناسب براي گوشي را داشتيم حل ميكنه نميدونم مجازه يا نه ولي ادرس سايتشو كه به زحمت گير آوردم در پايين ميزارم ناگفته نماند دوتا از دوستان براي همين گوشي و ديگري براي گوشي 8910 سامسونگ مشكل داشتند از اينجا خريدند مشكلاتشون فعلا 2-3 روزه بروز نكرده و خيلي راضيند بنده هم فقط تستتشون را ديدم و ادرس سايت رو گير اوردم كه به جهت استفاده همه در اينجا مي گذارم ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این سوالم رو تو تاپیک آموزش آپدیت گوشی های الجی پرسیدم به جواب مناسبی نرسیدم ... شرایط ضروریه، حدود 2 هفته اس که موبایل من نفله شده بخاطر این مشکل موقع آپدیت:
اضافه می کنم با فایل های با پسوند .DZ هم امتحان کردم همون ارر رو دادحدود 2 هفته پیش داشتم موبایلم(Kc 910 ) رو دوباره آپدیت میکردم ولی ایندفعه با یه سری فایل دیگه که پسوندشون DZ نبود ولی اون نرم افزاره میتونست بخونتشون.
آپدیت رو شروع کردم همه چیز خوب پیش میرفت ولی بعد از گذشت 20 دقیقه یکدفعه اینو گفت: Module writing error
از اون موقع تا حالا هر وقت موبایلم رو روشن میکنم صفحه اش زرد/سبز ه و نوشته : Refreshing
البته حدود 1 هفته پیش دوباره یه فایل آپدیت دانلود کردم ولی بازم همون ارور رو داد. دیگه از اون موقع بیخیالش شدم تا حالا که اومدم ببینم پی سی ورلدی ها میتونن مشکل و راه حلشو بفهمند؟!!!
ممنون![]()
خوب چرا نميبري گارانتي؟
دوست عزيز فرشاد چند وقتي هست كه حضور ندارن ايشون قرار بود سرشون خلوت شد روش نصب تم را براي استفاده عموم توضيح بدن آيا دوستان ديگر موفق شدن اينكار رو انجام بدن يا همچنان بايست انتظار كشيد ...
فكر كنم بنده هم بايستي اين گوشي را بفروشم ...........
اگر جدا این تصمیم رو داری، همین الان وقتشه که قیمت ها گرونه
ضمن اینکه با ورود c7، بازار 8مگاپیکسلی ها یه ذره تکون می خوره و احتمال افت قیمت وجود داره
پس بهتره زودتر تصمیمت رو بگیری
با توجه به توضيحات شما بنده تصميم قطعي به فروش گرفتم
ولي براي همه مي گم مطمئنا با وجود وضعيت تحريمها و عدم جابجايي مالي ميان ايران و كشورهاي ديگر قيمت كالاهاي وارداتي افزايش خواهد يافت .
سلام بچه ها من هم گوشی Renoir دارم، راستش قبل خرید 50 صفحه از این فرم رو خودم (که کاش همش رو میخوندم و گوشی رو نمیخریدم) و بعد رفتم گوشی رو خریدم. 5 ماه پیش بود فکر کنم.
ولی هنوز چند تا مشکل با گوشیم دارم،
1- هنوز GPS گوشیم کار نمیکنه! نرم افزار TRekbudy بود فکر کنم، اون هم نصب کردم ولی کار نمیکنه هنوز!
2- پیغام Delivery میاد واسه یه شماره ای که 2 ماه پیش بهش اسمس فرستاده بودم، مدت زمان رو هم رو 24 ساعت گذاشتم نه ماکسیمم.
3- رم گوشیم که دوستان تو همین تاپیک یه رم کلاس 10 معرفی کردن، که انشالله بعد خریدم مشکل دوربین حل میشه
4- نداشتن دیکشنری مناسب که PMD بهترینش بوده ولی یه صفحه کلید خیلی ریز داره که باید با نوک خودکار زده بشه که خواهش می کنم دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارن معرفی کنن
5- و اینکه دفعه بعد انشالله حتما یه گوشی با سیستم عامل میخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)