سلام به همگی دوستان.
یه سوال خیلی ساده دارم . چه جوری میشه بدون استفاده از برنامه از آنلاین بودن و یا آفلاین افراد در یاهو مسنجر آگاهی پیدا کرد ؟
داخل یکی از منوها مسنجر هست منتها یادم رفته . لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر .::Saeid.Online::.
سلام به همگی دوستان.
یه سوال خیلی ساده دارم . چه جوری میشه بدون استفاده از برنامه از آنلاین بودن و یا آفلاین افراد در یاهو مسنجر آگاهی پیدا کرد ؟
داخل یکی از منوها مسنجر هست منتها یادم رفته . لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر .::Saeid.Online::.
سلام بچه ها من یه مشکل اساسی و حیثیتی دارم با همه کاربرهای توانای انجمن تورو خدا کمکم کنید ...مسئله خیلی حیثستی...من توی کافی نت کار میکنم اما تمام ای دی های خودئم و دوستام تمااااااما هک شده......خداییش یکی کرم ریخته ...حالا دوتا کار میخوام واسم انجام بدید یکی اگه بشه آیدیم رو پس بگیرم ...یکی اینکه طرف رو هک کنم
fingulii
koochoolo_E_mehraboon
اینا آیدی های من هستن که میخوام پسشون بگیرم....و آیدی طرفو فعلا نمیدونم تا بعد
fingulii دوست عزیز خوب اگر ایدی شما رو هک کرده دیگه نمیشه کاری کرد به غیر از اینکه مشخصاتی رو که هنگام ثبت نام در یاهو
داده اید رو یادتون باشه وگرنه گر اون جوجه هکری که ایدیتون رو هک کرده خودش بیاد پسوردتون رو بده
خوب شما عزیزم میگید توی کافی نت کار میکنید آیا همیشه از یک سیستم فقط برای وارد شدن به یاهو مسنجر استفاده می کنید
یا از همه سیستم ها استفاده میکنید
ممکنه کسی یکی از سیستم ها رو آلوده رده باشه و شما هم با همون سیستم بالا اومدید و پسوردتون رفته یا یک کیلوگر
فقط 2 راه وجود داره یک طرف بیاد پسوردتون رو بده 2- مشخصاتی که هنگام ریجیستر داده اید فراموش نکرده باشید
منظورت اینه که هم اکنون چه کسانی تو لیستت آن هست درستهنوشته شده توسط Saeid.Online
کافیه کلیدهای ctrl+f رو بزنی افراد انلاین رو نشون میده
یا منظورت اینه که کسایی که اینویزیبل بالا اومدن رو بهمی انلاین هستند یا نه از خود یاهو مسنجر که نمیشه
کافیه به ستی زیر بروید و ایدی رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
سلام پچ idle کردن در یاهو نسخه جدید را دارین؟
و دیگری اینکه فایل اصلی مسنجر جدید یاهو نه اینستالرش را امکانش هست به من بگید
مرسی
سلام به همگي
راهي وجود داره تا اطلاعاتي را كه موقع ثبت آيدي در ياهو وارد كردم را ببينم چون يادم رفته.
براي اين مي خواهم كه گوش شيطون كر آيديم را كسي هك كرد بتونم پس بگيرم.
راهنماييم كنيد.
سلام من با برنامه ياهو اينتاي 2.6 كار مي كنم اما چند روزه كه ايدي هاي اينويزيبل رو نشون نميده آيا مشكل فقط مال من هست يا از خود برنامه هست ژ براي همه اينجوري هست؟
هر دو برنامه Y! intai وBuddyCheck به علت تغييراتي در ساختار پروتكل پيغام رساني ياهو فعلا كار نمي كن حتي سايتهايي كه اين كار رو انجام مي دادن il فعلا از كار افتادننوشته شده توسط sara123
نوشته شده توسط kazemfdisk
سلام واسه من هم همین مشکل پیش اومده اما توی یاهو وقتی اون عکسه رو وارد میکنی میگه اشتاباه وارد کردی ...اوه هر چی تمرین مینویسی میگه اشتباهه...حالا این یاهو هم لج کرده یا قلق خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)