تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 233 از 358 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چرا به نظر شما باید یوفو یه موجود 2 پا با چشم وزغی باشه؟
    نمیشه چیزی خیلی خیلی کوچیکتر یا خیلی خیلی بزرگتر از چیزی که ما فکر میکنیم باشه!؟
    شاید یوفویی که شاید شاید دیده بشه در آینده اندازه یه مورچه باشه!!! یا به بزرگی یه برج؟
    چرا باید چیزی رو که نمیدونیم اندازه خودمون تصورش کنیم؟ مگه سیر تکاملی اونا مثل ماست با توجه به آب و هوا و زمان!؟؟؟

کلی گفتم!!
    دلیلش اینه که تصور اندازه مورچه یا دایناسور بودن یوفو ها غلطه. چون تصور اشکال دیگری از حیات در ماورای زمین و تصور شکل دیگری از فرایند تکامل غلطه.
    شما پست شماره 1998 منو بخونید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته هر کسی یه نظری داره و همه یه جور فکر نمیکنن.
    اگر موجودات فرازمینی واقعت داشته باشن حتما هم شکل ما(حداقل مشابه) ما خواهند بود.
    سریال V رو هم پیشنهاد میکنم حتما ببینین.

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مشکل همینه!؟
    همه منو شیفت میدن به فیلم ها!!
    فیلم فیلمه!!!فیلم به نمایش دادن صحنه ای هست که میتونه داستان زندگی موضوعی یا اتفاقی باشه که ممکنه از روی زندگی واقعی یا از روی تخیلات باشه!؟
    فیلم یه جور تجارته!! برای اینکه کالات فروش بره باید دست به هرکاری بزنی!!!
    حتما شما فیلم جنگ ستارگان هم دیدن گفتین خون موجودات فضایی سبزه و میتونیم اونا رو با چشمای آویزوون تسخیر کنیم واسمون رانندگی کنن!؟
    لطفا از بحث فیلم بیاین بیرون!!

شما فکر میکنی چرا فیلم 2012 مسخره از آب در اومد؟ چون خیلی زیاد از حد به موضوع پر و بال داد!!! اگه ملکت عقل داشته باشن نمیگن آخر دنیا اینطوری میشه!!!!
    حالا هرچقدر هم در حد نظریه باشه!!!!!!!!

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

مشکل همینه!؟
    همه منو شیفت میدن به فیلم ها!!
    فیلم فیلمه!!!فیلم به نمایش دادن صحنه ای هست که میتونه داستان زندگی موضوعی یا اتفاقی باشه که ممکنه از روی زندگی واقعی یا از روی تخیلات باشه!؟
    فیلم یه جور تجارته!! برای اینکه کالات فروش بره باید دست به هرکاری بزنی!!!
    حتما شما فیلم جنگ ستارگان هم دیدن گفتین خون موجودات فضایی سبزه و میتونیم اونا رو با چشمای آویزوون تسخیر کنیم واسمون رانندگی کنن!؟
    لطفا از بحث فیلم بیاین بیرون!!

شما فکر میکنی چرا فیلم 2012 مسخره از آب در اومد؟ چون خیلی زیاد از حد به موضوع پر و بال داد!!! اگه ملکت عقل داشته باشن نمیگن آخر دنیا اینطوری میشه!!!!
    حالا هرچقدر هم در حد نظریه باشه!!!!!!!!
    دوست عزیز این پست رو شما بخون:
    کد:
    یکم طولانی هست ولی خوندنش بد نیست

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خودم اهل فیلم هستم فیلمم زیاد می بینم!! فیلمهایی در این رابطه هم زیاد دیدم. هدف هم هست!! که نیکولاس کیج بازی میکنه!!! که میگه اون سالی که بزرگترین توفان خورشیدی بوجود میاد همه مردم میمیرن و یکی از آسمون میاد و بچه های انسان رو جمع میکنه و بعد از توفان خورشیدی دوباره روی زمین میگذاره و زیست دوباره از 0 شروع میشه!!
    آره عزیزم
    اینا فقط فیلم هست!!
    موضوعات زیاد
    کمدی
    درام
    تراژدی
    اکشن
    هارور
    و خیلی مدل فیلمهای دیگه ای که وجود داره!!!
    شما میتونی این مساله رو مثل اختراعات فکر کنی!!
    مثلا بگی اولین کسی که خواست هواپیما رو اختراع کنه یا دوچرخه یا یه سوزن قفلی ، حتما اینا رو یه جا دیده !! یکی بهش یاد داده!!
    آره؟
    این تفکرات متاسفانه اشتباهه!!
    فیلم همونطوری که گفتم یه جور تجارته!! تفکر خلاق میخواد که بتونه موضوعی رو پیدا کنه که فروشش رو بیشتر کنه حتی اگه از واقعیت به دور باشه!! اینایی که شما مثال زدین یه موردش هم اثبات نشده وشما احتمالا باز میگین شاید نمیخوان بروز بدن!!!
    بعدش میان داستان رو میدن به فیلم سازهای هالیوودی میگن مردم رو با فیلم آماده کنین؟؟؟

درسته!!!
    بعضی فیلم ها ممکنه داستانش کمی به واقعیت فیزیک و اینا نزدیک باشه ولی هرگز اتفاق نیفتاده
    مثل اون فیلمی که آخرش نشون میداد هر زمینی که میمرد میرفت توی یه سیاره ای مثل زمین زندگی میکرد. و مردم تونسته بودن از زمین با مرده هایی که الان توی اون سیاره زندگی میکردن ارتباط برقرار کنن. آسمون شهاب باران بود و میگفتن هر شهاب حامل یه موجوده که داره میاد به این سرزمین!!!

شاید 5 درصدش واقعیت داشته باشه!؟ کسی چه میدونه؟؟

هر بحث علمی که پیش بیاد سریعا همه جا پر میشه. کدوم احمقی چیزی رو کشف میکنه و به کسی نمیگه؟ یا کدوم گروهی؟

مثل اینه تصاویر ماهواره ای بیاد و اصلا نگن با چی گرفته شده!!! با هابل از کجا؟ ناسا؟

من نمیخوام خودم رو قانع کنم. میخوام دیگران قانع بشن!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دلیلش اینه که تصور اندازه مورچه یا دایناسور بودن یوفو ها غلطه. چون تصور اشکال دیگری از حیات در ماورای زمین و تصور شکل دیگری از فرایند تکامل غلطه.
    شما پست شماره 1998 منو بخونید.
    کد:
    البته هر کسی یه نظری داره و همه یه جور فکر نمیکنن.
    اگر موجودات فرازمینی واقعت داشته باشن حتما هم شکل ما(حداقل مشابه) ما خواهند بود.
    سریال V رو هم پیشنهاد میکنم حتما ببینین.
    حرف شما درسته اما یکمی باید تصحیحش کنی!
    وقتی میگیم انسان روی زمین روندش تکاملش به این شکله دلیلش چیه؟ تابعی از چیه؟
    جاذبه - آب و هوا - تغذیه - مقدار انرژی خورشیدی و ... که جذب میکنه و ...
    یکی از مهمترینهاش هم مشکلات و نیازمندی هایی هست که باعث میشه شکل بدن تغییر کنه.

اگر قرار باشه موجود ناشناخته منشا فرا زمینی داشته باشه شکل ظاهریش بستگی به شرایط اونجا خواهد داشت ولی بعیده قیافش خیلی دور از انتظار باشه.اما اگر موجود ناشناخته منشا زمینی داشته باشه فکر کنم این مشکل خیلی راحت حل میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

چهارمین موردی که در بحث موجودات ناشناخته بهش می پردازم: شخصیتهای خاص و الهه ها هستند
    (توجه: این بحث در مورد دین و مذهب نیست و بیشتر به بعد باستانی شخصیتهایی که مطرح می شود توجه می شود)
    این مورد رو در چند پست خدمتتون عرض میکنم.

در بحث موجودات ناشناخته به یک گونه جالب بر می خوریم:

بخش اول : موجود سبز !
    مطمئنا اشکال گوناگونی از موجود سبز ناشناخته تا حالا دیدید! یکی از مهمترین نمادهای فضایی ها در عصر حاضر

و صدها قیافه دیگه که اکثرا هم در فیلمها و انیمیشن های مرتبط با موجودات بیگانه و آدم فضایی می بینید!

باز مثل همیشه به بشر چند دهه اخیر باید تبریک گفت که از هیچ و عدم توانسته وجودی حداقل خیالی تصویر کند که تا جاییکه ما می دانیم وجود خارجی ندارد

یک دقیقه صبر کنید! مطمئنید موجود سبز چیز جدیدی است؟ من که اینطور فکر نمی کنم! برای عجیبترینها آماده اید؟

.
    .
    .

خدای سبز مصریان باستان (اسایرس) رو به شما معرفی می کنم

اشتباه نکنید! مصریان در هیروگلیفهای خود از مردم عادی گرفته تا فرعون را با رنگ عادی انسانی کشیده اند! پس اسایرس کیست؟
    به ویکی رجوع کنید:
    کد:
    خدای پس از مرگ و به عبارت درست تر خدای جهان دیگر !!! (دقت کنید نه خدای طبیعت یا زندگی)

مورد جالب دیگر در مورد اسایرس آن است که سایر خدایان مصر باستان شبیه انسانی ماسک زده هستند اما چهره خدای سبز با انسان عادی مو نمی زند جز رنگش !!!!
    افراد ماسک زده شما را یاد چیزی نمی اندازد؟ (البته در قاره آمریکا)

همین؟ تمام شد؟

بت معروف بوداییان یک از معروفترین رنگهایش سبز است!

نمی خوام خیلی وارد تفکر بودیسم بشم چون خودش بحث رو پیچیده تر میکنه

اینها فقط چیزهایی بود که در حد دانش من بود! در صورتیکه چیزهایی دیگر در مورد موجودات سبز می دونید بگید

البته بحث خدایان و موجودات خاص به همینجا ختم نمیشه و پستهای بعدی بیشتر در این مورد بحث می کنیم که چرا با اینهمه تصادف روبرو هستیم

8. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

روزنامه تهران امروز نوشت:

برخي اهالي شهرستان ساوه مدعي رويت اشياي نوراني در اطراف اين شهر شده اند. آتي نيوز نوشته اين شي چند روز قبل حدود ساعت 8 شب در حوالي منطقه غرب شهرستان ساوه رويت شده است.

به گفته شاهدان، اين شي نوراني در حال حركت در ارتفاع پايين به شكل ستاره‌ در اندازه‌هاي يك توپ فوتبال بوده كه هيچ صدايي نيز از آن شنيده نمي‌شده است.

برخي ديگر نيز از جزئياتي چون ساطع شدن نور سبز و سفيد از اين شي ناشناس سخن گفته‌اند كه توسط ديگران تاييد نشده است. پيش از اين نيز اخباري درخصوص مشاهده اشياي نوراني در مناطقي چون زاهدان و يزد منتشر شده بود كه مسئولان توضيحات دقيقي در رد يا تاييد آن ابراز نداشتند.

کد:

10. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

روزنامه تهران امروز نوشت:

برخي اهالي شهرستان ساوه مدعي رويت اشياي نوراني در اطراف اين شهر شده اند. آتي نيوز نوشته اين شي چند روز قبل حدود ساعت 8 شب در حوالي منطقه غرب شهرستان ساوه رويت شده است.

به گفته شاهدان، اين شي نوراني در حال حركت در ارتفاع پايين به شكل ستاره‌ در اندازه‌هاي يك توپ فوتبال بوده كه هيچ صدايي نيز از آن شنيده نمي‌شده است.

برخي ديگر نيز از جزئياتي چون ساطع شدن نور سبز و سفيد از اين شي ناشناس سخن گفته‌اند كه توسط ديگران تاييد نشده است. پيش از اين نيز اخباري درخصوص مشاهده اشياي نوراني در مناطقي چون زاهدان و يزد منتشر شده بود كه مسئولان توضيحات دقيقي در رد يا تاييد آن ابراز نداشتند.

بنظر شما در ايران پايگاهي براي جمع آوري مشاهدات مردمي و دسته بندي کردن اونها و مطالعات آماري و علمي وجود داره ؟ منظورم مراکز دولتي يا دانشگاهها و نظاير اينها نيست ، يک مرکز علمي و خصوصي معتبر و مستقل که در اين زمينه تحقيق بکنه ؟ من چيزي پيدا نکردم ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 26-09-2010 at 16:37.

12. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

بنظر شما در ايران پايگاهي براي جمع آوري مشاهدات مردمي و دسته بندي کردن اونها و مطالعات آماري و علمي وجود داره ؟ منظورم مراکز دولتي يا دانشگاهها و نظاير اينها نيست ، يک مرکز علمي و خصوصي معتبر و مستقل که در اين زمينه تحقيق بکنه ؟ من چيزي پيدا نکردم ...
    در این مورد که هیچی در موارد دیگه هم چیزی پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ادامه از این پست ...
    کد:
    بخش دوم : Deities
    برای کلمه Deities میشه از معانی خدایان و الهه ها استفاده کرد.حالا خیلی به معنی فارسیش کاری نداریم

تا حالا با خودتون فکر کردید چرا عده ی زیادی از مردم مخصوصا در دوران باستان یک مجسمه از سنگ یا چوب رو می پرستیدند؟
    در واقع یک قسمت مهمی از زندگیشون وقف این Deity ها بوده: براشون غذا میزاشتن - تمیزشون میکردن - پرستششون میکردن - قربانی برای اینها انجام میدادن و ...

پاسخ ساده و اولیه هر کسی میگه نتیجه حماقت بوده! یا نیاز به وجود چنین چیزی و ...
    قبول ندارید خیلی خودمون رو عاقل و آنها را احمق فرض کردیم؟ مردمی که هر روز به دلایل مختلف جونشون در خطر بوده و برای یک لقمه نان می جنگیدند و واقعا تفریح براشون معنی امروزی رو نداشته چرا باید وقتشون رو با این بازیها تلف کنن
    سوال درست تر اینه که با حساب هزینه-فایده ای که داشتن چه چیزی بهشون میرسیده؟

بزارید از دید خود اونها به قضایا نگاه کنیم! اکثر مجسمه ها نماد و نشانگر یک Deity بودن
    1-موجوداتی قویتر و دارای ویژگی های برتر از انسان
    2-عاقل و هوشمند
    3- دارای بسیاری از صفات ظاهری و باطنی انسان (باطنی مثل خشم ، نفرت ، محبت و ...)
    4-دارای عمر دراز اما محدود (در بعضی موارد هم نامحدود)
    5-تقریبا هر کدام مسئول یک چیزی مثل خدای دریا ، زمین ، باد و ....

نکته کلیدی : در اکثر باورها مجسمه هیچگاه پرستش نشده !!! بلکه این خود Deity بوده که مورد توجه بوده و به دلیل اینکه همیشه اون Deity رو در کنار خودشون داشته باشن معابدی دارای تندیسهای Deity ها می ساختن و یا حتی Deity مورد علاقشون رو در خونه نگه میداشتن

که این نکته کلیدی نه تنها در عقاید غربی بلکه در عقاید شرقی هم رواج داشته ! تمدنهای باستانی چین و یونان شاید از وجود هم مطلع نبودن اما دارد عقاید این چنین شبیه هستن
    به نظر شما چنین شباهتهایی اتفاقیه؟

یک سریال شرقی ساخته شده بر اساس یک افسانه باستانی:

آمدن به معبد و زانو زدن در برابر مجسمه Deity زمین

پس از ظاهر شدن Deity واقعی شخص در حال گفتن درخواستش

رد کردن درخواست شخص

تمسخر شخص توسط Deity (چقدر احمقه که فکر میکنه از مجسمه من نگهبانی کنه مشکلش حل میشه)

کارتون هرکولس بر اساس افسانه های مشهور یونانی:

آمدن به معبد و زانو زدن در برابر زئوس

زئوس در حال ظهور و بروز

زئوس وارد کالبد مجسمه خود شده

البته من اطلاعاتم در مورد این داستانها و افسانه ها زیاد نیست ولی همینقدر دانش من شباهتهای عجیبی رو در موردشون نشون میده
    امیدوارم پست جالب بوده باشه.

چند مورد جزئی دیگه هم در این مورد در پست آینده خواهم گفت

15. 3 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •