آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟
فعلا که 21 اما دوستمون میگه 31 هم اومده![]()
این مشکل برای نرم افزارهای جاوایی اتفاق می افته که رزولوشن پایینتری دارن و به صورت تمام صفحه اجرا نمیشن.
باید به این مسیر بری:
settings>application manager>installed applications
بعد برنامه جاوای مورد نظرو پیدا کنی و از Options گزینه Suite Settings و بعد هم On-Screen Keyboard.
اونجا میتونی Off اش کنی.
البته بعضی از نرم افزارهای جاوا به اون کلیدهای چهار جهته و soft key مجازی احتیاج دارن و نمیشه به صورت لمسی ازشون استفاده کرد؛ یعنی اگه off بزنی ممکنه تمام صفحه بشن (ممکنه هم نشن) ولی نشه به صورت لمسی باهاشون کار کرد.
با سلام
میخواستم بدونم اصل این گوشی ساخت کجاس چون هم چینی داره هم مجاری و فروشنده ها هم میگن که فرقی ندارن و حتی چینی تحت لیسانس نوکیا از مجارش بهتره! نظر شما اساتید چیه؟و اینکه از کجاش بفهمیم که کجاییه و اصله؟
همانطور که از شعری که در عنوان ذکر کردم مشخصه اینجا هیچکس جز خودت به داد خودت نمیرسه مثلاً اسم اینجا رو گذاشتن کلوپ تخصصی 5800 یکی نیست بگه ببخشید متخصصاش کجا هستن ؟
ایرادی نداره من مشکل خودم رو حل کردم گوش کنید یاد بگیرید تا دفعه دیگه اگر کسی پرسید بلد باشید (خیلی جالبه که بعضی ها وقتی میخوان شما رو صدا کنن تو انجمن میگن مهندس یا مثلاً حرفه ای و از این چیز ها یکی نیست بگه بابا با تلفن هم میشه قیمت پرسید تازه اونهایی که تو مغازه ها قیمت ها رو میگن دیپلم هم ندارن!!!)
ابتدا یکبار گوشی رو خاموش و سپس روشن میکنید یا همون reset بعد مموری کارت رو format میکنید سپس بازگشت به تنظیمات کارخانه رو میزنید گوشیتون درست میشه فقط یک مشکل هنوز حل نشده اینه که وقتی در پروفایل میخواید یک پروفایل جدید بسازید هیچی نمیاد (این مشکل رو گفتم برای افرادی که اهل فن هستن نه دلال ها و متصدیان مغازه های موبایل فروشی که در کلوپ تخصصی کار میکنند)
آقایان و خانم ها به خدا زشته که کلوپ تخصصی باشه ولی فقط راجع به این که قیمت چند یا مجار خوبه یا چینی البته چینی چینی حرف بزنیم
من از مدیران این انجمن تقاضا میکنم یکم به علم و فناوری هم اهمیت بدن شاید یکم اوضاع این انجمن بهتر بشه![]()
والا عزیز من تو انجمن I r - t c i که این سئوال رو مطرح کردم ،
خیلی ها میگفتن اصلش مجارستانه .
در مورد کیفیت هم خودت قضاوت کن !
مجارستان اروپایی یا چین آسیایی ؟!
اینم بگم این سری اصلا فنلاند نداره ( کلا 5800 )
ممنون از توضیحتون.
پست شما رو تایید کردم تا پاسختون رو بدم.
اول از همه بگم قرار نیست وقتی سوالی پرسیده میشه 100 درصد بهش پاسخ هم داده بشه.
ممکنه خیلی ها مشکل شما رو نداشته باشن طبعا ممکنه پاسخ رو هم ندونن. و نمیشه مجبورشون هم کرد که بدونن!
کسی هم نگفت اینجا کلوپ تخصصی 5800 ! این برداشت شما بود...ولی خوب ما تو انجمن موبایل بخش های تخصصی هم داریم.و اگه دوستان بخوان میتونن تو همین تاپیک هم بحث های تخصصی بکنن.
بعد بنظرتون این موردی که شما توضیح دادین خیلی تخصصیه؟
و اینکه الان اوضاع انجمن چجوریه که شما میگید بهتر بشه؟
حتی وقتی موزیک پلیرش رو بعد از ریختن آهنگ Refresh میکنی هم آهنگ های جدید رو نشون نمیده؟ فکر کنم بدونی که نوکیا های جدید بعد از هر بار آهنگ ریختن توی کارتش باید موزیک پلیرشو رفرش کرد.
سلام دوستان.
من چطوری از GPRS گوشیم استفاده کنم؟!
ایرانسل که دیگه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS نمیفرسته!!
دستی هم که تنظیم کردم اررور میده!!!
باید چه کرد؟
اصلا کسی تا حالا از GPRS 5800 استفاده کرده؟
مقسی
دوستان من چند نفر رو میشناسم که مجار دارن و مشکل دارن
اما برای من چین هستش و هیچ مشکلی نداشته
حتی بعد از آپدیت خیلی بهتر شده
خیلی زیاد بستگی به شانست داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)