آقا من به هیچ ترایبی اینو نمیگم آخه شما یه جوری حرف زدی مثل اینکه انگلیسیت بده منم اینطوری گفتم ولی مثل اینکه خوبه پس خودت هر چی میگی بگو از الان دیپلوناتی میتونی دیلوماسی بفرستی فقط لطفا به من بگو وتی خواستی این کارو بکنی
آقا من به هیچ ترایبی اینو نمیگم آخه شما یه جوری حرف زدی مثل اینکه انگلیسیت بده منم اینطوری گفتم ولی مثل اینکه خوبه پس خودت هر چی میگی بگو از الان دیپلوناتی میتونی دیلوماسی بفرستی فقط لطفا به من بگو وتی خواستی این کارو بکنی
میلاد جون این فک کنم بهتره
do wou want to have an alliance with us ?
ویرایش :
میلاد جون اینا خوبن
.god
Last edited by elendil; 15-09-2007 at 16:04.
آقا اینو بگو :
(یه مقدار چرت و پرت و بعد
We are allied if u want
پیغام دادم بهشون بازم بگرد تراب امتیاز پایین پیدا کن
با Fao هم دوست شدیمم
Hello my friend
what's your opinion to be allied with us ?
Our Opinion :
We are allied if u want
این فک کنم بهتر باشه
ببین هر چی میگی بگو عزیزم من خودم به 19 تا ترایب حدودا یه چرت و پرتی فرستادم نصفشون اومدن نمیخواد معنی داشته باشه همه میدونن اینجا از هر کشوری آدم پیدا میشه پس اگه مفهموم درست نفهمونی اشکال نداره فقط بفهمون که میخوایم متحد بشیم اینم خوبه همینو بفرست!
الندیل یاهوت انه؟
تو که به god. الان فرستادی بزار توی map دو سه تا ترایب نزدیک برو بچه ها پیدا کنم که یه خورده ببینیم چی میشه
Last edited by elendil; 15-09-2007 at 16:17.
فثط یادت نره! اول پیغام میدی اگه گفتم باشه بعد اددشون میکنی تو دیپلماسی و بعد بهشون میگی ادد کردیم شمام ادد کنید
این ترایبی که ما توش عضویم یه بخش داره به نام "فروم کشورها" که هر کشوری تاپیک های مخصوص خودش را دارد ! می توانید بیایید و تاپیک خودتون را داشته باشید حتی فارسی حرف بزنید !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)