خیلی ممنون از لطفت end of world عزیز مرسی که احساس مسئولیت می کنی .ممنون.ولی معذرت تا پس فردا دیگه درسته؟ببخشبد اگه سوالایه بی جا می کنیم ولی همه منتظر اثر عالی توییم.
مرسی.
ARMIN 08
خیلی ممنون از لطفت end of world عزیز مرسی که احساس مسئولیت می کنی .ممنون.ولی معذرت تا پس فردا دیگه درسته؟ببخشبد اگه سوالایه بی جا می کنیم ولی همه منتظر اثر عالی توییم.
مرسی.
ARMIN 08
چشم قبول تا پس فردا آماده مي كنم ...
نگفتي آپلود سنتر خوبي سراغ نداري كه قابليت Resume داشته باشه![]()
دمت گرم ولی چشم تو چندتا تاپیک می پرسم.مرسی رلستی قضیه زیر 50 مگ که یادت نرفته .فقط گذاشتی یه اموزش بزار می دونم قبلا گذاشته شده (خود گلتم گذاشته بودی)ولی این همه زحمت می کشی یه عکس از بازی واسه ما در ماندگان شاهکارت بزار.
آرمين جان اين چه حرفيه كه ميزني ...
راستش عكس ميخوام بذارم اما حال و حوصله ي آپلودشو ندارم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مژده .......... مژده ...........
دوستان قبل از آماده شدن پچ خودم كه كار كمي ازش مونده يه پچي رو ميخوام براتون بذارم كه مطمئنا از دانلود كردنش پشيمون نمي شيد ...
بهتون توصيح مي كنم اين پچ را هم استفاده كنيد ...
مشخصات :
- 30 تيم باشگاهي جديد اروپا
- ليگ هاي كامل اروپا از جمله انگلستان - اسپانيا - ايتاليا - آلمان - فرانسه و ليگ EPL
- تيم هاي كلاسيك با افسانه ي واقعي فوتبال ( اين قابليت در پچ من هم هست )
- به همراه كيت سرور مخصوص ( اين قابليت در پچ من هم هست البته به همراه آموزش كامل )
- رنگ هاي تشويقي كاملا درست تمام تيم ها ( اين قابليت در پچ من هم هست )
- نقشه ي جهان جديد به همراه تيم هاي جديد ( شاهكاري از مهرداد )
- ادبورد ، توپ ، كفش ، پشت زمينه ، علامت و نشان و لوگوهاي جديد ( از طرف مهرداد و آرش )
- اسامي تمامي بازيكن ها بصورت حرف اول بزرگ و بقيه كوچيك مانند C . Ronaldo
- تصاوير صورت كاملا تطبيق داده شده ( از طرف مهرداد )
- پرچم هاي حمايت كننده ي تيم ها مخصوصا در اسكن هاي بعد از بازي
- تاريخ نقل و انتقالات برابر است با تاريخ 2008/1/30 اروپا
فايل رو تا يه ساعت ديگه ميذارم به همراه دستورات نصب
موفق و پيروز باشيد
با سلام و خسته نباشید.
من تازه وارد هستم یه سوال کوچیکی داشتم:
این پچ 1.20 چرا برای من نصب نمیشه؟ وقتی میخوام نصبش کنم پنجره لودینگ اول میاد و سپس پیغام
1628:Failed to complete installation رو میده. کسی میدونه دلیل این پیغام چیه؟آیا رانتایم خاصی برای نصب لازمه؟
آیا این پچ با ورژن فوتبال نصب شده روی سیستم من متفاوته؟یا...؟
ممنون
اين پچ براي نسخه ي دي وي دي اين بازي هستش حالا من نميدونم شما از چي نصب كرديد
نسخه ي سي دي يا دي وي دي ؟![]()
سلام.وقتی می خوام این بازی رو نصب کنم با این ارور مواجه می شم.با زدن اوکی از نصب خارج می شه.لطفا
راهنمایی کنید
![]()
دوست عزيز من مطمئنم مشكل از ويندوز شماست
ويندوز را عوض كن خوب ميشه
ممنون از پاسخت.
دوست عزیز من من این بازی رو از روی DVD نصب کردم. اگر فکر میکنی مشکل از ورژن بازی من هست یه DVD دیگه تحیه کنم؟
با بهترین آرزوها
ببخشید دوست عزیز end of world عزیز(کاش اسم واقعیت رو می دونستم)حجم پچ چقدره و ایا نیازی به ggs هست؟خیلی ممنون
armin 08
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)