کسی میتونه کمکم کنه؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
1- گزینه Find all words form در واقع مخالف دو گزینه Match case و Find whole words only است. اگر دقت کرده باشید هنگام انتخابش, دو گزینه فوق غیر فعال میشن. اگر این گزینه رو انتخاب کرده باشید, در هنگام جستجو هر شکلی از عبارت مورد نظر که در متن وجود داشته باشد, پیدا می شود. یعنی حتی اگر حروفش با عبارتی که شما جستجو کردید از نظر بزرگ و کوچکی یکی نباشه و حتی اگر یک کلمه کاملا جدا نباشه. یعنی عبارت شمارو در میان کلمه ای بزرگتر پیدا می کند. البته قابلیت این گزینه بیشتر از موارد فوق هست و حالت های دیگری از عبارت سرچ شده رو هم پیدا میکنه.
2- وقتی شما متنی رو شماره بندی کرده باشید یا Bullet بندی. در حالت پیش فرض اگر Enter بزنید به سطر بعد می روید و شماره هم اضافه شده و مورد جدیدی را برای شما باز می کند. اما اگر Shift رو بگیرید و Enter بزنید Word می فهمد که شما نمی خواهید شماره جدیدی تعریف کنید و فعلا قصدتون ادامه مطلب فعلیه.
...
اگر دوست دارید همه جنبه های Word رو یاد بگیرید بهتره کتاب آموزشی یا E Book اش رو تهیه کنید تا تمامی مباحثش رو یاد بگیرید. اون وقت اگر مشکل یا استثنایی بود, مطرح کنید.
موفق باشید.
سلام به هردوي دوستان
پاسخ داده شده به سوال مطرح شده اشتباه هست
در مورد شماره يك پاسخ حالت طبيعي كادر جستجو در ورد همون كاري كه اشاره شده رو هم در زبان فارسي و هم در زبان انگليسي انجام ميده و نيازي نيست كه شما گزينه Find all word forms رو انتخاب كنيد.
درصورتيكه اين گزينه همون طوري هم كه اشاره شده براي زبان انگليسي هست فقط و به نظر مياد كار ديگه اي رو انجام ميده كه ميشه با بررسي بيشتر در ورد و نيز جستجو در اينترنت پيداش كرد و پاسخ داد
در مورد پاسخ شماره دو هم بايد بگم كه كار شيفت اينتر قطع پاراگراف فعلي و رفتن به خط بعدي بدون ايجاد پاراگراف جديد هست كه ميشه براي اون كاري كه دوستمون گفت هم مورد استفاده قرار بگيره يعني وارد نشدن شماره يا نشانه بعدي در حالت فهرست بندي مطالب (Bullet and numbering) نه اينكه فقط كارش اين باشه كه اشاره شده
دوستان در پاسخ دقيق دادن دقت كنن
با تشكر
موفق باشيد
همونجوری که گفته شد کاربرد Find all word forms فراتر از حروف کوچک و بزرگ و عبارت کل بودن است.
برای انگلیسی کاربرد داره و همه اشکال عبارت مورد نظر رو می تونه براتون پیدا کنه. مثلا حالت گذشته فعل حالی رو که برای جستجو دادید هم پیدا میکنه.
مثال:
عبارت sit رو سرچ کنید. اگر Find all word forms رو تیک زده باشید حتی حالت دیگر این فعل یعنی sat هم پیدا خواهد شد.
احتمالا این تکنیک قابلیت هایی بیشتر از موارد فوق مثل تغییر زمان فعل, هم داره.
بروی چشم.
شما هم موفق باشید.
سلام باعرض خسته نباشی میخواستم بگم که تو ورد میشه با صحبت کردن به صورت انگلیسی تایپ کرد ولی
امکانش هست که اینو به صورت فارسی برنامه ریزی کرد؟
سلام
مگه اينكه برنامه جانبي براي اينكار وجود داشته باشه
اگر نه خود ورد و قابليتهاي پيش فرضش اينكارو نميتونه بكنه
سلام دوستان عزیز
من یک پاکت نامه دارم که می خوام پشتش متنی رو چاپ کنم
پرینتر قابلیت چاپ پاکت نامه رو داره.ورد من هم 2003 هست
پاکت نامه من این شکلی هست تقریبا
طوری که حتما باید به صورت عمودی وارد پرینتر کنم
وقتی اینکار رو میکنم پشت پاکت نامه به صورت عمودی چاپ میشه
اما من می خوام به صورت افقی چاپ بشه
ولی پاکت نامه طولش زیاده و وارد پرینتر نمیشه
راهی هست اینطوری چاپ کنم؟
سلام
این ارور برنامه ورد من برای چیه ؟ ممنون میشم علتش رو بهم بگید
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزيز اينقدر عمودي و افقي گفتي كه من قاطي كردم
بتوني واضح تر سوال رو مطرح كني ممكنه بتونم كمكت كنم
موفق باشي
سلام
شما وقتي Retry ميزني چيكار ميكنه و چي نشونت ميده
و اگه اون دو گزينه ديگه رو بزني چي ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)