چطور باید اینکارو بکنم؟پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
چطور باید اینکارو بکنم؟پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
شما به تاپیک زیر مراجعه کن و مدل مودم رابنویس و بگو میخواهم تنظبمات کانکشن را داخل کنسول مودم تعریف کن.
به اصطاح به صورت کانکشن به صورت PPPoE باشه.بچه ها آنجا راهنماییت میکنند.
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 25-08-2009 at 11:05.
من استریت فایتر 4 را روی pc و تکن را روی ps2 بازی کردم و مورتال کامبت رو هم خیلی وقت پیشا فک کنم رو سگا بازی کردم،به نظر شما کدام یک از بازی های مبارزه ای زیر برای کنسول ps3 بهترند و هیجان زیادی رو القا می کنن و به اصطلاح بیشتر حال میده؟؟
Street Fighter IVSoulcalibur IVTekken 5: Dark ResurrectionDef Jam: IconVirtua Fighter 5Mortal Kombat vs. DC UniverseNaruto: Ultimate Ninja StormDragon Ball Z: Burst Limit
اگه از من میپرسی برای بازی مبارزه ای سراغ غیر نامکو نرو که سخت پشیمون میشی.من از توی این لیست استریت فایتر و مورتال کمبت رو بازی کردم از زندگی سیر شدم.بلیچ هم که همه دوست دارن بازی کردم چنگی نمیزنه...اگه طرفدار بازی های مبارزه ای 3 بعدی هستی (مثل خودم) توصیه میکنم صبر کنی تکن 6 همین الآنا در میاد(ماه 10 میلادی) ولی اگه صبرت تموم شده(بازم مثل خودم!) بین سول کالیبر و تکن یکی رو انتخاب کن برو فازشو ببر.
تكن بازی خوبيه ... خيلی هم عاليه اما به شرط اينكه از فن های خوشگل ضربدر ضربدر () استفاده نشه !!
اين كه شما از استريت فايتر خوشت نيومده به خاطر كمبو زدنش هست ... شايدم به خاطر حال و هواش كه به تكن باز ها اصلا نميسازه !
-------------------------------------------------------------------------------------
ولی در كل تكن هم بازی خوبيه ... به شرط اينكه كمبو های آبكیشو نزنی !! منم ميگم بصبر Tekken 6 بياد اگه خوشت نيومد SF 4 رو هم يه امتحان بكن
چرا هیچ کسی راجع بازی little big planet یه کوچولو توضیحی نمی ده؟؟
توضیح خاصی نمیخواد همه چی عالیه..چرا هیچ کسی راجع بازی little big planet یه کوچولو توضیحی نمی ده؟؟
معمولا تو این سبک ، بازی های زیادی عرضه نمیشن و هر نسل یکی دوتا بیشتر نیستن که اون ها هم خیلی طرف دارن و مثل بمب صدا میکنن..
از این نوع بازی ها هم که طرفدارهاش تضمین شده هست میشه به SUPER MARIO و SONIK و NEVER HOD اشاره کرد که بازی های وحشتناک جذابی بودن.. LBP هم مثل اونها بازی فوق العاده ای هست که حتما باید بازیش کنید..
بازی از گرافیک خوبی بر خورداره و مراحل جذاب و دیدنی داره که میتونه ساعت ها شما رو مشغول کنه.. شخصیت بازی هم حالت طنز داره و بیشتر ما رو یا NEVER HOD میندازه..
بازی تا حالا امتیاز های خیلی خوبی گرفته و میشه گفت یکی از بهترین بازی های PS3 هست که به نظر هم تو این سبک دیگه چنین بازی نبینیم و باید منتظر نسخه های دیگری از این بازی باشیم..
قسمت آنلاینم فوقالعاده جذاب هست و باید حتما امتحان کنی..
تا حالا آپدیت های زیادی برای بازی اومده و قرار یک DLC دیگرم برای بازی بیاد که قابلیت شنا کردن هم اضافه میکنه..
حالا كه گفتي اين ليتل آنلاينش كجاست ! آخه بازيش منو نداره و از اين تريپاست كه يهو شروع مي شه .......!
منو داره بار دومي كه وارد بشي
گزنيه دومش ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)