[QUOTE=sami_red;3738945]
سلام.
من نفهمیدم اسم سیستمتون چیه. lazem nist voroojak یا voroojak ؟
[QUOTE=sami_red;3738945]
سلام.
من نفهمیدم اسم سیستمتون چیه. lazem nist voroojak یا voroojak ؟
owner:peter
serial:56090
مرسي.من اسم خودم رو عوض كردم و بجاش peter گذاشتم و از سريالي كه دادي استفاده كردم;مشكل حل شد.حالا ميتونم عوضش كنم.
من قبلا تو یه برنامه دیگه بعد از رجیستر کردن با یه owner ..اسم اونر خودمو عوض کردم ولی نشد احتمالا این برنامه هم همینطوره..میتونین تست کنین..
پیشنهاد میکنم یه owner مناسب انتخاب کنین و همیشه از اون استفاده کنین تا با برنامه های مختلف که نصب میشه دچار مشکل نشین.
سلام.
بعد از تغییر نام دوباره , برنامه باز هم رجیستری میخواد از شما.
سلام.
شما باید دات نت فریم ورک رو روی PC نصب کنید.( Net frame work. ) ورژن 2 به بالا.
[QUOTE=sami_red;3738945]
سلام.
با اسم voroojak :(البته فقط برای رسکو لازمه).(کیبورد و اکسپلورر)
رسکو اکسپلورر: 40295
رسکو کیبرد: 24893
پاور اس ام اس: AFD526CE یا 06231977 (هر کدوم رو که دوست داشتی استفاده کن).
پاکت بولینگ رو هم برات پیدا میکنم میزارم.الان ندارم چون خودم استفاده نمیکنم.
![]()
مشکل در نصب برنامه ها در I900
با سلام به دوستان
من یه I900 گرفتم که اولش رام آلمانی روش نصب بود.بعد بردم برام رام انگلیسی نصب کردن.
مشکلی که دارم اینه که اکثر برنامه هایی که میخام رو گوشیم نصب کنم که فایل اجرایی اونها .cab هست رو با Opera باز میکنه و عملا نمیشه چیزی روش نصب کرد.
1- حالا آیا راهی هست که من بتونم opea رو پاک کنم با وجودی که تو remove program نیست و از اول روی ویندوز بوده ؟
2- آیا اگر hard reset کنم و یه رام ارجینال دیگه روش نصب کنم درست میشه ؟
3- اصلا بصورت پیش فرض Opera رو ویندوز این گوشی ها نصب هست یا رامی که برای من ریخت کوک شده بوده ؟
ممنون میشم خیلی سریع منو راهنمایی کنید چون من هیچی نمیتونم نصب کنم و آچمز شدم.!
با تشکر
مشکل در نصب برنامه ها در I900
با سلام به دوستان
من یه I900 گرفتم که اولش رام آلمانی روش نصب بود.بعد بردم برام رام انگلیسی نصب کردن.
مشکلی که دارم اینه که اکثر برنامه هایی که میخام رو گوشیم نصب کنم که فایل اجرایی اونها .cab هست رو با Opera باز میکنه و عملا نمیشه چیزی روش نصب کرد.
1- حالا آیا راهی هست که من بتونم opea رو پاک کنم با وجودی که تو remove program نیست و از اول روی ویندوز بوده ؟
2- آیا اگر hard reset کنم و یه رام ارجینال دیگه روش نصب کنم درست میشه ؟
3- اصلا بصورت پیش فرض Opera رو ویندوز این گوشی ها نصب هست یا رامی که برای من ریخت کوک شده بوده ؟
ممنون میشم خیلی سریع منو راهنمایی کنید چون من هیچی نمیتونم نصب کنم و آچمز شدم.!
با تشکر
سلام.
برنامه اپرا بصورت دیفالت روی رام امنیا هست اما شما این روش رو اجرا کن ببین جواب میده یا نه .روی فایل CAB تپ کن (همون کلیک راست کامپیوتر).بعد از open with استفاده کن که با اپرا باز نشه.اگر نشد بگو من تست میکنم جواب میدم به شما ضمن اینکه شما باید با هارد ریست هم مشکلت حل بشه.چون ایت احتمالا" بخاطر دستکاری تو ستینگ بوجود اومده./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)