انجام وظیفه بود ...
رئال که امسال قهرمانه توی لالیگا..
ولی باید بریم دنبال بازیکن های خوب تا بتونیم سال دیگه توی چمپیونز لیگ هم قهرمان بشیم خیلی وقته رئال نرفته
بالا...
انجام وظیفه بود ...
رئال که امسال قهرمانه توی لالیگا..
ولی باید بریم دنبال بازیکن های خوب تا بتونیم سال دیگه توی چمپیونز لیگ هم قهرمان بشیم خیلی وقته رئال نرفته
بالا...
بیا یه ادم حسابی داشتیم تو مدیریت که اونم داره کم کم تحت تاثیر بقیه قرار میگیره ....
اخه کسی نیس به این مردک بگه اگه بارسا قهرمان بشه اونوقته که دیگه محاله بازیکنهای خوب رو به تو بدن بد بخت همه میرن بارسا خوب والا من که سر از کار اینا در نمیارم میشه یه توضیح بدید ؟
راستی رئال واس چی رفته سراغ گتوزو کهنسال ؟
باور کنید که هاتینگا از گتوزو بهتره؟
شايد چون ميدونه گتوزو محاله ممكن هست كه بياد!!!
من ازش اما خوشم مياد! به قول خودمون: با غيرت بازي مي كنه j-:
نه بابا همین کانوارو خودمون جان من بازیش تو یووه رو دیده بودی یا تو اینتر چطوری بازی میکرد ده تا گتوزو رو میخوردش ولی حالا چی ؟اگه تو خط دفاعیمون نباشه مث بازی قبل اصلآ گل نمیخوریم اخه هرچه پنالتی است رو اون میده....
حرف دلمو زدی در مورد کانناوارو ....نه بابا همین کانوارو خودمون جان من بازیش تو یووه رو دیده بودی یا تو اینتر چطوری بازی میکرد ده تا گتوزو رو میخوردش ولی حالا چی ؟اگه تو خط دفاعیمون نباشه مث بازی قبل اصلآ گل نمیخوریم اخه هرچه پنالتی است رو اون میده....
بخونید..
اعتراف رسمي اتوئو
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اعتراف رسمي اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
وي گفت: بهتر بود در رئال مادريد ميماندم. در آنصورت به افتخارات بيشتر و ثروت قابل توجهي دست پيدا ميكردم و تا اين حد به خاطر رنگ پوست و ناكاميهاي ملي مورد تمسخر قرار نميگرفتم.
اتوئو ادامه داد: ماندن در پايتخت به نفع من و خانوادهام بود. من مرتكب اين اشتباه بزرگ شدم.
بعد از يك شروع نا اميد كننده ، باپتيسا توانست جايگاهش را در تيم اصلي براي مدت كوتاهي بدست آورد .اما در بازگشت گوتي و اشنايدر به روز هاي خوبشان ، در زير سايه آنها قرار گرفت.
روزنامه آ.س گفت : باپتيستا در برنامه شوستر براي فصل آينده جايي ندارد و كالدرون نيز به مياتوويچ اجازه داده تا او را به فروش برساند. باشگاه هايي مانند يونتوس، فنرباخچه و تاتنهام ممكن است تا علاقمند به جذب او در نقل و انتقالات تابستاني باشند. يك گزينه ديگر اين است كه رئال باپتيستا را به همراه مبلغي با دني آلوز از سويا مبادله كند .
مطابق گزارش دلا اسپورت ، رئال آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن ابراهيموويچ است. مدت زمان زيادي است كه رئال مايل به جذب اين بازيكن است و گزارش ها حاكي از اين است كه يوونتوس اين پيشنهاد را در فصل اول بازي اين سوئدي در فصل 2004-2005 از طرف مادريدي ها رد كرده است.
اين روزنامه ميگويد: مادريد به دنبال يك مهاجم مياني ،با كلاس جهاني براي فصل آينده مي باشد و آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي به اينتر است . آنها همچنين آماده افزايش دستمزد سالانه ابراهيموويچ به 12 ميليون پوند هستند.
با فروش كرسپو ، سائوزو و احتمالآ آدريانو به نظر نميرسد كه پيشنهاد مادريد موفقيت آميز باشد. هرچند فرم بد بازي ابراهيموويچ در نيمه دوم فصل ممكن است اينتري ها را بر سر ميزه مذاكره بنشاند. ابراهيموويچ 26 ساله داراي آسيب ديدگي زانو ميباشد كه ممكن است اين آسيب ديدگي هيچوقت خوب نشود.
دروگبا در رئال مادريد!!!
«ديديه دروگبا» مهاجم ساحل عاج چلسي به احتمال زياد تابستان سال جاري راهي رئال مادريد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «پدراگ مياتوويچ» مدير ورزشي رئال هفتهي گذشته در لندن حضور يافت تا مقدمهي اين انتقال را فراهم آورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)