به نظرم آپدیت کن میگن مشکل بلوتوث هم حل میشه![]()
به نظرم آپدیت کن میگن مشکل بلوتوث هم حل میشه![]()
حامد جان منظورم اینه که هنگام آپدیت ویندوز شما هم از نو ریخته میشه ؟ یعنی اون 150 مگابایت همش حاوی فایلهای مخصوص آپدیت هست یا حاوی ویندوز هم هست ؟
ببخشید من اطلاع ندارم.دوستانی که میدونم حتما جواب شما رو میدن.
فکر نمیکنم.اما اگر اپدیت باشه از نو ریخته نمیشه.مگه شما ویندوز کامپیوترو اپ دیت میکنید از اول میریزه...؟
ولی ویندوز 6.5 که رسمآ معرفی نشده.حتمآ کلی مشکل داره...ویندوز فابریک گوشیو عوض نکن..
منم میذارم کامل شارج بشه . Wifi هم خاموشه . اعصابمو خورد کرده همش تو شارجه
من هنوز x1 رو نگرفتمولی اگر بگیرم قبل از هر چیز آپدیتش میکنم چون ورژن اول به آپدیت خیلی نیاز داره .
این مختص xperia نیست همه گوشیهای SE لیتیوم پلیمرن و البته ولتاژشون 3.6 برعکس همه که 3.7 هستن. که مسلمآ همین 0.1 ولتاژ هم روی عمر بیشتر باتری تاثیر میگذاره، مثلا باتری k750 هم li-polymer هست، کلا یه چیزی که جالبه من کلآ 4 نوع باتری بیشتر رو گوشیهای SE نمیبینم. که فقط تو سایز فرق دارن و آمپر.دوستان توجه کردید باتری اکسپریا از نوع لیتیوم پلیمر هست؟من رو هیچ گوشی ندیدم...فقط رو لپ تاپ دیدم که لیتیوم پلیمر هست...و این نوع بالتری ها ارزون نیستن.و بهترین نوع باتری هستند.موافق هستید؟
ممنون
توی این ویدئو که گذاشتم لینکش رو ویندوز موبایل 6.5 روی HTC HD اجرا میشه.پس باید روی X1 هم بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بيشتر واسه يادگيري زبان پاكت رو لازم دارم يعني اولويت اول واسم نرم افزار هايي مثل ديكشنري و فلش كارته.. وديگه اينكه سال 4 مهندسيم و خوره كامپيوتر هم هستم. ويرايش آفيس و كد هم تا حدي لازمم ميشه. عشق فيلم و موسيقيم هستم. يه سري نرم افزار كاربردي مثل ماشين حساب و ......... هم كه لازممه.تا حدي هم اينترنت ولي نه زياد در حد مسنجر و گاهي سايت باز كردن ولي خوب اينترنت هم مهمه. پي دي اف هم گاهي اوقات مجبورم رو پاكت باز كنم. به نظر شما امنيا واسم بهتره يا اكسپريا.. من واقعا خودم نميدونم![]()
این چیزی که نوشتم مقایسه نیست یه جور راهنمایی یه به دوستانی که بین این دو گوشی گیر کردن تا با توجه به نیاز هاشون یکی از این دو تا رو انتخواب کنن
فقط کاستی ها و برتریهای هر کدوم نسبت به اون یکی رو نوشتم و نگفتم کدوم بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)