تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 314 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه red dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینا رو پیدا کردم نوشته تغییز تم kp500!!!
    آموزش نصب تم

ابتدا برنامه EFS را باز كرده

در پنجره ظاهر شده بر روي گزينه EFS Explorer كليك كنيد.

صفحه اي مانند صفحه زير ظاهر ميشه كه پورت اتصال گوشي ، مدل گوشي و ... رو نشون ميده.شما بايد مربع سمت چپ رو تيك بزنيد و سپس بر روي گزينه Connect كليك كنيد.البته توجه داشته باشيد كه اين صفحه هر 5 ثانيه رفرش ميشه و شما بايد سريع اين كارها رو انجام بديد

در پنجره پايين برنامه EFS بر روي پوشه -----ke970 كه دانلود كرديد و فايلهاي هك در آن قرار دارد كليك ميكنيد تا فايل هاي موجود در آن نمايش داده شود.حالا بر روي فايلهاي "widget2.swf", "widget4.swf" و "nyx_viewtyx.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.

حالا در همون پنجره بالا در قسمت swf وارد پوشه theme شويد و در پنجره پايين،بر روي فايل "theme_bg2.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.سپس بر روي گزينه Disconnect كليك كنيد و در پيغام ظاهر شده Yes رو انتخاب كنيد تا گوشي ريست بشه.

حالا گوشي رو از كابل جدا كنيد و در قسمت تنظيمات تلفن،تنظيمات كابل رو از "Data Mode" به "Mass Storage Mode" تغيير بديد.وقتي تنظيمات رو تغيير داديد،دوباره گوشي رو به كابل وصل كنيد تا فولدر مربوط به مموري كارت به صورت خودكار ظاهر بشه و شما فولدر Themes كه دانلود كرديد رو در مموري كارت كپي كنيد.من در اين پوشه به عنوان نمونه،تم گوشي iphone رو براي دوستان قرار دادم.

كار تمام شد.گوشي رو از كابل جدا كنيد و خودتون رو براي ديدن تم جديد آماده كنيد.
    حالا به قسمت تنظيمات گوشي بريد و در قسمت تنظيمات صفحه،قسمت تم رو انتخاب كنيد و تم دوم ،يعني Silver رو انتخاب كنيد.تنظيمات ساعت را هم بر روي Dual mode قرار بديد.
    از تنظيمات بيرون بياييد و در صفحه اصلي ،دكمه C ( كه بين دكمه قرمز و سبز قرار دارد ) را دوبار فشار دهيد.منويي ظاهر ميشود كه همان برنامه Theme manager است و س تم اسليه گوشي به همراه تم iphone كه من براي دوستان قرار داده بودم در اون هست.شما براي ديدن حاصل زحماتتون بر روي تم iphone كليك كنيد و سپس دكمه قرمز را براي خروج فشار دهيد.حالا از تم جديدتون لذت ببريد.
    دوستان توجه كنند كه در منوي برنامه Theme manager در فسمت Clock هم ميتونن از چند مدل جديد ساعت نيز براي صفحه خودشون استفاده كنند و يا حتي ساعت رو حذف كنند.

ه نكته خيلي مهم : دوستان اگه زماني تم هاي اصليه گوشي بغير از silver رو انتخاب كردند،ديگه با دوبار كليك دكمه C ،منوي Theme manager ظاهر نميشه و حتما دوباره بايد از قسنت تنظيمات گوشي،تم گوشي را روي silver فرار بديد تا منوي برنامه Theme manager ظاهر بشه.

اول اينكه پوشه تم مورد نظر رو در پوشه Themes موجود در مموري كپي كنند.
    مورد دوم كه خيلي خيلي مهمه اينكه در پوشه Themes كه مموري گپي كرديد يه فايل note بنام ThemeList وجود داره.شما بايد اطلاعات مربوط به تم جديد رو بصورت دقيق مانند همان تم iphone در مكاني كه در عكس زير مشخص شده وارد كنيد و اگه اين كار رو انجام نديد،اصلا تم در ليست تم ها نشون داده نميشه.
    این فایل هایی که گفتی رو از کجا بگریم ؟؟؟
    عکس هاش کو ؟؟؟؟
    این کارو خودت انجام دادی ؟؟؟ مطمئنه ؟؟؟

2. 2 کاربر از red dragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirin_tamar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها کسی طریقه ریختن تم را امتحان کرده ؟؟؟

من می خوام تم ipod دانلود کردم حالا می خوام بریزم تو ال جی ... اما وقتی فایلو از unzip میکنم فقط عکس هست

چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

4. 2 کاربر از sirin_tamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

این آموزشه مال ke970 نیست؟

6. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

EFS
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این فایل هایی که گفتی رو از کجا بگریم ؟؟؟
    عکس هاش کو ؟؟؟؟
    این کارو خودت انجام دادی ؟؟؟ مطمئنه ؟؟؟
    من هم شک دارم فقط کپی کردم ببینید بقیه نظر بدن و نه تایید میکنم نه کنسل این آموزش رو ولی این برنامش خیلی دانلود شده از این لینک36000

کد:

عکس هم نداشت فقط متن بود

در مورد فایل های تم هم درسته فقط توشون چنتا عکس هست
    حالا هرکی تست کرد خبر بده این راه انگار خیلی آسون تر از قبلیه
    Last edited by FANBOOK; 09-02-2010 at 14:15.

10. 3 کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirin_tamar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تو رو خدا یکی فریدن بشه این راهو امتحان کنه !!!!

آخه مردی گفتن زنی گفتن

12. 2 کاربر از sirin_tamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من تست کردم ارور میده
    وقتی که میخوای فایل CUST_THEME رو با اون نرم افزارش که تحت داسه در بیاری ارور میده و هرچی صبر کردم چیزی نیومد. یک جای کار مشکل داره.
    منم این روش رو انجام ددم و ارور داد مثه .....
    ینی چی کار باید کرد این تم عوض کردن هم فیلمی شده واسه در حد سریال
    روش جدید هم که خودم گذاشتم هم نشد اصلا برنامه مدل گوشی رو نمیشناسه بقیه هم تست کنن خبر بدن
    ولی خوب ناقصه مثلا یه فایل
    -----ke970 كه دانلود كرديد گفته دانلود کنید که اصلا ما نداریم!!!!!!!!!
    Last edited by FANBOOK; 09-02-2010 at 15:11.

14. 2 کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من همون اول گفتم این روش مال ke970 هست. و به نظر نمیاد برای کوکی کاربردی داشته باشه.
    حالا اینم آموزش کاملش
    به نقل از موبایلستان
    این آدرسش
    کد:
    اینم خود آموزش
    سلام خدمت تمام دوستان.امروز ميخوام آموزش نصب تم بر روي گوشي LG Viewty رو براي دوستان قرار بدم.لازمه كه اين نكته رو ذكر كنم كه من اين آموزش رو از كنار هم گذاشتن مطالب چندين سايت و انجمن خارجي بدست اوردم و به هيچ عنوان در هيچ سايت و انجمن ايراني پيدا نميشه (مگه توسط خودم).دوستاني هم كه زحمت كپي در سايت هاي ديگه رو ميكشند،لطف كنند و حداقل يه ذكر منبعي بكنند.
    اول در مورد كار و تم ها يكم توضيح بدم كه براي انجام اين كار عجله بيشتري بكنبد.در اين روش كه به نوعي شما گوشي رو هك ميكنيد،هيچ اتفاق ناجوري براي گوشي نميفته و فقط شما چند تا فايل رو جايگزين ميكنيد و سپس برنامه و تم ها رو روي مموري ميريزيد.به همين سادگي.البته دوستاني كه نگران هستند براي گوشي ممكنه بعد از اين كار مشكلي پيش بياد،ميتونن از فايلهاي سيستمي گوشي Back Up بگيرن كه اون رو هم براي اين دوستان آموزش ميدم.
    ولي در مورد تم ها بايد بگم كه اين تم ها فوق العاده حرفه اي و محشر هستند و اصلا با تم هاي ديگر گوشيها قابل مقايسه نيستند.
    حالا ديگه با اجازه دوستان آموزش رو شروع ميكنيم:

وسائل لازم:

يكعدد گوشيه Viewty
    كابل گوشي
    cd گوشي (براي شناخت گوشي و كابل گوشي لازم ميباشد و اگه شما قبلا اون رو نصب كرديد،ديگه نيازي به cd نداريد)
    برنامه Theme manager
    برنامه EFS Media Builder
    فايلهاي لازم براي هك كردن گوشي

نحوه گرفتن Back Up از فايلها

( براي انجام اين مراحل،گوشي بايد در حالت "Data Mod" باشد.براي اين منظور به قسمت تنظيمات گوشي رفته و در قسمت usb connection گزينه "Data Mode" رو فعال كنيد. )

گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كنيد و مراحل زير را دقيق انجام بديد.

1.ابتدا برنامه EFS رو باز كنيد.در پنجره ظاهر شده بر روي گزينه EFS Explorer كليك كنيد.

کد:
    2.صفحه اي مانند صفحه زير ظاهر ميشه كه پورت اتصال گوشي ، مدل گوشي و ... رو نشون ميده.شما بايد مربع سمت چپ رو تيك بزنيد و سپس بر روي گزينه Connect كليك كنيد.البته توجه داشته باشيد كه اين صفحه هر 5 ثانيه رفرش ميشه و شما بايد سريع اين كارها رو انجام بديد.

کد:
    3.سپس صفحه زير ظاهر ميشه كه در قسمت بالا بر روي پوشه LGAPP راست كليك كرده و بر روي Rename كليك ميكنيد و نام پوشه را به TOTO تغيير ميدهيد.حالا بر روي همون قسمت بالا يه راست كليك ديگه بكنبد و Refresh رو انتخاب كنيد.اين كار رو كه انجام بديد،صفحه گوشي شما مثل اين عكس زير ميشه،كه اصلا نگران نباشيد.

[
    کد:
    4.بعد از اينكه صفحه موبايل به اين شكل در اومد،ابتدا بر روي گزينه Disconnect كليك كنيد و دوباره Connect كنيد.

5.اين مرحله طولاني ترين بخش اين آموزشه كه حدود يكساعت طول ميكشه و فايل هاي Back Up را روي كامپيوتر ذخيره ميكنه. اين دفعه بر روي پوشه TOTO راست كليك كنيد و گزينه Read رو اتخاب كنيد.البته توجه داشته باشيد كه در قسمت پايين برنامه شما ميتوانيد محل ذخيره شدن فايل هاي Back Up بر روي كامپيوتر رو به دلخواه مشخص كنيد.
    کد:
    6.بعد از اينكه ذخيره سازي تمام شد،بر روي پوشه TOTO است كليك كنيد و نام اون رو به LGAPP تغيير بديد.سپس بر روي Disconnect كليك كنيد و بر روي پيغام ظاهر شده بر روي گزينه سمت چپ كليك كنيد تا موبايل ريست شود.

کد:
    خوب Back Up گرفتن از فايل هاي سيستمي تموم شد و الان به بخش آخر يعني هك گوشي و نصب تم ها ميرسيم.

هك كردن گوشي و نصب تم

.ابتدا برنامه EFS را باز كرده و مراحل 1 و 2 قسمت قبل رو عينا انجام دهيد.
    .در پنجره باز شده با دوبار كليك كردن اابتدا وارد پوشه LGAPP و سپس پوشه Media و در آخر وارد پوشه swf ميشويم.
    .در پنجره پايين برنامه EFS بر روي پوشه -----ke970 كه دانلود كرديد و فايلهاي هك در آن قرار دارد كليك ميكنيد تا فايل هاي موجود در آن نمايش داده شود.حالا بر روي فايلهاي "widget2.swf", "widget4.swf" و "nyx_viewtyx.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.
    .حالا در همون پنجره بالا در قسمت swf وارد پوشه theme شويد و در پنجره پايين،بر روي فايل "theme_bg2.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.سپس بر روي گزينه Disconnect كليك كنيد و در پيغام ظاهر شده Yes رو انتخاب كنيد تا گوشي ريست بشه.
    حالا گوشي رو از كابل جدا كنيد و در قسمت تنظيمات تلفن،تنظيمات كابل رو از "Data Mode" به "Mass Storage Mode" تغيير بديد.وقتي تنظيمات رو تغيير داديد،دوباره گوشي رو به كابل وصل كنيد تا فولدر مربوط به مموري كارت به صورت خودكار ظاهر بشه و شما فولدر Themes كه دانلود كرديد رو در مموري كارت كپي كنيد.من در اين پوشه به عنوان نمونه،تم گوشي iphone رو براي دوستان قرار دادم.

كار تمام شد.گوشي رو از كابل جدا كنيد و خودتون رو براي ديدن تم جديد آماده كنيد.
    حالا به قسمت تنظيمات گوشي بريد و در قسمت تنظيمات صفحه،قسمت تم رو انتخاب كنيد و تم دوم ،يعني Silver رو انتخاب كنيد.تنظيمات ساعت را هم بر روي Dual mode قرار بديد.
    از تنظيمات بيرون بياييد و در صفحه اصلي ،دكمه C ( كه بين دكمه قرمز و سبز قرار دارد ) را دوبار فشار دهيد.منويي ظاهر ميشود كه همان برنامه Theme manager است و س تم اسليه گوشي به همراه تم iphone كه من براي دوستان قرار داده بودم در اون هست.شما براي ديدن حاصل زحماتتون بر روي تم iphone كليك كنيد و سپس دكمه قرمز را براي خروج فشار دهيد.حالا از تم جديدتون لذت ببريد.
    دوستان توجه كنند كه در منوي برنامه Theme manager در فسمت Clock هم ميتونن از چند مدل جديد ساعت نيز براي صفحه خودشون استفاده كنند و يا حتي ساعت رو حذف كنند.

يه نكته خيلي مهم : دوستان اگه زماني تم هاي اصليه گوشي بغير از silver رو انتخاب كردند،ديگه با دوبار كليك دكمه C ،منوي Theme manager ظاهر نميشه و حتما دوباره بايد از قسنت تنظيمات گوشي،تم گوشي را روي silver فرار بديد تا منوي برنامه Theme manager ظاهر بشه.

من از اين به بعد در همين تاپيك تم هاي مخصوص اين گوشي رو براي دوستان قرا ميدم ولي دوستاني كه ميخوان اون تم ها رو هم بر روي گوشيشون نصب كنند بايد 2تا كار انجام بدن:

اول اينكه پوشه تم مورد نظر رو در پوشه Themes موجود در مموري كپي كنند.
    مورد دوم كه خيلي خيلي مهمه اينكه در پوشه Themes كه مموري گپي كرديد يه فايل note بنام ThemeList وجود داره.شما بايد اطلاعات مربوط به تم جديد رو بصورت دقيق مانند همان تم iphone در مكاني كه در عكس زير مشخص شده وارد كنيد و اگه اين كار رو انجام نديد،اصلا تم در ليست تم ها نشون داده نميشه.

البته من در تم هايي كه از اين به بعد ميزارم،متن مورد نظر رو هم ميزارم و شما فقط در قسمتي كه در عكس مشخص شده ( يعني يا در بالا و يا پايين تم iphone ) كپي كنيد و لذتش رو ببريد.

دوستان اگه سوالي داشتن من در خدمتم
    موفق باشيد
    نرم افزارهاش هم ضمیمه شده تو موبایلستان بریید آدرس بالایی

16. 5 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مطمئن باش هیچ گوشی ای هیچ جای دنیا اگه وسط فلش خاموش نشه ( تنها دلیل = کمبود باطری ) یا ارتباطش با کامپیوتر قطع نشه ( دلیل = خرابی سیم . زدن به پورت جلوی کیس . استفاده از USB1 و ... ) اصلا امکان نداره گوشی خراب شه.
    بهت قول میدم.
    آموزش هایی که در مورد فونت هست هم فقط خارجیا امتحانش کردن ولی فلش فلشه دیگه.درست انجام بدی هیچی نمیشه.
    [/COLOR]
    چجوری ؟
    چون تلویزیون LED کابل موبایل و یو اس بی و ... بهش میخوره.
    همون کابل موبایلو بهش وصل کنی هر کار بخوای میتونی بکنی.

18. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

این شرکت گشاد مزخرف ال جی هم نمیکنه حداقل یه تمی یه بازی سنسور مشنی یه برنامه ای یه چیز توپی واسه این گوشی بده.ینی نمیخواد فکری به حال آینده ی این گوشی بکنه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •