تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 649 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یکی از دوستام مثل من اکسپریا مشکی داره رنگ در باتريش رفته ... انگار همشون اینطوریه ، فقط رنگ درب باتری ميره ...
    یه مشکلی دیگه که داره هنگام صحبت کمی نويز gsm میاد تو اسپيکر گوشی ، برای دوستمم همینطوری بود حتی اگر headset وصل بشه بازم صدای نويز میاد ولی اصلا آزار دهنده نيست
    به نظرم آپدیت کن میگن مشکل بلوتوث هم حل میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هنوز ویندوز 6.5 رسما معرفی نشده که بخواد تغییر هم پیدا کنه.ولی با توجه به مشخصات سخت افزاری x1 میشه گفت این قابلیت رو داره.
    حامد جان منظورم اینه که هنگام آپدیت ویندوز شما هم از نو ریخته میشه ؟ یعنی اون 150 مگابایت همش حاوی فایلهای مخصوص آپدیت هست یا حاوی ویندوز هم هست ؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببخشید من اطلاع ندارم.دوستانی که میدونم حتما جواب شما رو میدن.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

حامد جان منظورم اینه که هنگام آپدیت ویندوز شما هم از نو ریخته میشه ؟ یعنی اون 150 مگابایت همش حاوی فایلهای مخصوص آپدیت هست یا حاوی ویندوز هم هست ؟
    فکر نمیکنم.اما اگر اپدیت باشه از نو ریخته نمیشه.مگه شما ویندوز کامپیوترو اپ دیت میکنید از اول میریزه...؟
    ولی ویندوز 6.5 که رسمآ معرفی نشده.حتمآ کلی مشکل داره...ویندوز فابریک گوشیو عوض نکن..

5. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Kingdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

منم میذارم کامل شارج بشه . Wifi هم خاموشه . اعصابمو خورد کرده همش تو شارجه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر نمیکنم.اما اگر اپدیت باشه از نو ریخته نمیشه.مگه شما ویندوز کامپیوترو اپ دیت میکنید از اول میریزه...؟
    ولی ویندوز 6.5 که رسمآ معرفی نشده.حتمآ کلی مشکل داره...ویندوز فابریک گوشیو عوض نکن..
    من هنوز x1 رو نگرفتم ولی اگر بگیرم قبل از هر چیز آپدیتش میکنم چون ورژن اول به آپدیت خیلی نیاز داره .

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان توجه کردید باتری اکسپریا از نوع لیتیوم پلیمر هست؟من رو هیچ گوشی ندیدم...فقط رو لپ تاپ دیدم که لیتیوم پلیمر هست...و این نوع بالتری ها ارزون نیستن.و بهترین نوع باتری هستند.موافق هستید؟
    این مختص xperia نیست همه گوشیهای SE لیتیوم پلیمرن و البته ولتاژشون 3.6 برعکس همه که 3.7 هستن. که مسلمآ همین 0.1 ولتاژ هم روی عمر بیشتر باتری تاثیر میگذاره، مثلا باتری k750 هم li-polymer هست، کلا یه چیزی که جالبه من کلآ 4 نوع باتری بیشتر رو گوشیهای SE نمیبینم. که فقط تو سایز فرق دارن و آمپر.
    ممنون

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

توی این ویدئو که گذاشتم لینکش رو ویندوز موبایل 6.5 روی HTC HD اجرا میشه.پس باید روی X1 هم بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من بيشتر واسه يادگيري زبان پاكت رو لازم دارم يعني اولويت اول واسم نرم افزار هايي مثل ديكشنري و فلش كارته.. وديگه اينكه سال 4 مهندسيم و خوره كامپيوتر هم هستم. ويرايش آفيس و كد هم تا حدي لازمم ميشه. عشق فيلم و موسيقيم هستم. يه سري نرم افزار كاربردي مثل ماشين حساب و ......... هم كه لازممه.تا حدي هم اينترنت ولي نه زياد در حد مسنجر و گاهي سايت باز كردن ولي خوب اينترنت هم مهمه. پي دي اف هم گاهي اوقات مجبورم رو پاكت باز كنم. به نظر شما امنيا واسم بهتره يا اكسپريا.. من واقعا خودم نميدونم

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خواهشن امينا رو با x1 مقايسه نکنيد چون دو کلاس متفاوت هستند
    x1 با touch pro و امينا رو ميشه با touch hd مقایسه کرد
    این چیزی که نوشتم مقایسه نیست یه جور راهنمایی یه به دوستانی که بین این دو گوشی گیر کردن تا با توجه به نیاز هاشون یکی از این دو تا رو انتخواب کنن

فقط کاستی ها و برتریهای هر کدوم نسبت به اون یکی رو نوشتم و نگفتم کدوم بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •