سلام خسته نباشید توی دسکتاب 2 آیکن است یکی میاد یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می ده کدام یک بازی اصلیست؟ (Call of Duty - Modern Warfare 2 Multi Player یا Call of Duty - Modern Warfare 2 Single Player )
سلام خسته نباشید توی دسکتاب 2 آیکن است یکی میاد یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می ده کدام یک بازی اصلیست؟ (Call of Duty - Modern Warfare 2 Multi Player یا Call of Duty - Modern Warfare 2 Single Player )
ببخشید نمیتونم این همه صفحه رو بگردم سرچ هم کردم پیدا نکردم . یه ترینر خوب واسه این بازی هست ؟
اگه میخواین تک نفره بازی کنی(آفلاین)>>>Single player
اگه میخواین شبکه ای بازی کنی(آنلاین )>>>Multi player
![]()
سلام.آقا راهی نیست چند نفر بتونن هر کدوم بازی رو خودش انجام بده؟؟؟یعنی هر کی سیو هی خودشو داشته باشه.و مجبور نشه ادامه بازی نفر قبل رو بره
بزار بمونه نمی خواد حذف کنی.
برای اینکار باید چند پروفایل بسازید
سلام و خسته نباشید.
میشه لطفا بگید چه طور میشه وقتی اون سپرهای ضد گلوله رو دستمون میگیریم،تیر اندازی هم بکنیم؟هر کاری کردم نشد!در حالی که طرف مقابل میتونه اینکارو بکنه.
دوست عزیز شما باید یه اسلحه برداری و به جایه اون یکی اسلحت هم سپر و ورداری و وقتی هم میخوای شلیک کنی باید اسلحتو عوض کنی.(من که هرکاری کردم نتونستم جز این راه طوره دیگه ای شلیک نکم)...
موفق باشید...![]()
دوستان کسی میدونه
در پایان mw1 وقتی ما مجروج شدیم و کاپیتان پرایس به ما اسلحه داد اسم شخصیتی که ما روش بودیم چی بود؟؟
soap mac tawish گروهبان
..........
همین کاراکتر رو هم تحت کاپیتان در mw2 کنترل میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)