تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 521 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام دوستان گوشيم قاطي كرده وقتي ميرم تو گالري هنگ ميكنه تا حالا كلي ريست كردم با كد *#7370# ولي درست نشد حالاهم كه ميخوام مموريمو فرمت كنم از راه دكمه خاموش و روشن نميشه ميشه يه راهنمايي كنيد

........يا علي.......

2. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم!
    بعضی موقع ها که دارم آهنگ گوش می دم بعد که آهنگ رو Pause یا Stop می کنم گوشیم هنگ می کنه و مجبور می شم باتری گوشیمو در بیارم. به نظرتون باید چیکار کنم؟
    Firmware گوشیمم 20.0.062

4. این کاربر از FirePower بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    سوال بعدی خواهشا!!!!

پيش فرض

مموری رو در بیار!حالا گوشی رو خاموش کن و همزمان برای روشن کردن بعد از زدن دکمه ی روشن کردن بلافاصله دکمه های 3 و سبز و ستاره رو بگیر ممکنه این کار رو بکنی ولی جواب نده اگه گوشی فرمت نشد دوباره خاموش کن و این دکمه ها رو بگیر تا بالاخره فرمت بشه!برای اینکه بفهمی گوشی فرمت شده اگه بعد از علامت نوکیا بلافاصله قسمت وارد کردن ساعت و تاریخ اومد که نشون میده گوشی فرمت شده اگر این قسمتها نیومدند و مستقیم گوشی رفت تو صفحه ی اصلی دوباره خاموش کن و این کار رو تکرار کن!بعد از انجام فرمت اصلی گوشی حالا فایلهای مموری رو استخراج کن و اون رو با گوشی در قسمت مموری کارت فرمت کن!اگه باز هم مشکل گالری رو داشتی این دفعه مموری کارت رو در بیار و چند تا فایل داخل فون مموری گوشی بریز و دوباره برو تو گالری !اگه گوشی هنگ نکرد که این نشون میده مموری کارتت مشکل داره!اگه گوشی هنگ کرد دوباره این نشون میده که گوشیتو باید ببری فلش کنند!!اگر بعد از فلش کردن باز هم مشکل رو داشتی باید ببری گارانتی!اگه گارانتی نداشتی باید ببری سر پل و بندازیش توی اب!!!دی:

6. 6 کاربر از aminsa3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12

سلام رفقا !

به ما هم کمک کنید ممنون میشم !

ما یه رفیق داشتیم چند وقت پیش به من گفت میخوام W960 بخرم و منم بهش گفتم که N82 بخری بهتره و ...

خلاصه قبول کرد و خرید ولی حالا بعد از چند روز کلی مشکل پیدا کرده !

گوشی رو آپدیت کرده !

وقتی به کامپیوتر وصل میکنه از طریق Data transfere نمیتونه وصل بشه ! پیغام : Memory is Use By Another program یا یه همچین چیزی میاد !

هرکاری هم کردیم درست نشد ! ولی با مموری های دیگه مشکلی نداره !

جالب اینه که همین مموری رو میذاره تو گوشی من بدون مشکل کار میکنه و وصل میشه !

یه مشکل عجیب دیگه اینکه توی منو وقتی یکی از شماره ها رو بزنی باید برنامه مربوط به اون شماره بیاد ! ولی مال این فقط برنامه مربوط به دکمه ستاره کار میکنه ! و بقیه دکمه ها هیچ عکس العملی توی منوی اصلی نشون نمیدن !

و آخرین مشکل اینکه دیروز میخواسته عکس بگیره ولی دوربین گوشی از کار افتاده و میگه در دوربین رو که باز میکنه آب از آب تکون نمیخوره و از توی منو هم فقط میتونه به دوربین جلو دسترسی پیدا کنه !

فکر کنم اگه همینطوری پیش بره پس فردا گوشیش منفجر بشه !

کسی میتونه کمک کنه ؟!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    مشكل رم كه از محل ذخيره Sms هاست...اونو عوض كن درست ميشه...در كل بگو يا بار مستر ريست كنه همش رديف ميشه...

9. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    سوال بعدی خواهشا!!!!

پيش فرض

همه ی مشکلاتی که گفته نرم افزاریه و با یک مستر ریست و یا دستکاری در تنظیمات حل میشه!نگران نباشه!من هم گاهی اوقات مشکل دوربین و عمل نکردن اون رو داشتم!با یه مستر ریست درست شد!

11. این کاربر از aminsa3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12

ممنون رفقا خیلی با مرامید ! بهش میگم ایشالا که درست میشه !

پروفشنال linhu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همه ی مشکلاتی که گفته نرم افزاریه و با یک مستر ریست و یا دستکاری در تنظیمات حل میشه!نگران نباشه!من هم گاهی اوقات مشکل دوربین و عمل نکردن اون رو داشتم!با یه مستر ریست درست شد!
    ممنونم
    خوب یه سوال..واسه مستر ریست کردن مگه نباید از همون کدی که با *73 ,...هستش اینکار رو انجام دادم..من ازن کد استفاده کردم اما بازم مشکل با دوربینم دارم...بازم درب لنزو باز میکنم دوربین نمیاد..راهی دیگه واسه مستر ریست کردن هست؟
    ممنونم

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ممنونم
    خوب یه سوال..واسه مستر ریست کردن مگه نباید از همون کدی که با *73 ,...هستش اینکار رو انجام دادم..من ازن کد استفاده کردم اما بازم مشکل با دوربینم دارم...بازم درب لنزو باز میکنم دوربین نمیاد..راهی دیگه واسه مستر ریست کردن هست؟
    ممنونم
    فرمت سه دكمه....
    * + 3 +Call سبز....دكمه پاور روشن كن و نگه دار....تا فرمت شه...

15. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من نمیدونم چرا واسه گوشیهای ما اینجور مشکلاتی به وجود نمیاد مگه چی کار میکنن با گوشی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •