ماییم دیگه !![]()
ماییم دیگه !![]()
علتش چيه؟!![]()
اگه واقعا بتونی اینا رو بزنی من بهت قول میدم روزانه که 100% قبول میشی و سراسری هم 80% باور نمیکنی برو از اینجا بپرس:ادبیات 66
عربی 40
دینی 54
زبان 66
ریاضی 30
فیزیک 40
شیمی 42
بچه ها به دادم برسید. با این درصدا می تونم روزانه قبول شم؟
خیلی حالم بده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستای کنکوریم که قراره برای من سال بعد از تجربه هاشون بگن
این طور سوالا رو که
من تو فلان قبول میشم با این درصدا فلان میشم بهمان میشم و...
رو بهتره از سایت tebyan.net بپرسین چون اونجا مشاورای خوبی دارند که جوابتو نو زودی میدند
درست و قابل اعتماد
بعد اون جوابا رو با سوالاش بذارین اینجا تا یه بانک خوبم اینجا درست شه
دوستان ببخشید که همینجوری بدون معرفی میام ، واقعا بدجوری اعصابم خورد شده
خیلی وقته اینجا رو میخونم ولی حس رجیستر کردن نبود
این در صد های منه:
ادبیات: 45%
معارف: 63%
زبان :70%
عربی: 52%
ریاضی: 15%
فیزیک: 40%
شیمی:40%
تو سایت تبیان هم به فرموده ی این دوستمون مطرح کردم ولی پاسخی ندادن ، کسی میتونه رتبه م رو ( در منطقه 1) با تقریب نسبتا خوب پیش بینی کنه
==================================================
واقعا ضد حال ناجوری خوردم ، پیش بینی قطعی خودم این بود همه ی درس ها بالای 60% و ریاضی حدود 20% . ولی چی شد . . .![]()
Last edited by Milikan; 27-06-2008 at 05:16.
شماها از کجا گزینه های این همه سوال رو حفظ کردین که اینقدر دقیق درصد هاتون رو میگین؟
سلام دوستان.من تازه این انجمنو پیدا کردم یه چند صفحه خوندم جالب بود
دیروز بدجوری خراب کردم بعد 80-90 های سنجش و 65-75 های کاظم ریاضی زدم 48.فیزیکم هم اصلا بهتر نبود(52)شیمی رو ولی عالی زدم 20 درصد.عمومی ها رو فکر کنم کلا بهتر زدم به جز زبانش که انصافا سخت بود و به زور 84 درصد زدم
ادبیات:89.66
عربی:89.66
دینی رو هم که نمی دونم از کجا می شه فهمید اخه واسه اقلیتا هیچی نذاشتن
فکر می کنید با این درصدا امکانش باشه مهندسی آبدارخانه(شبانه) قبول شم یا برم خودمو نظام وظیفه معرفی کنم؟
آره ، یه عمری رتبه کشوریم تو کانون فرهنگی بالای 400 اینا نمی رفت ( جز در دو سه مورد ) اما کنکور رو به تمام معنا گند زدم ، خیلی بد خیلی خیلی خیلی ، اصبحت امیرا و امسیت اسیرا تا دو سه روز دیگه روانی میشم احتمالا ، اصلا توفع نداشتم این طور استرس بگیرتم ...... ای خدااااااااااااااااااااااا اااا خوش به حال شما با این درصدهایی گه زدید صد در صد زیر 400 اینا می شید ، من که حتی جرئت نمی کنم چک کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)