بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــله درست شديه دنيا ازت ممنونم.
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــله درست شديه دنيا ازت ممنونم.
ببر شكسته بند!!!
نه جدا از شوخي مال منم همينطور شده بود منتها يك گيتار از وسط سينش رد شده بود.منم مجبور به حذف كاراكتر شدم.![]()
سیمس من هم با گیتارش مثل شما قاطی شده بود در قسمت build/buy
از چیت moveobjects on استفاده کردم.
سلام
من یدونه آدم درست کردم یه خونه براش خریدم چند ساعت باهاش بازی کردم بعد save کردم اومدم از بازی بیرون بعد چند ساعت دوباره رفتم تو بازی یه آدم جدید ساختم و یه خونه براش خریدم اما دیگه نمی تونم برم تو خونه ی آدم قبلیه مثل اینه که اصلا برای آدم قبیله خونه نخریدم ولی دیگه اون خونه رو هم کسی نمی تونه بخره
چیکار کنم؟
ببخشید اگه طولانی شد
احتمالا شما سيم دومي رو كه ساختيد تبديلش كرديد به اكتيو فاميلي ( اگر درست اسمشو يادم باشه!)
اين گزينه باعث ميشه فقط با يك خانواده بتونيد بازي كنيد. براي اين كه با سيم قبليتون بازي كنيد بايد اون ها رو به اكتيو فاميلي تبديل كنيد.
بيايد توي قسمت edit town و سيم مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و گزينه مخصوص اكتيو فاميلي رو فعال كنيد.
من چون خيلي وقته سيمز بازي نكردم بعضي از گزينه هاش رو خيلي خوب يادم نمونده اگر فرق داشت كمي ببخشيد.
این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
دیروز بازار رضا چند تا مغازه رفتم گفتن غیرمجازه نداریم ....
در امضای من لینک خرید از همین پی سی ورلد هست
مهدی جان
شما از یه خونه ی دیگه رفتید یکی دیگه و اگه میخواید با قبلی بازی کنید باید از ادیت تان وارد بازی شید و خانوادتونو عوض کنید
سیستم این بازی مثل سیمز 2 نیست که هر خوانواده ای میخواید برید باهاش![]()
یک لباس برای سیمز :
اول شما به محل نصب بازی برید و این دو پوشه رو ایجاد کنید تا همچین مسیری رو داشته باشید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
بعد فایل رو داخل این مسیر بریزید
یک فایل دیگه هم به نام Resource توی فایل زیپ هست که اونو باید توی این مسیر بریزید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
( اگر قبلا به این روش پچ رو اجرا کردید فایل Resource رو نیازی نیست کپی کنید)
کارم فوریه اگه ممکنه سریع جوابمو بدین...
یه مهارتی هست به اسم Accomplices برای شغل دزدی نیازش دارم...
ولی نمیدونم با انجام چه کاری این مهارت بدست میاد...
سریع بگین خواهشا!
جديدترين پچ اين بازي چي هستش ؟؟؟
حجمش چقدره ؟؟؟
چه چيزايي رو اضافه ميكنه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)