سلام دوستان گوشيم قاطي كرده وقتي ميرم تو گالري هنگ ميكنه تا حالا كلي ريست كردم با كد *#7370# ولي درست نشد حالاهم كه ميخوام مموريمو فرمت كنم از راه دكمه خاموش و روشن نميشه ميشه يه راهنمايي كنيد
........يا علي.......
سلام دوستان گوشيم قاطي كرده وقتي ميرم تو گالري هنگ ميكنه تا حالا كلي ريست كردم با كد *#7370# ولي درست نشد حالاهم كه ميخوام مموريمو فرمت كنم از راه دكمه خاموش و روشن نميشه ميشه يه راهنمايي كنيد
........يا علي.......
دوستان من یه مشکلی دارم!
بعضی موقع ها که دارم آهنگ گوش می دم بعد که آهنگ رو Pause یا Stop می کنم گوشیم هنگ می کنه و مجبور می شم باتری گوشیمو در بیارم. به نظرتون باید چیکار کنم؟
Firmware گوشیمم 20.0.062
مموری رو در بیار!حالا گوشی رو خاموش کن و همزمان برای روشن کردن بعد از زدن دکمه ی روشن کردن بلافاصله دکمه های 3 و سبز و ستاره رو بگیر ممکنه این کار رو بکنی ولی جواب نده اگه گوشی فرمت نشد دوباره خاموش کن و این دکمه ها رو بگیر تا بالاخره فرمت بشه!برای اینکه بفهمی گوشی فرمت شده اگه بعد از علامت نوکیا بلافاصله قسمت وارد کردن ساعت و تاریخ اومد که نشون میده گوشی فرمت شده اگر این قسمتها نیومدند و مستقیم گوشی رفت تو صفحه ی اصلی دوباره خاموش کن و این کار رو تکرار کن!بعد از انجام فرمت اصلی گوشی حالا فایلهای مموری رو استخراج کن و اون رو با گوشی در قسمت مموری کارت فرمت کن!اگه باز هم مشکل گالری رو داشتی این دفعه مموری کارت رو در بیار و چند تا فایل داخل فون مموری گوشی بریز و دوباره برو تو گالری !اگه گوشی هنگ نکرد که این نشون میده مموری کارتت مشکل داره!اگه گوشی هنگ کرد دوباره این نشون میده که گوشیتو باید ببری فلش کنند!!اگر بعد از فلش کردن باز هم مشکل رو داشتی باید ببری گارانتی!اگه گارانتی نداشتی باید ببری سر پل و بندازیش توی اب!!!دی:
سلام رفقا !
به ما هم کمک کنید ممنون میشم !
ما یه رفیق داشتیم چند وقت پیش به من گفت میخوام W960 بخرم و منم بهش گفتم که N82 بخری بهتره و ...
خلاصه قبول کرد و خرید ولی حالا بعد از چند روز کلی مشکل پیدا کرده !
گوشی رو آپدیت کرده !
وقتی به کامپیوتر وصل میکنه از طریق Data transfere نمیتونه وصل بشه ! پیغام : Memory is Use By Another program یا یه همچین چیزی میاد !
هرکاری هم کردیم درست نشد ! ولی با مموری های دیگه مشکلی نداره !
جالب اینه که همین مموری رو میذاره تو گوشی من بدون مشکل کار میکنه و وصل میشه !
یه مشکل عجیب دیگه اینکه توی منو وقتی یکی از شماره ها رو بزنی باید برنامه مربوط به اون شماره بیاد ! ولی مال این فقط برنامه مربوط به دکمه ستاره کار میکنه ! و بقیه دکمه ها هیچ عکس العملی توی منوی اصلی نشون نمیدن !
و آخرین مشکل اینکه دیروز میخواسته عکس بگیره ولی دوربین گوشی از کار افتاده و میگه در دوربین رو که باز میکنه آب از آب تکون نمیخوره و از توی منو هم فقط میتونه به دوربین جلو دسترسی پیدا کنه !
فکر کنم اگه همینطوری پیش بره پس فردا گوشیش منفجر بشه !
کسی میتونه کمک کنه ؟!![]()
سلام
مشكل رم كه از محل ذخيره Sms هاست...اونو عوض كن درست ميشه...در كل بگو يا بار مستر ريست كنه همش رديف ميشه...![]()
همه ی مشکلاتی که گفته نرم افزاریه و با یک مستر ریست و یا دستکاری در تنظیمات حل میشه!نگران نباشه!من هم گاهی اوقات مشکل دوربین و عمل نکردن اون رو داشتم!با یه مستر ریست درست شد!
ممنون رفقا خیلی با مرامید ! بهش میگم ایشالا که درست میشه !![]()
ممنونم
خوب یه سوال..واسه مستر ریست کردن مگه نباید از همون کدی که با *73 ,...هستش اینکار رو انجام دادم..من ازن کد استفاده کردم اما بازم مشکل با دوربینم دارم...بازم درب لنزو باز میکنم دوربین نمیاد..راهی دیگه واسه مستر ریست کردن هست؟
ممنونم
فرمت سه دكمه....
* + 3 +Call سبز....دكمه پاور روشن كن و نگه دار....تا فرمت شه...
من نمیدونم چرا واسه گوشیهای ما اینجور مشکلاتی به وجود نمیاد مگه چی کار میکنن با گوشی؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)