مهدی جان من می خواهم فایل اکسل up load کنم حالا چکار کنم
فردان
ردیفهای خود اکسل بهم خورده اینطوری که شما گفتید فقط شماره ردیفهایی که خودمان در یک ستون ایجاد کرده باشیم درست می شود ولی من شماره ردیفهای خود برنامه اکسل بهم خورده متشکرم
مهدی جان من می خواهم فایل اکسل up load کنم حالا چکار کنم
فردان
ردیفهای خود اکسل بهم خورده اینطوری که شما گفتید فقط شماره ردیفهایی که خودمان در یک ستون ایجاد کرده باشیم درست می شود ولی من شماره ردیفهای خود برنامه اکسل بهم خورده متشکرم
سلام
من یه فانکشنی تو اکسل 2007 دارم که یه فرمول هست برای ایجاد لیست واریزی به حساب بانکی صادرات.
اون رو توی اکسل 2003 راحت میشه اجرا کرد ولی توی 2007 هر کاری می کنم اجرا نمیشه.
آپلودش کردم شاید به کار شما هم بیاد و خواهشا بگید مشکل از کجاست که در اکسل 2007 اجرا نمیشه.
یه خواهش دیگه که داشتم حتما خودتون دانلودش کنید بعد import کنید توی ویژوال اکسل خودتون بعد از اطمینان از اجرا راه حلش رو به ماهم بدین.
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخوام بدونم میشه ردیف متناظر در پایوت تیبل ها رو در لیست اصلی پیدا کرد ؟![]()
فايل Persian Function For EXCEL_V2_1 را ميخواستم
فایلتون رو تو سایتی که دوستمون گفتند Browse و آپلود کنید.
همینکار را کردم ولی گفت فایل با پسوند xls غیر مجاز است حالا میگی چیکار کنم![]()
فایلتون رو Zip یا Rar کنید بعد آپلود کنید.
ببخشیدا آخه من اصلا تا حالا فایلی را upload نکردم برای همین سئوالهام اینقدر ناشیانه است
من فایل اکسلم را rar کردم و بوسیله این سایت up load شد حالا نمی دانم چکار کنم
چطور بیارمش در این سایت
جدولي از اكسل دارم كه پر شده است ولي آنكس كه اطلاعات را وارد كرده قبل از كليه اعداد علامت كاما را وارد كرده كه به صورت تكس باشد.
حالا وقتي مي خوام از فرمول مثلا جمع در پايين آن ستون استفاده كنم عمل نمي كند.
حتي سلولها را انتخاب و فرمت آنها را به عدد تغيير داده ام ولي باز هم عمل جمع بر روي آنها اعمال نمي شود.
و مشكل هم همان علامت كاماي قبل از اعداد است. متاسفانه امكان جايگزيني هم در فايند و ريپليس وجود ندارد. در صورت امكان راهنمايي بفرماييد.
سلام دوستان]میشه پست منو در مورد رسم نمودار ببینیدو راه حلشو بگید،ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)