سلام
منم اصلا فکر نمیکردم 3 اهم باشه
ولی الان چند تا از ریویو های سایت های ارجی رو خوندم نشون از 3 اهم استیبل بودن این باند بود
نمیدونم
باید یه 718 EX گیر بیارم و پشتش رو نگاه کنم
شایدم عکس گرفتم
![]()
سلام
منم اصلا فکر نمیکردم 3 اهم باشه
ولی الان چند تا از ریویو های سایت های ارجی رو خوندم نشون از 3 اهم استیبل بودن این باند بود
نمیدونم
باید یه 718 EX گیر بیارم و پشتش رو نگاه کنم
شایدم عکس گرفتم
![]()
اینم عکس 3 اهمی بید
با این تفاسیر باید برم آمپی بگیرم که رو 3 اهم بده آخه الان فقط رو 4 اهم و 2 اهم میدن من آمپلی ندیدم که رو 3 اهم بده.
![]()
Last edited by isbn; 03-03-2010 at 08:38.
آره 3 اهميه پس برو تو كار 718 معمولي والا صداي معمولي هم بد نيست من كه دارم خيلي هم توپه بايد گير باشي كه به خاطر تيوتر بري باند 3 اهمي بخري
حميد كجايي؟ تفاوت 3 اهمي با 4 اهمي چيه؟؟؟؟؟
سلام ..کسی pioneer deh-p 8150bt رو میشناسه....چرا توی سایت پایوونیر نیست...توی پایوونیر شاپ هست...اماتو کاتالوگ 2010 و2009 هم نیست....جریان چیه؟؟
pioneer deh-p 8150bt ...توی پایوونیر شاپ میگه بدون گارانتی پایونیر ایران......یعنی مشکلی داره که این محصول گارانتی نشده...
آمپ هایی که 2 اهم و 4 اهم رو ساپورت میکنن 3 اهم رو هم ساپورت میکنن! از این نظر که مشکلی نیست.
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
از نظر قدرت که با هم تفاوتی ندارن! چون خودم صداشونو گوش کردم! فقط صدای ex شفاف تر و باکیفیت تر بود.
برای از بردن تیزی صدای 718 معمولی اگر پخشتون پایونیر باشه کافیه برید تو تنظیمات eq setting 2 و از اونجا فرکانس رو روی 12 و 2w رو هم تغییر بدید به 2N اونموقع خواهید دید که با بالا بردن فرکانس HIGH تا 6 یا +5 هیچ صدای تیزی حتی تا ولوم 62 هم نمی شنوید.
این تجربه شخصی بود.
3 اهمي هستش
مشخصات يا مدل دقيق اين آمپ 615 رو بفرمائيد.
آمپ باندها خوبه
ميتونم ازتون سوال كنم شما كجا ديديد كه زده روي 3 اهم 107 وات؟
بابا چقدر پحث ميكنيد.آمپهايClass A/B همگي امپدانس حد اقل 2 اهم رو ساپورت ميكنن،پس مشكلي نيست.فقط نبايد مستقيم به پخش وصل بشن.اسپيكرهاي 2 اهمي هم همينطور.
به طور كلي زماني كه امپدانس پائين بياد كيفيت كم ميشه در عوض به توان اضافه ميشه.
پس يه اسپيكر 50 واتي 8 اهمي كيفيت صداي به مراتب بهتري از يه اسپيكر 100واتي 2 اهمي داره.
تو ماشين بهترين كيفيت روي 4 اهم حاصل ميشه البته با تامين برق مناسب.
سلام ..کسی pioneer deh-p 8150bt رو میشناسه....چرا توی سایت پایوونیر نیست...توی پایوونیر شاپ هست...اماتو کاتالوگ 2010 و2009 هم نیست....جریان چیه؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)