تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 804 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟
    فعلا که 21 اما دوستمون میگه 31 هم اومده

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه مشکل دیگه هم که شاید واسه تنظیمات باشه وقتی تو برنامه هایی که نصب کردم میرم و برنامه هایی که خودشون تاچ هستند باز صفحه کمکی تاچ گوشی بالا میاد(همونی که یه دایره وسطشه و چهار حرف A,B,C,D پایینش داره!) کسی نمیدونه چطوری حذفش کنم؟؟
    این مشکل برای نرم افزارهای جاوایی اتفاق می افته که رزولوشن پایینتری دارن و به صورت تمام صفحه اجرا نمیشن.
    باید به این مسیر بری:
    settings>application manager>installed applications
    بعد برنامه جاوای مورد نظرو پیدا کنی و از Options گزینه Suite Settings و بعد هم On-Screen Keyboard.
    اونجا میتونی Off اش کنی.
    البته بعضی از نرم افزارهای جاوا به اون کلیدهای چهار جهته و soft key مجازی احتیاج دارن و نمیشه به صورت لمسی ازشون استفاده کرد؛ یعنی اگه off بزنی ممکنه تمام صفحه بشن (ممکنه هم نشن) ولی نشه به صورت لمسی باهاشون کار کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karajwizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم اصل این گوشی ساخت کجاس چون هم چینی داره هم مجاری و فروشنده ها هم میگن که فرقی ندارن و حتی چینی تحت لیسانس نوکیا از مجارش بهتره! نظر شما اساتید چیه؟و اینکه از کجاش بفهمیم که کجاییه و اصله؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من

سلام به همگی یک مشکل جدید برای 5800 پیش اومده دقت کنید :

من خیلی وقته 5800 خریدم جدیداً وقتی صفحه رو قفل میکنم و کسی به من زنگ میزنه و یا ساعت زنگ میزنه تمام دکمه های روی صفحه از کار میافته و باید اگر میخوام از دکمه های تاچ استفاده کنم اول کلید قفل رو بزنم و بعد استفاده کنم در حالی که تا 3 روز پیش این جوری نبود در تنظیمات چیزی پیدا نکردم حتی یکبار اتولاک رو هم برداشتم تاثیری نداشت و حتی یکبار reset to default factory setting رو هم زدم جواب نداد ورژن فریم ویر هم 21 به نظرتون چی شده؟
    همانطور که از شعری که در عنوان ذکر کردم مشخصه اینجا هیچکس جز خودت به داد خودت نمیرسه مثلاً اسم اینجا رو گذاشتن کلوپ تخصصی 5800 یکی نیست بگه ببخشید متخصصاش کجا هستن ؟
    ایرادی نداره من مشکل خودم رو حل کردم گوش کنید یاد بگیرید تا دفعه دیگه اگر کسی پرسید بلد باشید (خیلی جالبه که بعضی ها وقتی میخوان شما رو صدا کنن تو انجمن میگن مهندس یا مثلاً حرفه ای و از این چیز ها یکی نیست بگه بابا با تلفن هم میشه قیمت پرسید تازه اونهایی که تو مغازه ها قیمت ها رو میگن دیپلم هم ندارن!!!)

ابتدا یکبار گوشی رو خاموش و سپس روشن میکنید یا همون reset بعد مموری کارت رو format میکنید سپس بازگشت به تنظیمات کارخانه رو میزنید گوشیتون درست میشه فقط یک مشکل هنوز حل نشده اینه که وقتی در پروفایل میخواید یک پروفایل جدید بسازید هیچی نمیاد (این مشکل رو گفتم برای افرادی که اهل فن هستن نه دلال ها و متصدیان مغازه های موبایل فروشی که در کلوپ تخصصی کار میکنند)

آقایان و خانم ها به خدا زشته که کلوپ تخصصی باشه ولی فقط راجع به این که قیمت چند یا مجار خوبه یا چینی البته چینی چینی حرف بزنیم
    من از مدیران این انجمن تقاضا میکنم یکم به علم و فناوری هم اهمیت بدن شاید یکم اوضاع این انجمن بهتر بشه

6. 2 کاربر از behzadbusiness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم اصل این گوشی ساخت کجاس چون هم چینی داره هم مجاری و فروشنده ها هم میگن که فرقی ندارن و حتی چینی تحت لیسانس نوکیا از مجارش بهتره! نظر شما اساتید چیه؟و اینکه از کجاش بفهمیم که کجاییه و اصله؟
    والا عزیز من تو انجمن I r - t c i که این سئوال رو مطرح کردم ،
    خیلی ها میگفتن اصلش مجارستانه .
    در مورد کیفیت هم خودت قضاوت کن !
    مجارستان اروپایی یا چین آسیایی ؟!
    اینم بگم این سری اصلا فنلاند نداره ( کلا 5800 )

8. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همانطور که از شعری که در عنوان ذکر کردم مشخصه اینجا هیچکس جز خودت به داد خودت نمیرسه مثلاً اسم اینجا رو گذاشتن کلوپ تخصصی 5800 یکی نیست بگه ببخشید متخصصاش کجا هستن ؟
    ایرادی نداره من مشکل خودم رو حل کردم گوش کنید یاد بگیرید تا دفعه دیگه اگر کسی پرسید بلد باشید (خیلی جالبه که بعضی ها وقتی میخوان شما رو صدا کنن تو انجمن میگن مهندس یا مثلاً حرفه ای و از این چیز ها یکی نیست بگه بابا با تلفن هم میشه قیمت پرسید تازه اونهایی که تو مغازه ها قیمت ها رو میگن دیپلم هم ندارن!!!)

ابتدا یکبار گوشی رو خاموش و سپس روشن میکنید یا همون reset بعد مموری کارت رو format میکنید سپس بازگشت به تنظیمات کارخانه رو میزنید گوشیتون درست میشه فقط یک مشکل هنوز حل نشده اینه که وقتی در پروفایل میخواید یک پروفایل جدید بسازید هیچی نمیاد (این مشکل رو گفتم برای افرادی که اهل فن هستن نه دلال ها و متصدیان مغازه های موبایل فروشی که در کلوپ تخصصی کار میکنند)

آقایان و خانم ها به خدا زشته که کلوپ تخصصی باشه ولی فقط راجع به این که قیمت چند یا مجار خوبه یا چینی البته چینی چینی حرف بزنیم
    من از مدیران این انجمن تقاضا میکنم یکم به علم و فناوری هم اهمیت بدن شاید یکم اوضاع این انجمن بهتر بشه
    ممنون از توضیحتون.

پست شما رو تایید کردم تا پاسختون رو بدم.

اول از همه بگم قرار نیست وقتی سوالی پرسیده میشه 100 درصد بهش پاسخ هم داده بشه.
    ممکنه خیلی ها مشکل شما رو نداشته باشن طبعا ممکنه پاسخ رو هم ندونن. و نمیشه مجبورشون هم کرد که بدونن!
    کسی هم نگفت اینجا کلوپ تخصصی 5800 ! این برداشت شما بود...ولی خوب ما تو انجمن موبایل بخش های تخصصی هم داریم.و اگه دوستان بخوان میتونن تو همین تاپیک هم بحث های تخصصی بکنن.
    بعد بنظرتون این موردی که شما توضیح دادین خیلی تخصصیه؟
    و اینکه الان اوضاع انجمن چجوریه که شما میگید بهتر بشه؟

10. 4 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

در واقع تنها مشکلی که با این گوشی دارم رمش هست. آهنگ هایی که با پی سی میریزم روش تو پلیر گوشی نمیاد. می خوام رمش رو عوض کنم. اگه خریدی تو هم همین کار رو بکن.
    حتی وقتی موزیک پلیرش رو بعد از ریختن آهنگ Refresh میکنی هم آهنگ های جدید رو نشون نمیده؟ فکر کنم بدونی که نوکیا های جدید بعد از هر بار آهنگ ریختن توی کارتش باید موزیک پلیرشو رفرش کرد.

12. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PeZooZo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من چطوری از GPRS گوشیم استفاده کنم؟!
    ایرانسل که دیگه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS نمیفرسته!!
    دستی هم که تنظیم کردم اررور میده!!!
    باید چه کرد؟
    اصلا کسی تا حالا از GPRS 5800 استفاده کرده؟
    مقسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

1

والا عزیز من تو انجمن I r - t c i که این سئوال رو مطرح کردم ،
    خیلی ها میگفتن اصلش مجارستانه .
    در مورد کیفیت هم خودت قضاوت کن !
    مجارستان اروپایی یا چین آسیایی ؟!
    اینم بگم این سری اصلا فنلاند نداره ( کلا 5800 )
    دوستان من چند نفر رو میشناسم که مجار دارن و مشکل دارن
    اما برای من چین هستش و هیچ مشکلی نداشته
    حتی بعد از آپدیت خیلی بهتر شده
    خیلی زیاد بستگی به شانست داره

15. 2 کاربر از hassan_magic2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •