من مشهد هستم و نمیدونم که اینجا j3 هست یا نه؟
من مشهد هستم و نمیدونم که اینجا j3 هست یا نه؟
شما از این آقا بپرس ایشون نماینده شرکت امرتات هستند:
اگه J3 گرفتی حتما پلیرت رو آپدیت کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخوام یه رکوردر عالی برای ضبط صدای استاد بخرم که از فاصله 4 یا 5 متری صدا رو با کیفیت ضبط کنه و یه پلیر خوب برای فایلای ضبط شده باشه،
تا سقف 100 تومان.
از تهران میخوام بخرم احتمالا پایتخت .
دنبال این نیستم که فرمتای زیادی رو پشتیبانی کنه فقط کیفیت صدا برام مهمه و این که تا حدودی جمع و جور باشه. خودم بعد کلی سرچ به مدل SONY ICD-PX820 رسیدم به نظرم خوب میاد ولی چون هنوز دودلم ازتون میخوام منو راهنمایی کنید این مدل واسه ضبط صدا و گوش دادن بهشون با همون دستگاه چطوره؟ کسی قبلا از این مدل استفاده کرده؟
Last edited by R0Yal; 31-03-2011 at 09:50.
100 تومن میخوای بدی این رو بخری؟!
100 تومن بده یه سونی سری UX با حجم 2 گیگ بخر بگردی با این قیمت میتونی پیدا کنی.
معلومه که نمیخوام 100 تومان بدم به این مدل قیمت این مدل رو تو فروشگاه های اینترنتی تو رنج 85 تا 90 تومان زده من گفتم سقف مدلی که پیشنهاد میکنید 100 تومان باشه. این مدلی که شما گفتید تنها برتری که داره رادیوشه که من نیازی به رادیو نمیبینم قیمتشم معمولا 50 نومان بیشتره، البته با توجه به مشخصاتی که تو اینترنت دیدم، اگه مزیت خاصی داشته باشه حتما میرم سراغ این یکی ، به نظر میاد کیفیت ضبط هر دو یکی باشه. میشه با توضیحات بیشتر بگید چرا سری یو را ترجیح میدید؟ مدل بهتر و به صرفه تر هم سراغ داری؟
سلام
من یک recrder گرفتم کیفیت ضبط و پخش خوبی هم داره خدا را شک راضی ام ؟
leono 2GB
v-8
digital voice recorder
operation manual
من گرفتم 64000 تومان
برتری اصلیش ضبط به صورت استریو هستش
دوست عزیز نمیخوام کاست بدم بیرون، فقط برای ضبط صدای استادام میخوام کیفیت ضبط خوب باشه، همین واسم کافیه...
من موندم چی انتخاب کنم زیبایی مدبای آی ریور و فیلیپس وسوسم میکنم در عین ظاهر زیبا و امکانات بالاتر قیمت پایین تری دارن به جز سونی مدل دیگه ای که کیفیت ضبط صداش خوب باشه سراغ ندارید ؟ زیر 100 تومان!
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
درواقع میخوام بدونم کدومو پیشنهاد میکنی؟
یه دستگاه پخش با قابلیت ضبط صدا یا یه دستگاه ضبط با قابلیت پخش؟
نه همون ریکردر بگیر و همین 100 تومنی رو بگیر یه بار خرج کن به شکلی که دوباره به خرج نیفتی.
نه این ریکردر حرفه ایی نیست خوبش به راحتی 350-650 تومن میرسه وقتی استریو ضبط کنه با منبع صدا فاصله بالای 3-4 متری داشته باشی صدا واضح تر ضبط میشه و رغبت بیشتر پیدا میکنی تا از آرشیوت استفاده کنی حالا اصلا کاری ندارم که بردش بیشتر هست یا نه.
باید فرقش رو دیده باشی تا منظورم رو بفهمی.
اکی همین SONY ICD-UX200 رو میگیرم، فقط حجم پایین مموریش رو اعصابه و این که کارت حافضه نمیخوره :(
ممنونم از راهنماییت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)