تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 1004 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

6 یک توضیح

اصلا نمیدونم چرا سرعت دانلود من اینقدر پایینه و سرعت آپلود اینقدر خوب

نه ربط مستقیم به اون موضوع نداره ولی به سیستم آی پی دادن مخابرات کاملا مربوطه

مخابرات رنج آی پی که خریده از 2.187.36.1 شروع میشه تا 2.187.63.254 که این تعداد آی پی حدود 6000 کاربر رو بطور همزمان ساپورت کنه و برای جبران کم اومدن آی پی از NAT استفاده می کنن. البته منم اطلاعات دقیقی ندارم فقط در همین حد میدونم که NAT برای کاهش هزینه ها و جبران کمبود آی پی در شبکه مخابرات استفاده میشه و ارور ip conflict مربوط به تداخل آی پی ها در شبکه میشه

وقتی مودم رو میذارم رو حالت بریج ارور ip conflict میده، مخصوصا رو ویندوز xp حسابی اعصاب آدم رو خرد میکنه ضمن اینکه رو حالت بریج DC هم خیلی زیاد میشه و پینگ هم بشدت میره بالا،رو ویندوز سون همون ارور رو میده البته خیلی کمتر میشه نسبت به xp ولی همچنان DC شدن مکرر و پینگ بالا پابرجاست.

اما رو حالت PPPoE همه چیز عالیه،نه پینگ میره بالا،نه DC میشه نه ارور ip conflict میده.

من بشدت به این نیاز داشتم تا کانکت شدن به اینترنت دست خودم باشه یعنی هر وقت دلم خواست وصل بشم هر وقتم دلم خواست قطعش کنم، برای همین میزاشتم رو بریج اما اتفاقی حالت کانکشن دستی وقتی که مودم رو حالت PPPoE هست رو پیدا کردم و از اون موقع اصلا بریج نمی کنم

اصلا نمیدونم چرا سرعت دانلود من اینقدر پایینه و سرعت آپلود اینقدر خوب

حدودا یک چند روزی میشه باز سیستم اکثر دوستها در اینجا ip confilict میده من خودم ای پی دستی دادم درست شد تو سیستم یکی از دوستها هرچه از سری 192.255 میدادیم فرقی نمی کرد باز همون پیام میومد تا اینکه 192.256.70.70 رو دادم ظاهرا که پیام نمیده ولی خودش میگه دو سه روز دیگه باز ارور میده بازم باید ای پی بدیم فکر می کنید این مساله با مورد بالا ارتباطی داشته باشه؟
    ------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------
    با سلام

لازمه چند نکته رو یاد آوری کنم:

1- بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تمامی سروس دهندگان اینترنتی بایستی از ip هایی Public ( که اشتباها به ip Valid مشهور شده) برای مشترکین استفاده کنن که شرکت مخابرات آ غربی در بعضی موارد برای مشترکین ADSL از ip های Private استفاده میکنه به دلیل خصیص بازی . یعنی عملا قانون شکنی میکنه ( همون طوری که خارج از ظرفیت پهنای باند موجود هم میفروشه )
    حالا دلیل این قانون:

با ip public مشترک قابل ردیابی است و فعالیتش در اینترنت قابل پیگیری در صورت وجود شکایت .
    اما با ip private یا همون nat همه مشترکین با یک ip به اینترنت دسترسی دارن و عملابه سختی میشه یوزر رو ردگیری کرد!ولیی غیر ممکن هم نیست.
    پس دوستان ip private به نفع تون هست - هرچند امنیتتونم میاد پاین.
    و مشکل ip conflict به این قضیه ربطی نداره ( پایین مفصلا نوشتم که چرا ip conflict پیش میاد)

2- این ip های Public میتوانند به صورت استاتیک ( یعنی همیشگی- مثلا شما مراجعه میکنین به isp و یکip میگیرین برای 1 سال ) یا به صورت دینامیک (یعنی کاربر هر لحظه که به isp متصل میشه یک ip تصادفی میگیره و تا زمانی که اتصال برقراره اون ip مال کاربر هست ) .
    پس در ip static هر بار که وصل میشید ip ثابت هست و عوض نمیشه (ثابت هست)
    در ip dynamic هر زمان وصل شدید ip دیگری میگیرید.(ip متغیر هست)
    برای تست این که ip استاتیک دارید یا دینامیک ، باید اول ip خود تون رو یادداشت کنین بعد مودم رو ریستارت کنین ، اگر ip عوض شد یعنی ip شما دینامیکه و اگر ثابت بود عینی استاتیکه.

*******مهم*********:
    3-اگر ip های مودم adsl شما با مشترکین دیگر تداخل دارد نگران هیچ چیز نباشید ! مشکل از سمت مخابرات و پیکره بندی نادرست DSLAM و BRAS در مراکز مخابراتی میباشد که isolation یا تگ vlan به درستی زده نمیشود و مشکل پیش میاد.
    در حالت نرمال بین شما و روتر RAS یک ایزولاسیون وجود داره که عموما با Vlan اجرا میشه در dslam ، اما ایجوری که شما میگین ، ظاهرا در dslam های مخابرات این ازولاسیون انجام نمیشه و کل دو سه هزار تا یوزر مثل اینکه در یک شبکه هستند.
    به زبان ساده: اصولا از هر یوزر تا روتر، یک شبکه مجزا از سایر یوزرها ، ایجاد میشه ، اما در مخابرات و وضعیت فعلی که شما میگین ، همه یوزرها در یک شبکه هستند ، مثل یک کافی نت خیلی بزرگ یا یه سویچ 2000 پورت!
    انصافا مشکل باحالی بود اونم تو شرکت معظم و عریض و طویل مخابرات استان آذربایجان غربی با این همه تیم و اکیپ فنی زبده!!!!

اگر منظورتون این بود که از کجا بفهمیم ip ما public هست یا private ، اونهم روشهای تست داره که اگر بخواین توضیح میدم(خسته شدم فارسی تایپ کردن سخته)

2. 5 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

1 مشکل تنوع نویز

اطلاعات خیلی خوبی بود ممنونم
    نه بابا درگیری کجا بود میسوزیم و صدامون هم درنمیاد
    قضیه نویز خط من خیلی جالب شده الان شده 16 ! آخه نویز خط مگه اینقدر تغییر میکنه چند روز پیش حدودای 6 بود حتی یه بار منفی شد

این از سرعت که به نسبت الان بهتر شده

با سلام
    ( اگر غلط املایی بود پوزش میخوام)
    یعنی شما یه عامل نویز دارید اما بسته به زمان یا اتفاق خاصی عامل نویز تقویت یا تضعیف میشه . باید تلاش کنید عامل نویز رو از بین ببرید.
    اول باید عامل نویز رو پیدا کنین :

مودمتون رو ببرید جایی که سیم تلفن رو تحویل دادن ( دم در یه سیم از کافو اومده ) ورودی ساختمان و از اونجا تست بگیرید ببینید چند سینک میشه و نویز چقدره، اینجوری معلوم میشه مشکل داخلی دارید یا از خطتون هست ، اگر از خطتون بود به isp بگین پورت عوض کنن و .. شاید شاید شاید مشکل حل شد!!!!

اگر مشکل داخلی بود : سیم تلفن رو کاملا از سیمهای دیگه سوا کنید .
    توجه*******:
    اثر القایی سیم آنقدر بالا هست که اگر دو زوج سیم رو به هم بتابونید میتونید از هر دو تا سینک بگیرید ( یعنی در هر دو تا زوج سیم ADSL بگیرید)

موارد زیر هم مهمه:
    - اسپلیتر خراب - گوشی خراب متصل به مدار
    تابیده شدن زوج سیم مسی به زوج دیگری که آن زوج سیم دارای نویز یالا هست یا روش مودم lised سینک شده ( این سمت یوزر ممکن نیست و سمت MDF مخابرات شاید پیش بیاد)
    و ....
    در حالت کلی سیگنال dsl خیلی حساس هست به عوامل الکترو مغتاطیسی

اینها دلایل فنی بودن ، دلایل غیر فنی هم هستند که بیشتر به روان شناسی اجتماعی و جامعه ما ربط داره نه موارد فنی :

شبکه لایه 2 ای شما از مودم تا DSLAM مسیری رو طی میکنه که در این مسیر بیش از 10 نود ( دستگاه یا اتصالات) مثل حوزچه توزیع و تقسیم - کافو نوری - mdf و .... وجود دارند که هر روز تعداد زیادی نفرات فنی و غیر فنی اعم از سیم بان - نصاب- کارشناس- مدیر -حتی رئیس با اکیپهای مختلف جهت عملیات دایری -نصب -جمع آوری یا نگهداری یا برگردان دارن سیم ها و کابلها و تجهیزات رو نوازش میکنن. چون این نوازشها بر اساس آخرین تکنولوژی های روز دنیا (چین) و آخرین آموزشها رو به صورت غیر حضوری (همون کشور چین ) دیده اند ، ممکن هست خطوط شما دچار اندکی نویز یا حتی قطع شدن بشه ، شکیبا باشید !

در ضمن یک قسمت خیلی مهم این قضیه سمت مخابراته و اونهم DSLAM
    در دنیای امروزی DSLAM هایی هستند که در فاصله 5 کیلومتری 12 مگابیت در ثانیه سینک میشن و کلی امکانات تست و امنیت و نگهداری و ... دارن و ضریب نویز اندکی دارن (سیستمهای تشخیص و پوشانی نویز دارن) .!!!!!!
    در همین حال ، dslam های هستند که در 1500 متر 2 مگ رو به سختی سینک میشن اونم با وضعیت افتضاح نویز و امنیت و ...( چون 10 سال پیش تولیدشون پایان یافته )
    شایان ذکر است علاوه بر نوع DSLAM ، کانفیگ و پیکره بندی dslam هم یک تخصص جدا هست که در مخابرات اصولا تخصص و تجربه نیاز نیست و همه چیز بر اساس قاعده آزمون و خطا جلو میره و یک وسیله رو کافیگ میکنن ، اگه مشکل داشت ، خوب اونقدر تغییرات میدن تا درست کار کنه ، و این آزمون و خطا شاید 1-2 سال طول بکشه !

پس کلی متغیر، در کیفیت سرویس ADSL وجود داره.

تایپ فارسی شکنجه هست وگرنه بیشتر هم مینوشتم
    Last edited by Xpan; 20-12-2011 at 20:35. دليل: غلط املایی

4. 4 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

SNR Margin من 43 iهست ! فکر کنم تو کل ایران کسی همچین نویزی نداره با این حال بازم پینگ آشغال هست و سرعت دانلود کم !

راستی سعید جان این پینگی که الان گذاشتی همیشه اینطوریه ؟ خیلی عالیه ها ! گوگل 110 !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض دلایل کندی سرعت اینترنت در کشور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ARAM44; 20-12-2011 at 21:57.

7. 3 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از بچه های اینجا کسی تو خطش نویز داشته زنگ زده باشه پورتشو عوض کنن تا بهتر بشه
    واشه من نویز خططم طرف صبحا 8 یا 9 ولی شب که میشه میاد پایین میشه 6!!!!!!!!

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

Xpan عزیز اطلاعات خیلی جامع و مفیدی بود متاسفانه مشکل از سیم کشی ساختمان نیست چون از دم در خونه هم که سیم مخابرات تا اونجا کشیده شده هم امتحان کردم ولی اصلا تاثیری نداشته حتی پورت رو هم تغییر دادم و باز بی فایده بود باید بسوزیم و بسازیم . یادم افتاد یه چیز جالب : هر موقع هوا سردتر میشه یا بارون میاد نویز بیشتر میشه به مخابرات هم گفتیم میگن هیچ مشکلی تو سیم کشی نیست !
    باید بسوزیم و بسازیم
    ممنون

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

SNR Margin من 43 iهست ! فکر کنم تو کل ایران کسی همچین نویزی نداره با این حال بازم پینگ آشغال هست و سرعت دانلود کم !

راستی سعید جان این پینگی که الان گذاشتی همیشه اینطوریه ؟ خیلی عالیه ها ! گوگل 110 !

تا ساعت 5 همه چیز بسیار خوب و عالی بود ولی برای نیم ساعت نت کلا قطع شد و بعد از اینکه دوباره وصل شد پینگ گوگل شد 200 ولی باقی سرورهایی که پینگ کرده بودم همون پینگ قبلی رو دادن.

11. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

C:\Users\fsh>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=196ms TTL=239
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=192ms TTL=239
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=239

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 192ms, Maximum = 196ms, Average = 194ms

C:\Users\fsh>ping google.com

Pinging google.com [74.125.232.81] with 32 bytes of data
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=117ms TTL=52
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=116ms TTL=52
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=118ms TTL=52
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=119ms TTL=52

Ping statistics for 74.125.232.81:
    Minimum = 116ms, Maximum = 119ms, Average = 117ms

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

cFosSpeed توصیه میشه بچه ها

14. این کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

C:\Users\fsh>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=192ms TTL=239
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=239

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Minimum = 192ms, Maximum = 196ms, Average = 194ms

C:\Users\fsh>ping google.com

Pinging google.com [74.125.232.81] with 32 bytes of data
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=117ms TTL=52
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=116ms TTL=52
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=118ms TTL=52
    Reply from 74.125.232.81: bytes=32 time=119ms TTL=52

Ping statistics for 74.125.232.81:
    Minimum = 116ms, Maximum = 119ms, Average = 117ms
    جناب میشه آی اس پی تو هم بگی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •