تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 585 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

با سلام
    برای کارت گرافیک 8800GT 512mb چه برندی رو پیشنهاد می دین ؟ رنج قیمت هم در حدود 290 تومن. مدل مادربوردم هم هست : MSI K9N Neo v2
    می خواستم نظرتون رو راجع به NX8800GT-T2D512E-OC MSI هم بپرسم. قیمت فعلی این قطعه چه قدره؟
    با تشکر
    اگه یه راهنمایی هم به ما برسونید ممنون می شم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض مانیتورهای Wide Screen

خب برای کار معمولی چی؟ مثلا با خود ویندوز یا برنامه های معمولی بازی های معمولی، فیلم هایی که اندازه تصویرش واید نیست و ....

برای اونها مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    در مورد هزینش چی؟ چقدر اختلاف داره؟
    در کل پیشنهاد میکنید بگیریم یا نه؟(البته اگه تو ایران موجود باشه)
    الان با توجه به فراگیر شدن استفاده از مانیتورها و تلویزیون های LCD واید ، بیش از 95% محصولات نرم افزاری و حتی سخت افزاری (مثلا لپ تاپ های صفحه واید) کاملا سایزهای 16.9 , 16.10 رو ساپورت میکنن و هیچ مشکلی نیست. در مورد ویندوز هم همینطوره. من خودم مانیتورم واید هست و ویندوز رو در رزولوشن 900*1440 اجرا می کنم و به خاطر عریض بودن صفحه لذت هم می برم !!

در مورد فیلم ها هم اگه واید باشن که هیچ ، اگه واید نباشن خود برنامه ی پخش فیلم طوری تصویر رو تنظیم می کنه که سایز فیلم به صورت کامل ولی شاید در ابعاد چند درصد کوچک تر پخش بشه ... مثال هم بزنم ؟ تو تلویزیون های خودمون ، مخصوصا در مورد فیلم های خارجی می بینیم که تصویر از بالا و پایین با یک نوار پهن سیاه رنگ خالی می مونه ! چرا ؟ چون در یک تلویزیون غیر واید! داره تصاویر واید اسکرین پخش می شه ... حالا برعکس کن ! یعنی یک فیلم 3.4 رو در 16.9 فرض کن...

هزینش هم با توجه به کیفیت مانیتور و امکاناتی که از لحاظ سرعت پاسخ دهی تصویر و کنتراست و ... داره متغیره ولی در کل از لحاظ قیمت خیلی مشابهند و به نظر من اختلافی ندارن!

در مورد پیشنهاد حقیر : 100 % نظر من مثبت هست . در ایران هم تا دلت بخواد هست... همین بقالی سر کوچه ی ما مانیتورش وایده !!! موفق باشید.

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واید پهناش از پهنای مانیتورهای معمولی بیشتره همین
    کلا اگه بازی زیاد میکنی بدردت نمیخوره چون اکثر بازیها پشتیبانیش نمیکنند بیشتر بدرد طراحان وانیمیشن سازها میخوره

خیلی ممنون از راه نماییتون

برعکس ! مانیتورهای واید مناسب ترین مانیتور برای Game هستن. به دلیل ارائه ی تصاویر در سایز 16.9 و 16.10 تصاویر عریض و پهن بوده و در نتیجه زاویه ی دید بیشتری رو برای کاربر فراهم می کنند. تمام بازی های امروزی هم از مانیتور های واید کاملا پشتیبانی می کنند. همونطور که دوستمون فرمودند برای کارهای گرافیکی هم مناسب هست. اگه زیاد اهل فیلم هستی این رو هم در نظر داشته باش که الان قریب به نود درصد کمپانی های فیلم سازی جهان (البته از قدیم هم همینطوره) از سایزهای واید برای فیلم هاشون استفاده می کنند.

تنها نکته ی ضعفی که در این مانیتور ها هست اینه که برای نرم افزارهایی که در کار با اون ها فاکتور ارتفاع زیاد مطرح هست شاید یه کم دردسرساز بشه چون همونطور که از اسمش پیداست Wide هست. موفق باشید.

بازی که اصلا نمیکنم
    کارهای گرافیک هم زیاد انجام نمیدم
    فیلم دانلود میکنم ولی وقت نمکنم ببینم
    ولی زیاد با کامپیوتر کار میکنم
    بیشتر تو نت هستم

الان با توجه به فراگیر شدن استفاده از مانیتورها و تلویزیون های LCD واید ، بیش از 95% محصولات نرم افزاری و حتی سخت افزاری (مثلا لپ تاپ های صفحه واید) کاملا سایزهای 16.9 , 16.10 رو ساپورت میکنن و هیچ مشکلی نیست. در مورد ویندوز هم همینطوره. من خودم مانیتورم واید هست و ویندوز رو در رزولوشن 900*1440 اجرا می کنم و به خاطر عریض بودن صفحه لذت هم می برم !!

در مورد فیلم ها هم اگه واید باشن که هیچ ، اگه واید نباشن خود برنامه ی پخش فیلم طوری تصویر رو تنظیم می کنه که سایز فیلم به صورت کامل ولی شاید در ابعاد چند درصد کوچک تر پخش بشه ... مثال هم بزنم ؟ تو تلویزیون های خودمون ، مخصوصا در مورد فیلم های خارجی می بینیم که تصویر از بالا و پایین با یک نوار پهن سیاه رنگ خالی می مونه ! چرا ؟ چون در یک تلویزیون غیر واید! داره تصاویر واید اسکرین پخش می شه ... حالا برعکس کن ! یعنی یک فیلم 3.4 رو در 16.9 فرض کن...

هزینش هم با توجه به کیفیت مانیتور و امکاناتی که از لحاظ سرعت پاسخ دهی تصویر و کنتراست و ... داره متغیره ولی در کل از لحاظ قیمت خیلی مشابهند و به نظر من اختلافی ندارن!

در مورد پیشنهاد حقیر : 100 % نظر من مثبت هست . در ایران هم تا دلت بخواد هست... همین بقالی سر کوچه ی ما مانیتورش وایده !!! موفق باشید.

حالا که شما تایید میکنید خوب هست
    پس میرم سراغش

از کمک همتون هم ممنون

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

e ، خودتون دارید و راضی هستید؟ خب خوبه ، خیالم راحت شد
    یه سوال ، وقتی تو اینترنت هستید چی؟ صفحه های اینترنت اکسپلورر چطور باز میشه؟همین صفحه کش میاد یا نه؟(البته اگه سوالم احمقانه نباشه، احتمالا کش نمیاد دیگه)
    اگه میشد موقع کار باهاش یه عکسی چیزی میگرفتید خیلی عالی بود(البته زحمت میشه نمیخواد انجام بدید)

حالا در مورد مدلش، چی پیشنهاد میکنید؟
    LG L194WT خوبه؟
    همین مدل اما 20 اینچش حدود 300تومن هست ، این یک اینچ اختلاف واقعا می ارزه که حدود 50 تومن بیشتر بدیم؟
    تو مانیتورهای معمولی که یک اینچ خیلی نیست ، تو واید هم همین طوره؟

خیلی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

یه سوال ، وقتی تو اینترنت هستید چی؟ صفحه های اینترنت اکسپلورر چطور باز میشه؟همین صفحه کش میاد یا نه؟(البته اگه سوالم احمقانه نباشه، احتمالا کش نمیاد دیگه)
    اگه میشد موقع کار باهاش یه عکسی چیزی میگرفتید خیلی عالی بود(البته زحمت میشه نمیخواد انجام بدید)

LG L194WT خوبه؟
    همین مدل اما 20 اینچش حدود 300تومن هست ، این یک اینچ اختلاف واقعا می ارزه که حدود 50 تومن بیشتر بدیم؟

خیلی خیلی ممنون
    سلام

یه نیگا به این لینک بندازی حله !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم LG 194WT دارم... عالیه... با توجه به امکانات و کیفیتش هم قیمتش مناسبه.
    سایز 20 رو از نزدیک ندیدم. در این مورد اگه از دوستان کمک بگیرید بهتره. چون ندیدم نمی تونم نظر بدم. موفق باشید.
    Last edited by Mahdi.M; 30-03-2008 at 10:30.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

به نظر شما اساتید چرا قیمت بعضی از برندها از هم مدل خوشون با یک برند دیگه کمتره؟
    Last edited by BLACK-BLACK; 30-03-2008 at 13:04.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

کارت X300 با کدومیک از کارتهای Geforce برابری میکنه؟

5500 فکر کنم ...
    حالا دونستن این چه فایده ای داره
    من که چیزی بلد نیستم ولی ایا استاد اصلن درسته که یک کارت Pci-e با یک کارت AGP مقایسه بشه اونم با اینهمه تفاوت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه یه راهنمایی هم به ما برسونید ممنون می شم
    در مورد برند msi تا اونجا که من شنیدم و اطلاع دارم کارت های خوب و با کیفیتی تولید میکنه
    این هم لینک چند تست این کارت گرافیکی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میتونی رو برند های bfg و gainward هم فکر کنی
    من خودم 8800 gainward دارم که ازش راضی هستم
    bfg هم گارانت مادام عمر داره و هم کارت های اور کلاک شده خوبی تولید میکنه

حالا دونستن این چه فایده ای داره
    من که چیزی بلد نیستم ولی ایا استاد اصلن درسته که یک کارت Pci-e با یک کارت AGP مقایسه بشه اونم با اینهمه تفاوت
    کارت های agp و pci از هیچ لحاظ با هم قابل قیاس نسیتند
    Last edited by ali65; 30-03-2008 at 13:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

LG L194WT خوبه؟

خیلی خیلی ممنون
    همین طور که دوست خوبمون زحمت کشیده و عکس گذاشته مانیتور واید هیچ گونه کشیدگی در تصویر و ... نداره و کار کردن با واید خیلی راحت تره
    بنده خودم از واید استفاده میکنم و در اکثر کارا مثل فیلم و بازی ... راحت تر هم هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تفاوت PCI Express 2.0 و PCI Express رو کسی میدونه چیه؟
    GeForce™ 9600GT
    Bus : PCI Express 2.0
    Memory : 512MB GDDR3
    GeForce™ 9800GX2
    Memory : 1024MB GDDR3
    GeForce™ 8800GTS 1GB
    Memory : 1024MB GDDR3

اما بقیه pci express هستن
    مثل
    GeForce™ 8600GTS
    Bus : PCI Express
    Memory : 256MB DDR3
    GeForce™ 8500GT Sonic
    Bus : PCI Express
    Memory : 256MB DDR3
    و ....
    Last edited by takotok; 30-03-2008 at 14:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •