چهارمین موردی که در بحث موجودات ناشناخته بهش می پردازم: شخصیتهای خاص و الهه ها هستند
(توجه: این بحث در مورد دین و مذهب نیست و بیشتر به بعد باستانی شخصیتهایی که مطرح می شود توجه می شود)
این مورد رو در چند پست خدمتتون عرض میکنم.
در بحث موجودات ناشناخته به یک گونه جالب بر می خوریم:
بخش اول : موجود سبز !
مطمئنا اشکال گوناگونی از موجود سبز ناشناخته تا حالا دیدید! یکی از مهمترین نمادهای فضایی ها در عصر حاضر

و صدها قیافه دیگه که اکثرا هم در فیلمها و انیمیشن های مرتبط با موجودات بیگانه و آدم فضایی می بینید!
باز مثل همیشه به بشر چند دهه اخیر باید تبریک گفت که از هیچ و عدم توانسته وجودی حداقل خیالی تصویر کند که تا جاییکه ما می دانیم وجود خارجی ندارد
یک دقیقه صبر کنید! مطمئنید موجود سبز چیز جدیدی است؟ من که اینطور فکر نمی کنم! برای عجیبترینها آماده اید؟
.
.
.
خدای سبز مصریان باستان (اسایرس) رو به شما معرفی می کنم .gif)

اشتباه نکنید! مصریان در هیروگلیفهای خود از مردم عادی گرفته تا فرعون را با رنگ عادی انسانی کشیده اند! پس اسایرس کیست؟
به ویکی رجوع کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدای پس از مرگ و به عبارت درست تر خدای جهان دیگر !!! (دقت کنید نه خدای طبیعت یا زندگی)

مورد جالب دیگر در مورد اسایرس آن است که سایر خدایان مصر باستان شبیه انسانی ماسک زده هستند اما چهره خدای سبز با انسان عادی مو نمی زند جز رنگش !!!!
افراد ماسک زده شما را یاد چیزی نمی اندازد؟ (البته در قاره آمریکا)
همین؟ تمام شد؟
بت معروف بوداییان یک از معروفترین رنگهایش سبز است!

نمی خوام خیلی وارد تفکر بودیسم بشم چون خودش بحث رو پیچیده تر میکنه
اینها فقط چیزهایی بود که در حد دانش من بود! در صورتیکه چیزهایی دیگر در مورد موجودات سبز می دونید بگید
البته بحث خدایان و موجودات خاص به همینجا ختم نمیشه و پستهای بعدی بیشتر در این مورد بحث می کنیم که چرا با اینهمه تصادف روبرو هستیم