تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 607 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان اصلا نگران نباشید

اگر شما دوستان در این کلاس ها شرکت کنید

میتونید راحت با کنترلل صحبت کنید و متوجه منظورش بشین

خوب دوستان دیگه هم اگر شرکت میکنند بگن فعلا 2 نفر
    سلام. چند تا سوال:
    اگر سقوط کنیم اکانتمون بسته میشه و به عنوان خلبان مرده حساب میشیم؟ یا نه مشکلی نداره.
    Realism Setting باید چطوری باشه؟ با تنظیمات خاصی باید پرواز کنیم؟
    شرایط آب و هوا باید آنلاین گرفته بشه و یا آب هوای خود سیمولاتور ملاکه؟
    اومد و وسط پرواز یه کار خیلی مهم پیش اومد. یعنی دیگه امکان نداشت ادامه بدیم. (منظورم برای خودمونه) چیکار باید کرد؟ یعنی میشه به ATC بگیم مثلا یه دو ساعتی بیخیال قضیه بشه تا ما کارمون رو انجام بدیم؟
    کلا این سوالها و این دسته سوالات رو جواب بدی ممنون میشم.

2. 4 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقایون من تو ایوائو نمیدونستم برای کال ساین چی بزنم و اسم کوچیکمو زدم..الان که دارم توی یه ایرلاین عضو میشم میگه ایوائو کال ساین بده،کلا برای این موضوع چه کار باید بکنم؟کال ساین ایوائو رو چی باید بزنم؟
    خوب با اجازه اول من جواب شما عزیز رو بدم

ببین دوست عزیز

برای Callsign در IVAO شما باید یا از ایرلاین های واقعی استفاده کنی ویا از ایرلاین های مجازی

برای تمامی ایرلاین ها هم یکسری کد های ICAO وجود داره که همه شون هم با سه کلمه شروع وبا اعداد ختم میشن

به عنوان مثال برای شرکت کیش ایر IRK وبعدش عدد میاد که اون عدد نشانگر شماره پرواز هست مثلا 7055

مه میشه کیش ایر 7055 و فقط Callsign های معتبر نمایش داده میشن این یعنی چی ؟

یعنی این که زمانی که من به Callsign شرکت کیش ایر رو میزنم لوگو کیش ایر نمایش داده میشه و زمانی که من اسم

یه شرکت دیگه رو میزنم به عنوان مثال ماهان لوگو ماهان در قسمت اطلاعات من نمایش داده میشه

وتوجه کنید اگر از callsign استفاده کنید که وجود نداره و ویا برای سیستم تعریف نشده لوگویی نشون نمیده

من میخواستم آموزش این قسمت رو برای جلسه بعدی بزارم اما انگار باید همین جا توضیح بدم

پس به این 2 نکته خوب توجه کنید :

1 شما یا پرواز IFR انجام میدین ویا VFR

از این 2 حالت خارج نیست

و شما بایستی که زمانی که پرواز درشرایط IFR انجام میدین باید از Callsign ایرلاین استفاده کنید

یعنی callsign شما مال یه شرکت ایرلاین باشه

اما در شرایطی که شما پرواز VFR انجام میدین نباید از این callsign استفاده کنید

یعنی چی ؟ یعنی این که مجاز نیستیتد از callsigni که ماله یک ایرلاین هست استفاده کنید

به عنوان مثال شما در حال انجام یه پرواز VFR هستید ( شما نمیتونید از Callsign کیش ایر . ماهان.ایران ایر و...)

استفاده کنید حالا پس چی باید بنویسید ؟

به جای Callsign باید از 5 کلمه استفاده کنید که 2 تای اولی نشان گر اون کشور هست به عنوان مثال در ایران

2 کلمه اول EP هست

اگر دقت کنید در عکس ها و فیلم های پروازی هواپیماهایی که رجیستر میشن و درایران هستنند از EP استفاده

شده به عنوان مثال

EP-THR وشما عزیزان باید برای استفاده از callsign در پرواز VFR از این callsign ها استفاده کنید

و این رو دقت کنید که 2 کلمه اول نشان گر این هست که هواپیما شما مال کدوم کشور هست که برای توضیح

بیشتر لطفا به عکس زیر توجه کنید :

امید وارم کاملا متوجه شده باشید اما اگر سئوالی بود بفرمائید

خوب بریم سراغ سئوال این دوستمون :

سلام. چند تا سوال:
    اگر سقوط کنیم اکانتمون بسته میشه و به عنوان خلبان مرده حساب میشیم؟ یا نه مشکلی نداره.
    Realism Setting باید چطوری باشه؟ با تنظیمات خاصی باید پرواز کنیم؟
    شرایط آب و هوا باید آنلاین گرفته بشه و یا آب هوای خود سیمولاتور ملاکه؟
    اومد و وسط پرواز یه کار خیلی مهم پیش اومد. یعنی دیگه امکان نداشت ادامه بدیم. (منظورم برای خودمونه) چیکار باید کرد؟ یعنی میشه به ATC بگیم مثلا یه دو ساعتی بیخیال قضیه بشه تا ما کارمون رو انجام بدیم؟
    کلا این سوالها و این دسته سوالات رو جواب بدی ممنون میشم.
    اول جواب سئوال اول :

اگر شما سقوط کنی شما به عنوان خلبان مرده به حساب نمیای و یا اکانتت بسته نمیشه

اما اگر باعث بههم ریختم شبکه بشی و باعث سقوط یک و یا چند نفر دیگه بشی ویا از همه مهم تر در محیطی

که کنترل داره سقوط کنی ممکن هست که برای مشکلاتی از قبیل Susspend شدن پیش بیاد که نسبت به کاری که

شما انجام دادی برای یک سری محرومیت ها به وجود میاد

اما سئوال بعدی :Realism Setting باید چطوری باشه؟

ببینین دوستان این قسمت تا حدی دست خودتون هست که به چه صورت بزارید اما به این توجه کنید که اگر این

قسیمت فعال باشه وشما سخت لندینگ کنید و یا در یک گیتی باشید و یکی دیگه هم همزمان با شما وارد همون

گیت بشه براتون Crash به وجود میاد

که لازم میدونم من یه خاطره تلخ رو براتون بگم

من یه پرواز گروهی داشتم از تهران- لندن میرفتم که بعد از کلی پرواز و پارک کردن که اومدم پروازم رو به ثبت برسونم

یکی در همون گیتی که من بودم آنلاین شد و پرواز من به حالت Crash تبدیل شد

البته اینی که گفتم هیچ ربطی به IVAO نداره و من برای یک چیز دیگه ناراحت بودم

چون الان جاش نیست .بعدا میگم

اما راجبع این که شرایط آب و هوا باید آنلاین گرفته بشه و یا آب هوای خود سیمولاتور ملاکه؟

ببینید یکی از چیزهای خوب IVAO همین قسمت هست

چون بعد از این که شما وارد یه فرودگاهی میشید آب و هوای واقعی همون کشور وهمون شهری که شما هستید

براتون میاد و جالب که بدونید در این قسمت که هیچ ربطی به سرور های خود IVAO نداره و همه مستقیم به یک

سروری که مربوط میشه به سازمان اطلاعات هوایی وصل هست واگر شما متار( METAR ) یه شهری رو بگیرید

میبینید که در واقعیت هم الان همون جوری هست

وشما هر لحظه با آب و هوای واقعی روبرو میشید که جای داره این رو هم بگم که اگر به کیش پرواز کنید اکثرا

میبینید که دید و یا Visibility خیلی پایین هست شاید تا 200 ویا 300 متر هم باشه

که این جزابیت پرواز حقیقی رو بیشتر میکنه و اون هایی که مشتاق هستنند که یه پروازی انجام بدن که بیشتر به

واقعیت نزدیک باشه با این امر روبرو میشن

و اما سئوال آخر که اگر وسط پرواز یه کاری برامون پیش اومد چی کار کنیم ؟

ببینید این قسمت به چند چیز بستگی داره

1 کار ما چقدر طول میکشه تا یک ربع یا بیشتر مثلا 1 ساعت

2 ما در چه منطقه در حال پرواز هستم

3 ما در حال انجام پرواز های تور هستیم و یا همین جوری پرواز میکنیم ( عشقی میپریم )

خوب زمانی که شما کارتون نهایتا تا 20 دقیقه طول میکشه مشکلی نداره شما میتونید از پشت سیستم بلند

بشین برین کارتونو انجام بدین و برگردین اما باید همون لحظه در Flight Plane در قسمت Remark قید کنید

ولی نه این که دیسکانکت کنید

در شرایط 2 زیاد فرقی نمیکنه چون اگر شما در محیط دارای کنترل باشید که خوب باید ار کنترل اجازه بگیرین

واگر اجازه نداد نمیتونید به حالت آنلاین بزارید و برین دنبال کارتون اما میتونید دیسکانکت کنید

اما اگر کنترل اجازه داد ویا در محطی بودین که کنترل اصلا نداشت اون وقت در پلن خودتون قید میکنید و سعی کنید

که از زمانی که قید میکنید بیشتر نشه چون اون وقت دوباره با Suspend روبرو میشید

و در حالت سوم شما نسبت به قوانین تور باید تصمیم بگیرین

به عنوان مثال شما یه در حال پرواز یه توری هستین و در قوانین تور هم اومده که شما مجاز هستین که 15 الی 20

دقیقه از cockpit برید بیرون ( یعنی از پشت سیستم بلند شین زیاد جو گیر نشین )

و بیشترین زمان برای دیسکانکت شدن به هر علتی 20 دقیقه هست که باید زمان دقیق شو بدونید و گزارش کنید

(( من این نکته رو هم بگم که تمامی مطالبی که خدمت دوستان عرض کردم با توجه به زمانی هست که ما در کروز باشیم و یک مسیر مستقیم رو داریم میریم و به هیچ وج در زمان هایی دیگه مثل اپروچ . در حال صعود ویا نزول و... مجاز نیستیم ))

که در مورد گزارش کردن و نحوه وارد کردنش اجازه بدین در آموزش جدید بگم

امید وارم که همه سئوالات شما عزیزان رو پاسخ داده باشم

اگر سئوالی بود بفرمائید
    Last edited by TOOMY-2008; 27-02-2010 at 12:57.

4. 8 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فعلا ظاهرا بدون وجود TOOMY-2008 این فروم رونقی نداره بنده خدا 1 روز نیومد کسی نبود سوال ها رو جواب بده..!!
    لطفا قدر دانی یادتون نره بخاطر وقتی که می زاره و راهنمایی می کنه....
    من که به شخصه خیلی استفاده کردم و اگه نبود کلی باید وقت می زاشتم تا به این اطلاعات برسم ...

6. این کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فعلا ظاهرا بدون وجود TOOMY-2008 این فروم رونقی نداره بنده خدا 1 روز نیومد کسی نبود سوال ها رو جواب بده..!!
    لطفا قدر دانی یادتون نره بخاطر وقتی که می زاره و راهنمایی می کنه....
    من که به شخصه خیلی استفاده کردم و اگه نبود کلی باید وقت می زاشتم تا به این اطلاعات برسم ...
    شرمندم نکن دیگه

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقایون این بازی لینک دانلود داره؟؟؟؟
    اگر نداره بزارید!!! ( چه پررو)

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تامی جان مرسی از جوابت پس با این اوصاف کال ساین من میشه IRA0130.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا شرمنده من 2 روز نبودم یادم رفت

خوب ببین عزیز

با این سیستمی که شما نوشتین نباید از X-Plane توقعی داشته باشین

چون با Fsx خیلی فرق میکنه و گرافیکی که نیاز داره خیلی بیشتر از Fsx هست و به همین صورت هم گرافیک بهتری

به شما نشون میده اما اگر سیستم خوبی نداشته باشی مخصوصا اگر با نسخه مک نباشه و روی مک نباشه زیاد

چیز جالبی نیست

وبه شما عزیزان هم من توصیه نمیکنم که سراغ X-Plane برید

تامی جان مرسی از جوابت پس با این اوصاف کال ساین من میشه IRA0130.
    ببینید دوستان من یه چیزی رو هم به مطالب Call Sign اضافه کنم

اول اینکه سعی کنید بعد از 3 حرف ایکائو عددی که مینویسید 0 نباشه

مثل این میمونه که شما قبل از یه مبلغی که میخواید بنویسید 0 بزارید یه مقدار بی معنی هست

و دوم این که سعی کنید از یکسری از اعداد مثل 0 پشت سر هم مخصوصا بیشتراز 2 بار استفاده نکنید

یادم هست که در یه پروازی شماره پرواز 7000 بود که برای کنترلل خیلی سخت هست مخصوصا در زمانی که ترافیک

شدید باشه

موفق باشید

12. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آقایون این بازی لینک دانلود داره؟؟؟؟
    اگر نداره بزارید!!! ( چه پررو)
    این شبیه ساز لینک دانلود داره که در اینترنت جستجو کنید براحتی پیدا میشه ولی شما میتونید نسخه ای از این نرم افزار رو از فروشگاه P30world تهیه کنید.
    همچنین فروشگاههای عادی فروش بازی هم نسخه های این شبیه ساز رو دارند. به صفحه ی اول مراجعه کنید تا کاملتر متوجه بشین.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینید دوستان من یه چیزی رو هم به مطالب Call Sign اضافه کنم

اول اینکه سعی کنید بعد از 3 حرف ایکائو عددی که مینویسید 0 نباشه

مثل این میمونه که شما قبل از یه مبلغی که میخواید بنویسید 0 بزارید یه مقدار بی معنی هست

و دوم این که سعی کنید از یکسری از اعداد مثل 0 پشت سر هم مخصوصا بیشتراز 2 بار استفاده نکنید

یادم هست که در یه پروازی شماره پرواز 7000 بود که برای کنترلل خیلی سخت هست مخصوصا در زمانی که ترافیک

شدید باشه
    مرسی
    البته این عدد رو خودم انتخاب نکردم وقتی توی ایرلاین عضو شدم بهم داد منم گفتم همینو بزنم بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •