دوستان قضیه این دایره ی وسط ویندوز 7 که تو بعضی عکسها است و آیکونها به صورت دایره ای هستند چیه اینکه تو ویندوز 7 نیست![]()
دوستان قضیه این دایره ی وسط ویندوز 7 که تو بعضی عکسها است و آیکونها به صورت دایره ای هستند چیه اینکه تو ویندوز 7 نیست![]()
گجته! البته گجت های زیادی برای ویندوز 7 نیومده و اکثرا گجت های ویندوز ویستا رو روش نصب می کنند
آقا چطور میشه آیکون ها رو کوچیک کرد؟؟؟
کلید Ctrl + Mouse Scroll
غلتک رو موس + کلید کنترل روی کیبورد
سلام
من نسخه نهایی ویندوز 7 رو گرفتم و بعد از اینکه بطور کامل نصب کردم زمانی که سیستم می خواد وارد ویندوز بشه سیستم هنگ می کنه مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4800
RAm:3GHz
گرافیک:9600GSO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه
اما چند روزیه که ان هارد کامپیوتر یه ریز چراغش روشنه
خیلی وقته 7 دارم اما جدیدا اینجوری شده
کسی این مشکل رو نداشته ؟
آنتی ویروسم Kasper 2010 , آپدیت هم هست
بعید میدونم از ویروس باشه
ممنون میشم راهنمایی ... چیزی ...
اخرین ورژن 7 رو نصب کن و از اخرین ورژن کسپر 2009 استفاده کن 2010 فوق العاده سنگین هستش
من خودم 2010 رو دارم وهمچین مشکلی بود که رفع شد
سلام. من چند تا مشکل با این سون دارم .
1- دستگاه های بلوتوث رو شناسایی نمیکنه ؟! حتی وقتی به اینترنت وصلی و می خواد آپدیت کنه که شناسایی بشن اررور میده .
2- بازی های جدید اکثرا یا اجرا نمیشن یا بدون صدا اجرا میشن . با دایرکت ایکس مشکل دارن . میگن باید 9 باشه . ولی این که 11 فکر کنم !!!!
3- برای رفتن به بخش های کنترل پنل خیلی گیر میکنه و طول میکشه .
خیلی ممنون.
کلیک راست در دستک تاپ و گزینه view - small icon
با دستور msconfig در ران ویندوز برنامه های غیر اضافی استارت اپ رو تیکشون رو بردار
با یه برنامه رجیستری رو تمیز کن و هارد رو دفرگ کن
سعی کن ویندوزت همیشه اپدیت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)