تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 233 از 2403 اولاول ... 1331832232292302312322332342352362372432833337331233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام .بچه های سایت هرکی اندیشه داره اعلا م کنه سرعتش توی ساعتهای رایگان چنده...مشکل سرعت من حل نشد..پیش کی برم ..به کی چی بگم؟
    راستش من نصفه شب کار نکردم.ولی شما میتونین به پشتیبانیش زنگ بزنین.7750000
    سلام دوست عزیز ..منم تازه اومدم اندیشه مثل شما....این id منو add کنید ..میخام سرعتامونو با هم چک کنیم..سرعت من پایینه ..amirhosein2004@yahoo.com
    سرعتتون چنده.چه سرویسی گرفتین.من اکثر اوقات آنم آیدیمم armin_punisher6
    سلام دوستان من هم کاربر فن آوا بودم و هم اندیشه . الانم حدود 4 ماهه که از گیلانت سرویس می گیرم . من 96 گرفتم تا 512 باز بود و هم از نطر سرعت و هم از نظز پشتیبانی خیلی راضی هستم نسبت به دیگران.
    دوستای من هم خیلی ها هستن که از گیلانت استفاده می کنن .
    شما با 96 سرعت دانلودتون چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رمزش رو از کجا بیارم ؟؟
    اگه موقع ثبت نام ایمیلتو داده باشی برات میل میکنن در غیر اینصورت زنگ بزن پسوردتو بگیر.

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

اقا واسه شمام اینجوریه چند شبه Adsl اندیشه مزخرف شده من صفحه سایتم نمی تونم بیارم بالا
    من مرکز 3 هم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد سرعت اندیشه معمولا همون طور که دوستان گفتن روزها ترافیک به سمت کاربرا هدایت می شه و ما وقتی داریم دانلود می کنیم از پهنای باند اضافه ( که در اصل مال کاربرای دیگه هست ) استفاده می کنیم . واسه همین نیاز به هیچ کار خاصی برای استفاده از سرعتای بالا ( 200 کیلو بایت بر ثانیه ) نیست . اما از 1 شب به بعد باید 3-4 تا فایل رو دانلود همزمان بذارید تا سرعت بالای 100 بشه ( مثلا با استفاده از DAP-IDM-UTORRENT & ... ) مثل این میمونه که شما دارین اطلاعات رو به زور از سرور می مکین !!! اگه فقط 1 فایل در حال دانلود باشه سرعت خیلی پایینه بین 20 الی 50 کیلو برای اشتراک 128... اما یه اتفاقی که چند شبه تو اندیشه میوفته ( و به نظرم عمدیه ) اینکه شبا نیم ساعت یا 1 ساعت که از دانلود میگذره یه دفعه ناگهان خودبخود دیسکانکت میشه و بعد از اینکه دوباره کانکت می کنی سرعت کاملا استاندارده !!! یعنی تا خود صبح هر کاری کنی ( 100 بار هم قطع یا وصل کنی ) دیگه سرعت از 20-21 کیلو ( برای اشتراک 128 ) بالاتر نمیره !!! نکته جالب این که این حالت حتی روز بعدش هم ادامه پیدا می کنه معمولا و سرعت کاملا استاندارد کار می کنه ! اما وقتی دوباره 3-4 تا فایل رو واسه دانلود استارت می زنی بعد از چند دقیقه یا نیم ساعت یه دفعه سرعت به بالای 200 برمی گرده ! یه نکته دیگه هم یکی از دوستان گفته بود سرعت پینگش بعضی وقتا به شدت بالا میره اما به محض اینکه با یوزر دوستش کانکت میشه و دوباره با یوزر خودش میره سرعت دوباره خوب می شه یا اینکه وقتی مودم رو 15 دقیقه خاموش می کنه و دوباره وصل می شه ... از این تجربه ها چند تا نکته می شه فهمید ( هرچندکلا این بالا بودن سرعت به نظرم دائمی نیست و فعلا برای جذب مشتری و رقابت شیر رو تا آخر باز کردن ) ...
    1) اونایی که روزا هم مشکل سرعت دارن ( بجز شهرستانا که همیشه سرعت استاندارده ) دانلود همزمان چند تا فایل رو امتحان کنن چون بعضی وقتا با این کار باعث می شین ترافیک یوزرهای دیگه به سمت شما سرازیر بشه . اگه دیدید سرعتتون بالا رفت ( بالای 100 ) اونوقت می تونید مطمئن باشین اون آی پی که اون لحظه به شما اختصاص داده شده در حالت قاطه !!! یعنی اگه مودم رو خاموش نکنید تا وقتی که کانکت میشین سرعت تو حالت قاط می مونه و حتی شبا هم با روش دانلود همزمان می تونین سرعتای بالا بگیرین ...
    2) نتیجه تجربی می شه گرفت اگه سرعت بالا هست ( بخصوص تو شبا ) به هیچ وجه هوس نکنین که مودم رو خاموش کنین ! چون معمولا بعد از یک بار دیسکانکت شدن یا خاموش کردن مودم تو ساعات شب سرعتتون به حالت استاندارد 128 برمی گرده ! و تو همین سرعت استاندارد میمونه تا وقتی که سرور تشخیص بده آی پی شما داره دانلود خفن می کنه ! اونوقت دوباره ( عمدا !!! ) قاط میزنه تا حجمتونو مصرف کنین !! کلا وقتی شبا خودبخود دیسکانکت میشه یا وقتی خودتون مودم رو خاموش -روشن می کنین چون آی پی شما دینامیک هست اون لحظه یه آی پی جدید به سیستم شما اختصاص داده می شه و تو این حالت سرعت کاملا استاندارد کار می کنه !
    3) اگه دیدین دچار این مشکل شدین می تونین مودم رو چند دقیقه از کلید پشت خاموش کنید و بعد از اینکه دوباره کانکت شدین آی پی مودمتون تغییر می کنه و این حالت بعضی وقتا باعث میشه سرعت دوبار قاط بزنه ... حالا دوباره دانلود فایل رو امتحان کنین و چند دقیقه صبر کنین ببینین سرعت قاط زده یا نه ! البته این روش اگه تو شب به مشکل سرعت استاندارد برخوردین معمولا جواب نخواهد داد و بهتره اون شب با خیال راحت بخوابین ! چون مطمئن باشین حداقل تا خود صبح خبری نمیشه !

و با همه این حرفا باید بگم که قاط زدن یا نزدن سرعت تا حد خیلی خیلی زیادی به تنظیمات سرور بستگی داره و اگه از طرف سرور سرعت بخواد محدود بشه هیچ کدوم از روشای بالا معنی ندارن ! این روشا الان واسه این جواب می ده که خودشون سرور رو اینطور تنظیم کردن که سرعتا قاط بزنه ! اما بعضی وقتا ( مثل قطع شدن شبا ) و یا برگشتن ناگهانی سرعت تو روزا دست خودشونه و به نظرم عمدیه ! اما این وسط ممکنه بعضی وقتا سرعت تو روز هم قاط نزنه و برای 128 از 20 کیلو بالاتر نره ! اونوقت اینجور شوکها از طرف ما جواب میده و اونا یادشون میوفته شیر رو دوباره باز کنن !

5. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا واسه شمام اینجوریه چند شبه Adsl اندیشه مزخرف شده من صفحه سایتم نمی تونم بیارم بالا
    من مرکز 3 هم
    تازگی ها این مشکل کم شدن سرعت تو شبا زیادتر شده ( واسه اشتراک 128 اندیشه - من هم مرکز 3 ! ) دیشب هم افتضاح اندر افتضاح بود ... یعنی تا 1:30 شب تو حالت قاط بود و سرعت بالای 100 اما خودبخود یه دفعه سرعت صفر شد بعدش هم دیسکانکت ... وقتی دوباره وصل شد سرعت عین بچه های خوب و سر به راه بود! یعنی واسه اشتراک 128 دقیقا بین 16 الی 20 کیلوبایت در نوسان ! کلا اینجور مشکلاتو این شبا همه مشترکای 128 کم و بیش دارن ... بذارین گردن بارش برف یا تقصیر دشمنان سرعت اینترنت !!! و ناراحت نباش !! البته الان که ساعت 3:30 عصره سرعتم بالای 200 هست !
    اما اگه دیدی سرعتت تو شب با اشتراک 128 از 30 کیلوبایت هم رد می شه و بیشتر از 5 دقیقه تو سرعت بالاتر از 20 میمونه اینو بدون که اون لحظه در حال قاط زدنه ! و می تونی با دانلود همزمان 2-3 تا فایل به سرعتای بالای 100 تو شب برسی ... اگه هم دیدی از 20 الی 21 به هیچ وجه بالا نمیره اصلا خودت رو ناراحت نکن ! چون داره استاندارد کار میکنه و کاریش نمیشه کرد . باید صبور باشی و تا روز بعد صبر کنی ... یا اینکه دعا کنی یه کیسه پول گیرمون بیاد بریم اشتراک 512 نامحدود اندیشه بگیریم ! یا مخابرات سرویس نامحدود 1024 سی هزار تومنیش رو هر چه زودتر اینجا بیاره و به ماها یعنی مشترکان خونگی بیگناه هم بده ! و خداهم لعنت کنه و نیامرزه اون بیسوادی رو که سرعت بالاتر از 128 رو واسه کاربرای خونگی رسما حرام کرد ! آمین
    Last edited by birak; 27-01-2010 at 15:38.

7. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا کجای سایت باید ببینی چقدر از اکانت رو استفاده کردیم ؟؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا کجای سایت باید ببینی چقدر از اکانت رو استفاده کردیم ؟؟
    وقتی واردقسمت مشتركين شدید ( با وارد کردن شماره مشتری و پسورد ارائه شده توسط شرکت)
    از بخش خدمات اینترنت وارد قسمت اینترنت پرسرعت Adsl بشید
    حالا در قسمت سرویس ، بر روی نام کاربری ADSL شما که نوشته شده کلیک کنید تا اطلاعات رو نشون بده

10. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ever spring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. بچه ها دامونم خوبه شنیدم.شماها هیچ کدوم با دامون ندارین؟

در آغاز فعالیت ever spring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مثله اینکه حدودن 1 ماهه فعاله.چون شنیدم.واسه همین از شماها هم پرسیدم.
    هستن کسایی که گرفتن ازش

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مثله اینکه حدودن 1 ماهه فعاله.چون شنیدم.واسه همین از شماها هم پرسیدم.
    هستن کسایی که گرفتن ازش
    دامون شرکتش کجاست ؟ سایتش؟ و اینکه نمایندگی کدوم PAP رو بعده داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •