شما اگه تو همین تاپیکم نگاه کنین اکثریت عربی به زبان ساده رو پیشنهاد میکننمن از صد نفر پرسیدم
بعدشم کتاب یه چیز سلیقه ایه شما با فوت و فن حال میکنی فوت و فن میخونی ما هم با عربی به زبان ساده حال میکنیم اونو
میخونیم...دعوا که نداریم..
شما اگه تو همین تاپیکم نگاه کنین اکثریت عربی به زبان ساده رو پیشنهاد میکننمن از صد نفر پرسیدم
بعدشم کتاب یه چیز سلیقه ایه شما با فوت و فن حال میکنی فوت و فن میخونی ما هم با عربی به زبان ساده حال میکنیم اونو
میخونیم...دعوا که نداریم..
سلام
دیدم بحث عربیه گفتم یه چیزی بگم:
توی این عربیایی که من خوندم برای انتخاب کتاب خوب (گاج - الگوی توسعه - مبتکران - کتاب سبز) بدترینشون به نظرم همین کتاب سبزه. یارو هیچی حالیش نبوده کتاب نوشته یعنی نه اینکه عربیش خوب نباشه هاا اصلا کتاب نوشتن و درس دادن بلد نبوده. خیلی مطالبو پرت و پلا و بدون دسته بندی گفته من فصل یکش رو خوندم. خیلی خرتو خره ماضی مضارع فلان همه رو با اینکه دسته بندی کرده بود ولی بازم قاطی گفته بود بهدشم اینکه خارح از مطالب رشتهریاضی و تجربی هم زیاد داره که اصلا خوب جدا نکرده. فقط تستاش خوبه که اونم توی همه کتابی پیدا میشه.
من خودم گاج سبز و نشر الگوی نوشته خاکبازن(فقط تست) رو باهم خوندم کاملا هم راضی بودم
یه پیشنهاد:
اونایی که هنوز فیزیک پیش نگرفتن به کتاب انتشارات فار یه نگاهی بندازن در کل خیلی عالیه یکی از دوستم گرفته بود دیدم مولفاشم همونای اندیشه سازانن!
در ضمن فیزیک اندیشه سازان هنوزم نظیر نداره یکی از ذوستام که فارغ التحصیلم بود به کمک اینا 88 رو زده 85 درصد.
یه سوال من این قرابت معنایی سبطی رو میخونم عالیه. اونوقت این کتاب املاشم به همین سبک و سیاقه؟ کتاب خوبیه؟ چیا توشه؟
سلام
واسه آموزش هندسه پایه و گسسته چه کتابایی رو پیشنهاد می کنید؟
به نظرتون تستای نوبل واسه گسسته خوبه ؟
اقا این فیزیک اندیشه سازان مگه میشه پیدا کرد؟!
من عربی 80% زدم البته سال 87 وقتی دوستم کتاب سبز بهم نشون داد موندم طرف با این همه ادعا این کتابو داده بیرون نمی دونم خودش می خونه چیزی می فهمه.
آقای پیروز تو سایتش گفته انتشاراتی پیدا نمی شه همه کتاباش خوب باشه ولی من نمی دونم این اندیشه سازان چه مدیره قوی داشته که هیچ کتاب بدی توش پیدا نمی شه.حیف که تعطیل کرد.
در مورد املاش میتونی بری تو سایت انتشارات دریافت نمونه شو دانلود کنی واقعا اونم حرف نداره.
فیزیکم سجاد فولادی قلعه این کتاب فارو معرفی کرده بود من ندیدم برای رمزینه رو دیدم خوب بود برای اینم اگه نویسنده های اندیشه سازان نوشته باشن حرف نداره.
هندسه پایه
کتابهای سابق اندیشهسازان (مبتکران) که مولفش مهندس ابوالقاسمی بود را تهیه کنید. هم آموزش و هم تست داره.
گسسته هم خوشخوان.
نوبلم ندیدم.
من تا حالا کتاب انرژی اتمی و ندیدم تست سنگین بین انرژی اتمی و خوشخوان کدوم به نظرتون بهتره؟
بستگی به درس داره ولی خوب خوشخوان سطحش بالاتره ( البته این نظر من )
اینو گفتی یاد مقدمه هاش افتاد که مقدمه ای مینوشت من که هر کتابی میگرفتم مقدمه ناشر حتما میخوندم چون خیلی جالب بود اسم مدیرش فکر کنم فرهاد میثمی بود درسته؟ الان کجاست؟ آخرین مقدمش این بود که مثل یه کرمی که پیله میبنده میخوابیم و بعد از مدت ها مثل یک پروانه بیرون میاد(منظورش انتشارات اندیشه سازان بود) حالا کسی خبری از انتشارات جدید نداره؟؟؟ولی من نمی دونم این اندیشه سازان چه مدیره قوی داشته که هیچ کتاب بدی توش پیدا نمی شه.حیف که تعطیل کرد.![]()
کل کادر دبیران مدرسه ما مولفان نوبل بودن و کتاب های نوبل به ما میدادن اخر سرم مدرسمون تو کنکور گند زد بهترین رتبمون 1000 بوداین گسسته اش هم کتاب بسیار گندی هست سراغش نرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)