سلام
فرقی نمیکنه روی کدوم ساتا باشه
ولی باید علتش بررسی بشه
اگه نگرانشی سریع بک آپ بگیر
سلام
فرقی نمیکنه روی کدوم ساتا باشه
ولی باید علتش بررسی بشه
اگه نگرانشی سریع بک آپ بگیر
توضیحات تکمیلی پست بالا
بهتره این نرم افزار رو نصب کنین تا هاردتون رو تست کنه
اگه میتونی یه اسکرین شات هم بذار اینجا تا دوستان بتونن راحتتر راهنمایی کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی کنید آخرین ورژن رو نصب کنین کرک هم نکردین مسئله ای نیست چون فقط یه تست اولیه لازم هست
الان رو SATA2 هستش ! مشكلي هم ايجاد نكرده ! البته هارد از روز اول خر خر ميكنه ! ولي من موندم چرا رو ساتا1 ويندوز بالا نمي ياد ! تا جايي كه مي دونم يه مدت بگذره ساتا 1 هم درست كيشه !
در كل !! واسه بك آپ گيري پيشنهادتون چيه ؟![]()
دوستان چه جوری میتونم بفهمم که هاردم بدسکتور داره؟
من پیشنهادم اینه که شما اول اون نرم افزار رو نصب کنین تا مطمئن بشین که آیا مشکل از هارده یا مادربرد
در مورد بک آپ گیری اگه حجمش زیاده پس بریز روی هارد دیگه
اما با توجه به اینکه کل هاردتون بیشتر از 320 گیگ نیست بهتر روی DVD رایت کنین
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
این نرم افزار کارش بیستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوچکترین مشکل هارد رو گزارش میکنه
نتونستم ورژن آخرشو دانلود كنم ! ولي الان دارم ورژن 3.10 رو دانلود مي كنم ! الان يه PrtScr ميگيرم !
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
يا علي ! سلامتي هارد : 9 درصد !!!!
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
وضعيت بحراني !
بد سکتور داری دوست عزیز مشکل از مادر برد نیست!!!
تا دیر نشده بک آپ بگیر وگرنه پشیمون میشی
حالا برای تعمیر بدسکتور معروفترین نرم افزار رو بهت معرفی میکنم
نرم افزار HDD regenerator (البته يكي از دوستان با نرم افزار Paragon Total Defrag 2010 هم تونست بد سكتور گيري كنه )
لینک دانلودپسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تضمین 100 درصد نیست که بتونه درستش کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر عمر مي كنه با اين وضعيت ؟
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
14 روز ؟ الان من بد سكتور گيري كنم كل اطلاعاتم ميره ديگه ؟
نه اون داره تخمین میزنه!!
نه ، ممکنه که اطلاعاتت حفظ بشه ولی خب منطقی هست که سریعا بک آپ بگیری
اگه نرم افزار نتونه بد سکتورهارو درست کنه
اطلاعاتی که روی سکتورهای خراب قرار گرفته دیگه قابل خوندن نیست و دیگه نمیتونی کپی بگیری ازشون
اوه اینتوری هم کلی وقتم گرفته میشه همم که باید یک جوری هارد جور کنم که نمیشه از کجا بیارم که هارد به هارد کنم
کاش میشد که این پارتیشن رو پاک کنم و دوباره ویندوز 64بیتی نصب کنم که وقتمو کم ببره .اخه فقط همون یک درایو اینطوری بقیه درایو هام از 300تا 10گیگش خالیه و ارور هم نمیده و فقط همون درایوم ارور میده
Last edited by selcuksahin; 24-12-2010 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)