من بازی رو نصب کردم وبه اینترنت متصل میشم و به از زدن done بازی بالا نمیاد می خواستم بهدونم از چیه ممنون
من بازی رو نصب کردم وبه اینترنت متصل میشم و به از زدن done بازی بالا نمیاد می خواستم بهدونم از چیه ممنون
من بازی crysis war head رو نصب کردم و به اینترنت هم وصل شدم ولی بازی اجرا نشد کمکم کنید ممنون
داداش fifa09با دسته بازی کردنی مثلا تکلش یا پاس عمقیش و... کار نمیکنه کرکی چیزی واسه درست کردنش نیست؟
يكي پيدا بشه اين پسورد بازي نبرد آفريقا رو به من بده
![]()
درود
مدیران محترم ما همچنان منتظریم![]()
سلام!سلام
چند تا سریال برای انلاین tom clancy's h.a.w.x میخواستم
سریال برای آنلاین رو که باید خرید! یعنی باید نسخه اصلی بازی رو گرفت که اینجا پیدا نمیشه!
ولی شما می تونی با استفاده از hamachi بری و تو سرور هایی که برای این بازی هستش عضو بشی و آنلاین بازی کنی!
ولی یادت باشه که باید با کسی که با هاش می خوای بازی کنی وژن بازیت یکی باشه!
اینجا:داداش fifa09با دسته بازی کردنی مثلا تکلش یا پاس عمقیش و... کار نمیکنه کرکی چیزی واسه درست کردنش نیست؟
یا اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم در آدرس زیر مطرح کن:من بازی رو نصب کردم وبه اینترنت متصل میشم و به از زدن done بازی بالا نمیاد می خواستم بهدونم از چیه ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSN: GHD3-3GE4-2PEU-4XG3-2068cdkeyبرای call of duty 4 میخواستم ممنون
SN: MZFP-CN3Z-746J-H2Ik-AYSS
SN: KWEG-K2TD-WYDS-S2KK-EB41
SN: GHD3-3GE4-2PEU-4XG3-2068
SN: XGK8-YXXT-K23E-42XY-A758
SN: DPTG-UGE2-SS8W-TUDU-87BB
S/N: DL2J-8PY4-4Q22-GE48-88D2
44T2 SL8S 8DDT YQ8E 155F
UUWQ 2D8U WDWW DSPE C164
PQ4G YQS2 LPDE 4QDT 88F1
2SSQ YETS YLT2 8SLS 72D0
EJES 2U8S S4TT PJPL FF78
UTD2 S2T4 TE2G EQ8U BB8A
به آدرس زیر برو ببین این چیزا بدردت نمی خوره!يكي پيدا بشه اين پسورد بازي نبرد آفريقا رو به من بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حساب سرور hamachi رو از کجا تهیه کنم؟
سلام و درود دوست عزیز...
من کرک بازی Go Go Gourmet Chef of the Year رو که مال Shockwave Games و playfirst هستش رو میخواستم....
اگر لطف کنید و کرک بازی Plant Tycoon رو هم بزارین ممنون میشم...
با سپاس فراوان بابت زحمات بی دریغ شما...
دوست عزيز من تو اون سايتي كه معرفي كردي براي پسورد بازي نبرد آفريقا رفتم ولي متاسفانه چيزي نسيبم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)