تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 288 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

11450 پول پراید بدی ؟؟؟؟؟؟ !!!!!! یا خداااا
    مخ من که دیگه سوت کشید !! چه خبره بابا ، خیلی اوضاع خرابه ها
    سمند مدل 86 مدل lx رنگ سفید تمیز بدون خط و خش خیلی کم کار کرد و سالم سالم رو معامله کردن 10 میلیون حالا 11450 پول پرایدی که تا چند سال پیش 6300 بود باید داد
    درسته موتور پایه گاز سوزه ولی 2 میلیون خیلی اختلاف قیمت داره با مدل گازسوز معمولی

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

11450 پول پراید بدی ؟؟؟؟؟؟ !!!!!! یا خداااا
    مخ من که دیگه سوت کشید !! چه خبره بابا ، خیلی اوضاع خرابه ها
    سمند مدل 86 مدل lx رنگ سفید تمیز بدون خط و خش خیلی کم کار کرد و سالم سالم رو معامله کردن 10 میلیون حالا 11450 پول پرایدی که تا چند سال پیش 6300 بود باید داد
    درسته موتور پایه گاز سوزه ولی 2 میلیون خیلی اختلاف قیمت داره با مدل گازسوز معمولی
    البته شما درست نخوندی ، عرض کردم 1145 تومان گرونتر از معمولی و یک پراید به ظاهر فول میشه 10500 میلیون تومان !

حالا زیاد فرقی هم نمی کنه ، مهم اینه که منم موافقم باهات که یک پراید 6300 یا 6400 چند سال پیش دیگه 10500 میلیون تومان نمیارزه ! (حالا اگر کیسه هوا هم بزارن روش دیگه فکر کنم به راحتی میرسه به 11 میلیون )

4. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

البته شما درست نخوندی ، عرض کردم 1145 تومان گرونتر از معمولی و یک پراید به ظاهر فول میشه 10500 میلیون تومان !

حالا زیاد فرقی هم نمی کنه ، مهم اینه که منم موافقم باهات که یک پراید 6300 یا 6400 چند سال پیش دیگه 10500 میلیون تومان نمیارزه ! (حالا اگر کیسه هوا هم بزارن روش دیگه فکر کنم به راحتی میرسه به 11 میلیون )

درسته من اشتباه برداشت کردم یک لحظه گفتم یا خدا قیمت پراید شد 11500
    خوب موترو پایه گازسوز بااختلاف فوق به نظر ارزش داره ولی خوب 10500 هم کم پولی نیست و میشه انتخاب های بهتری نسبب ه پرایدانجام داد
    گفتید کیسه هوا به عکس دیدم امروز که کیسه هوا نصب کرده بودن رو پراید میزام شما و دوستان همگی ببینید این سیستم چطوره : دی

6. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگر مطلع باشید پراید هایی با آپشن موتور بهینه سازی شده که روی گلگیرشون زده hp+ دارن عرضه میشن با حدود 200 تومن اختلاف.
    این گازسوز جدیدها هم همین موتور رو دارن یعنی همون اختلاف حدود 850 تومنی گاز سوز که قبلا محصولات با هم داشتن + 200 تومن موتور تقویت شده یا بهینه سازی شده.
    در مجموع از هر زاویه ای نگاه میکنی نمی ارزه!

8. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

می شه مشخصات دقیق این موتور های جدید پراید ها را بگید؟

10. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الان اطلاعات دقیق ندارم متاسفانه ولی بمحض دریافت اطلاعات دقیق و موثق بروی چشم.

12. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

11

اوضاع خیلی خراب شده راید رو باید 10 هزار دلار پول بدی

خبر زیر چند روز پیش منتشر شده بود خوندنش خالی از لطف نیست

محتوای مخفی: اروپایی‌ها با 25 میلیون تومان پول چه ماشین‌هایی می‌خرند 

در تهران با هزینه حداکثر 25 میلیون تومان چه ماشینی می‌توان خرید؟ مسلما باید دور خودروهای خارجی وارداتی از قبیل بنز، بی.ام.و، هیوندا و... را خط کشید. چون با حداکثر 25 میلیون تومان پول نمی‌توان حتی خودروهای دسته‌دوم این شرکت‌ها را خریداری کرد.

شما می‌توانید با این مقدار پول پژو 206 تیپ6 با قیمتی حدود 19 میلیون تومان بخرید. پژو 206 SD V9 با قیمت 20 میلیون تومان، پژو 207 اتومات با قیمت 21 میلیون تومان، پژو پارس اتومات با قیمت حدودی 21 میلیون تومان، پارس ELX با قیمت

21 میلیون تومان، سریر سفارشی 21 میلیون تومانی، ورونا با قیمت 23 میلیون تومان و MVM سدان 20 میلیون تومانی هم خودروهایی هستند که شما می‌توانید با این مقدار پول اقدام به خرید آن کنید.

از اسم خودروهایی که در بالا ذکر شد می‌توان فهمید که تنوع در انتخاب خودرویی حداکثر 25 میلیون تومانی بسیار پایین است. اگر این دامنه را کمی باز کنیم و محدود به خودروهای صفر نشویم هم اوضاع آنچنان تغییری نمی‌کند. با این مقدار پول به هیچ عنوان نمی‌شود خودروهای دسته‌دوم رده‌بالا و مدرن از قبیل تویوتا سانتافه و بی.ام.و و بنز خرید.اما جالب است بدانید که در کشورهای اروپایی مردم با 25 میلیون تومان پول ماشین‌هایی می‌خرند که شاید ایرانی‌ها در خواب هم نتوانند چنین ماشین‌هایی را سوار شوند، چه برسد که اقدام به خرید آن کنند.

باید بگوییم در کشورهای اروپایی مردم برای خرید ماشین به هیچ عنوان سمت خودروهایی مثل 206 و پژوهای کپی‌برداری شده از پژو 405 بیست‌سال پیش نمی‌روند. دلیلش تنها این نیست که اروپایی‌ها خودروهای ناایمن و طرح قدیمی مثل 206 را نمی‌پسندند بلکه ریشه این موضوع در جای دیگری‌است. یک اروپایی با پولی حدود 25 میلیون تومان می‌تواند ماشینی بخرد که پژو 206 و باقی هم‌سطحانش به گرد پایش هم نمی‌رسند. دقیقا به همین دلیل است که در کشورهای اروپایی چشم شما به خودروهایی از قبیل 206 و 207 نمی‌افتد، چون کسی پولش را خرج چنین خودروهایی نمی‌کند.

شاید تعجب کنید اما در کشورهای اروپایی با 23 میلیون تومان می‌توان یک بی.ام.و X5 دست‌دوم اما در حد نو سال 2002 را خریداری کرد. این در حالی‌ است که قیمت دست‌دوم این ماشین در کشور چیزی حدود 70 تا 80 میلیون تومان است. بی.ام.و سری3 که سال تولید آن 2001 است، در کشورهای اروپایی به قیمت 13 هزار یورو یعنی چیزی حدود 22 میلیون تومان به فروش می‌رسد. از امکانات این خودرو مدرن می‌توان به سقف تاشوی آن، ترمز ABS، سیستم تمام اتوماتیک، ایربگ و دیگر امکانات ایمنی اشاره کرد.

یک رنو مگان کابریک سال 2004 هم در اروپا به قیمت 12 هزار یورو یعنی چیزی حدود 20 میلیون تومان به فروش می‌رسد. وقتی کمی جلوتر برویم قطعا از این هم بیشتر تعجب خواهید کرد زیرا در اروپا با 24 میلیون تومان می‌توانید یک بنز سری E مدل 220 استیشن با رنگ متالیک بخرید. امکانات این خودرو آنقدر زیاد است که نمی‌توان در یک گزارش کوتاه آن‌را ریز به ریز ذکر کرد. یک هیوندا سانتافه مشکی رنگ سال 2007 هم در اروپا چیزی حدود 13 هزار یورو، یعنی 23 میلیون تومان قیمت دارد و اروپایی‌هایی که علاقه‌مند به خودروهای شاسی‌بلند هستند استقبال خوبی از این خودرو کرده‌اند. هیوندا سانتافه دسته‌دوم در کشور چیزی حدود
    55 میلیون تومان قیمت دارد.

خودرو هیوندا توسان دسته‌دوم هم در کشور قیمتی حدود 50 میلیون تومان دارد اما در اروپا با 10 هزار یورو یا 17 میلیون تومان می‌توان یک هیوندا توسان درحد نو خرید. می‌نی‌ماینرهای جدید هم در اروپا قیمت حدود 8 هزار یورو، یعنی 13 میلیون تومان دارند و این در حالی‌ است که اگر پای چنین ماشینی به کشور باز شود قیمت آن چیزی حدود 30 میلیون تومان خواهد بود.

14. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esi_241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

منم میدونم چرخونک داره ولی سوال من اینه که اگه بخواهیم یکی از چراغهای جلو را بصورت تکی و مجزا بالا و پایین کنیم، چجوری باید این کار رو انجام بدیم..؟
    کسی نیست جواب سوال ما رو بدونه و راهنمایی کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    پدر بنده یه پراید داره که مدل 83 از سری انژکتوره
    دیروز بردم یه کارگاه CNG که واسه CNG کردن سئوال بپرسم ،
    طرف برگشته میگه ماشین شما نیمه انژکتوره !!!
    گفتم جانم ؟! یعنی چی ؟
    میگه یعنی فشار بنزینش زیاده .
    حالا خود من ، بعد از 3 سال رانندگی با پراید ، اولین باره همچین چیزی میشنوم !
    خواستم ببینم همچین چیزی واقعیت داره یا این بنده خدا .... گفته ؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    پدر بنده یه پراید داره که مدل 83 از سری انژکتوره
    دیروز بردم یه کارگاه CNG که واسه CNG کردن سئوال بپرسم ،
    طرف برگشته میگه ماشین شما نیمه انژکتوره !!!
    گفتم جانم ؟! یعنی چی ؟
    میگه یعنی فشار بنزینش زیاده .
    حالا خود من ، بعد از 3 سال رانندگی با پراید ، اولین باره همچین چیزی میشنوم !
    خواستم ببینم همچین چیزی واقعیت داره یا این بنده خدا .... گفته ؟
    سلام
    دوست عزیز یسری پراید تویه اواخر 82 و 83 تولید شد که سیستم انژکتوری زیمنس داشتن و معروف به نیم انژکتوربودن! سیستمشون یجوراییقدیمیتر بود و نه کاملا مثل یه ماشین انزکتوری بود و نه دارای کاربرات!!!
    موقع تنظیم انژکتور رفتن هم دردسر دارن چون اکثرا برنامشو که رو دیاگ هست ندارن !!!
    اما در مورد اون فشار بنزین اطلاعی ندارم تویه این سیستم! بهترین کار اینه که حتما یجایه دیگه هممراجعه کنین ببینید نظرشون چی هست

18. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •