با سلام
دوستان چه جوری میشه سرعت دلپیرومو بالا ببرم بدون استفاده کردن از قسمت Edit Playe .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
دوستان چه جوری میشه سرعت دلپیرومو بالا ببرم بدون استفاده کردن از قسمت Edit Playe .
به غیر از ادیت کردن بازیکن طور دیگه ای نمیشه قدرتش رو بد بالا!با سلام
دوستان چه جوری میشه سرعت دلپیرومو بالا ببرم بدون استفاده کردن از قسمت edit playe .
با سلام
پچ های فیفا رو می خواستم هر چی پچ داره
+ اینکه وقتی تا یک حدی از بازی رو انجام میدی میگه برید پچ رو نصب کنید ؟!؟!؟ سایت بازی رو هم میده که بخری پج رو
این رو هم لینکش رو می خواستم
با تشکر .
پنج شش صفحه قبل لینک هر دو رو گذاشتم جستجو کنید
دوست عزیز با کریشن مستر میتونی احتمالا" می خوای توی منیجر مود با یونتوس بازی کنی اره ؟
سلام بچه ها
من فیفا رو نصب کردم و چند تا بازی کردم
ولی الان که می خوام بریم بازی کنم و یا تورنومنت رو بزنم ارور زیر میده. ولی تمریناتش رو می تونم انجام بدم.
مشکل از چیه؟
سلام.
مشکل شما از کرک بازی هستش که برای رفع مشکل باید کرک زیر که 8 مگ هستش رو دانلود کنی و در جای نصب بازی کپی کنی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با با تو را به خدا يكي پچ ليگ برتر را بزاره
سلام خدمت همگی.
خواهش میکنم به من کمک کنید. من با قسمت گیم پد fifa 09 مشکل دارم. وقتی وارد تنظیمات گیم پد میشم هر کاری میکنم نمیتونم پاس تو عمق رو که معمولا تو بازیهای دیگه با دکمه مثلث انجام میشه تنظیم کنم. یعنی وقتی روی پاس تو عمق کلیک میکنم تا یه دکمه رو بهش اختصاص بدم اصلا هیچ دکمه ای رو قبول نمیکنه و روبروش نوشته empty . همچنین تکل ایستاده و تکل معمولی هم همین وضعیت رو داره.
چند تا game pad دیگه رو هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
ای بابا همین یکی دو صفحه پیش گذاشتن دیگه 3 4 صفحه برگرد عقب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)