تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 380 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان

من از ویندوز 8 64 استفاده میکنم و همیشه IDM رو از طریق دستکاری فایل هاست فعال میکنم حتی روی ورژن قبلی

همین ویندوز اما از زمان ارائه نسخه RC ویندوز 8 دیگه نتونستم به اون طریق ازش استفاده کنم حتی یه چند بار هم روی

ویندوز 7 به این مشکل برخوردم که یه فایل هاست حاضر و آماده رو که قبلا درست کرده بودم رو اونجا کپی و جایگزین کردم

اما حالا نه اجازه دستکاری فایل هاست رو میده و نه جایگزین کردن اونو در واقع میگه باید اجازه مدیر رو داشته باشید

و این در حالیه که من بصورت تک کاربره با سیستم کار میکنم و ادمین هستم ، حالا اگه دوستان راهی دارن که بتونیم

با دستکاری فایل هاست درستش کنیم بسیار ممنون میشیم

با تشکر
    Last edited by amir.7; 10-06-2012 at 13:46.

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پوشه ي DownloadManager از پنجره ي registry editor بايد پاك كنم ?
    مي خوام امروز ويندوزمو عوض كنم يكي بزرگواري كنه جواب پرسشمو بده

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مي خوام امروز ويندوزمو عوض كنم يكي بزرگواري كنه جواب پرسشمو بده
    سلام.

بله داخل رجیستری از همون آدرس روی کلید DownloadManager راست کلیک کن و Delete کن به سادگی.

موفق باشی.

4. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان

من از ویندوز 8 64 استفاده میکنم و همیشه IDM رو از طریق دستکاری فایل هاست فعال میکنم حتی روی ورژن قبلی

همین ویندوز اما از زمان ارائه نسخه RC ویندوز 8 دیگه نتونستم به اون طریق ازش استفاده کنم حتی یه چند بار هم روی

ویندوز 7 به این مشکل برخوردم که یه فایل هاست حاضر و آماده رو که قبلا درست کرده بودم رو اونجا کپی و جایگزین کردم

اما حالا نه اجازه دستکاری فایل هاست رو میده و نه جایگزین کردن اونو در واقع میگه باید اجازه مدیر رو داشته باشید

و این در حالیه که من بصورت تک کاربره با سیستم کار میکنم و ادمین هستم ، حالا اگه دوستان راهی دارن که بتونیم

با دستکاری فایل هاست درستش کنیم بسیار ممنون میشیم

با تشکر

سلام امیر جان.

فکر کنم بهتر باشه از طریق Safe mode اینکارو انجام بدی.. با توجه به اینکه اگه انتی ویروس داشته باشی اونم دلیل مضاعفی هست بر اینکه اجازه ی تغییر فایل مهم Hosts گرفته بشه.

طریقه ی بوت به Safe mode

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با آرزوی بهترینها..

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم خدمت عزیزان

تازگی ها نمیدونم چرا دانلود منیجرم زمانی که دارم فیلم با حجم بالا دانلود میکنم مقداری از فایله مورد نظرم دانلود شده بعدش میخوام بعد از چند روزی دیگه نمیزاره دانلود دوباره ادامه داشته باشه میاد میزنه تو ذوقم!

بعدشم این پننجره سبز میشه جلوم!

چیکار باید کرد ؟؟!!

8. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام و خسته نباشید

idm رو تنظیم کردم که با 16 تا کانکشن فایل ها رو بگیره منتهی یک بار درست کار میکنه ولی اکثرا 2 تا کانکش باز میکنه ، مشکل از سرور هم نیست همین الان داره با 16 کانکشن دانلود میکنه ازش ... !؟؟

مشکل از کجاست به نظرتون ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

دوستان چند روزی هست این idm این پیغام میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تازگی ها نمیدونم چرا دانلود منیجرم زمانی که دارم فیلم با حجم بالا دانلود میکنم مقداری از فایله مورد نظرم دانلود شده بعدش میخوام بعد از چند روزی دیگه نمیزاره دانلود دوباره ادامه داشته باشه میاد میزنه تو ذوقم!

چیکار باید کرد ؟؟!!
    من هم این مشکل رو دارم
    در حالی که فایل قابلیت بازگشت هم دارد ولی مثلا روز بعد که میخوای دانلودش کنی این پیغام رو میده
    یه بار که این پیغام رو داد OK رو زدم و آدرس جدید رو پیدا کرد و در کمال تعجب از ادامه ی قبلی رفت ولی سر یه فایل دیگه که 70 درصدش که 900 مگ بود دان شده بود از اول شروع کرد

12. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

چیکار باید کرد ؟؟!!
    من هم این مشکل رو دارم
    در حالی که فایل قابلیت بازگشت هم دارد ولی مثلا روز بعد که میخوای دانلودش کنی این پیغام رو میده
    یه بار که این پیغام رو داد OK رو زدم و آدرس جدید رو پیدا کرد و در کمال تعجب از ادامه ی قبلی رفت ولی سر یه فایل دیگه که 70 درصدش که 900 مگ بود دان شده بود از اول شروع کرد
    سلام
    این مشکل از دانلود منیجر نیست ، ببنید یک سری از لینکها زمان و شرایط مشخصی برای دریافت دارند و پس از اون از کار می افتند...بیشتر لینکهای لیچرها مثل هیپ فایل - راد فایل(همین مثال شما) از این نوع هستند و بین 5 -7-20 و... روز زمان که طی بشه لینک منقضی میشه...
    ویا لینکی که تا اون موقع مستقیم بوده پیغام میده ریزیوم ساپورت نمیکنه.
    نوع دیگر محدودیت اینه که به کاربر رایگان اجازه بیشتر از nفایل رو نمیده(معمولن2) و به صورت ظاهری اعلام میکنه فایل موجود نیست.
    راه حل نوع دوم که مشخصه ولی بیشتر از نوع اول قطعی پیش میاد،...
    راه حلی که در اکثر مواقع روی لیچرها جواب میده...روی فایل مربوطه در حالت پاز رایت کلیک کنید و گزینه بازیابی آدرس دانلود رو بزنید...در صفحه وبی که باز میشه یا آدرس اولیه وجود داره که در همون پیش میرید یا صفحه نامربوطه که آدرس اولیه رو خودتون باید پیدا کنید و در مرورگر بدید، حالا دوباره در لیچر مربوطه گزینه ساختن لینک فایل رو بزنید...
    اگر به لیچر دسترسی ندارید و یا پولیه و یا کسی براتون ساخته مجدد ازش بخاید همون فایل رو مستقیم کنه..
    و اگر درست عمل کنید پیغام آدرس جدید با موفقیت دریافت شد ظاهر میشه.
    ولی اگر نشد گاهی هم باید آدرس فایل رو دستی در مشخصات وارد کنید...

14. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چیکار باید کرد ؟؟!!
    من هم این مشکل رو دارم
    همونطور که دوست عزیزمون گفتند هر سایتی زمان مشخصی به لینکاش میده واسه Resume بودن.

اگر یا این پیغام مواجه شدید چون دارید از سایت rodfile دانلود میکنید ، یکبار دیگه به لینک مورد نظر برید و لینک دانلود رو دوباره جتریت کنید. سپس میتونید بصورت دستی یا اتوماتیک جایگزین این لینکی که از کار افتاده بکنید.

دلیل این هم که گفتید فایل 900 مگی رو از اول شروع کرده به دانلود اینه که وقتی لینک رو دوباره جتریت میکنید و جایگزین لینک قبلی میکنید ، ازتون سؤال میپرسه میگه میخواید از اول دانلود کنید یا دانلود رو ادامه بدید و شما هم حواستون نبوده Yes رو زدید و از اول دانلود شروع شده.

در ویندوز 7 به مسیر زیر برید :

C:\Windows\System32\drivers\etc

فایل Hosts رو با نوت پد باز کنید و 3 خط زیر رو به فایل اضافه کنید و فایل رو سیو کنید :

174.133.70.198 localhost
    174.133.70.98 localhost
    star.tonec.com localhost

دوستان سلام و خسته نباشید

idm رو تنظیم کردم که با 16 تا کانکشن فایل ها رو بگیره منتهی یک بار درست کار میکنه ولی اکثرا 2 تا کانکش باز میکنه ، مشکل از سرور هم نیست همین الان داره با 16 کانکشن دانلود میکنه ازش ... !؟؟

مشکل از کجاست به نظرتون ؟
    هر تغییری که در IDM دارید ، اگر اعمال نشد ، برنامه رو کامل ببندید دوباره باز کنید معمولا مشکل حل میشه.

16. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •