به تاپیک زیر مراجعه کن....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تاپیک زیر مراجعه کن....
برو پیش این خدمات موبایلیها و گوشیت رو بده بهشون بگو تا واست فلشش کنه با دستگاه مخصوصی به نام باکس که البته هزینش هم چیزی حدوده 3-4 تومنه
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟
با کد #7370#*می تونی گوشیت رو فرمت بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی
اینکارو کردم فایده نداشت مینویسه باید highscore بازیهای دیگرو پاک کنم تمام بازی هارو هم remove کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همون آشو همون کاسه.لطفا اگه راه دیگه ای هست راهنماییم کنید ممنون
غير ممكنه مطمئني درست انجام دادي![]()
آره کد #7370#* رو زدم ازم یه سوالی کرد منم yes زدم گوشی ریست شد وقتی بالا اومد ساعت و تاریخ خواست برنامه ها و بازی ها هم اجرا نمی شدن منم همه رو remove کردم دوباره نصب کردم ولی هنوزم بازی ها save نمیشن![]()
لطفا کمکم کنید
ممنون
سلام
میشه دوربین N90 رو با N73 مقایسه کنید(هم عکاسی و هم فیلم برداری)
کدوم بهتره؟؟؟؟
(من N90 دارم و میخوام با N73me عوضش کنم دوربین واسم خیلی مهمه)
ممنون میشم
سلام به اساتید ان 73
شنیدم که یه برنامه هست که روی گوشی نصب میشه و با اون میشه جای اف ام پلیر از گوشی استفاده کرد اگه همچین چیزی صحت داره یه خورده راهنماییم کنید یا اینکه لینکه برنامشو برام بفرستید ممنوون میشم از لطفتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب با اين اوصاف بهتره يا بري گوشيتو فلش كني يا ا ينكه آپديت كني من كه خودم آپديت رو ترجيح مي دم ....
براي آپديت به تاپيك زير برو...
از همه لحاظ n73 بهترينه با مراجعه به تاپيك زير مي توني عكسهايي رو كه با دوربينش گرفتن ببيني.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)