تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 312 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

موضوع تایپیک رو کلا عوض کردین !!
    لطفا بحث های که در مورد این تایپیک نیست رو جای دیگه بگوید. اصلا بحثهای این تایپیک در مورد این چیزها نیست که شما می گوید . لطفا صفحات اولیه رو مطالعه کنید .
    فکر کنم به همین دلیل دیگه دوستانی چون مرسدس و علیرضا و ذولقرنین و غیره نمی ایند .
    به احترام تاپيك و دوستان، ديگه بحث رو ادامه نمى‌دم‌ (هر چند كه خودم رو حسابى گرم كرده بودم!).

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

انسانها كه فعلا تو كف اين بهشت برين منوندن معلوم نيست واقعيت داشته باشه يا نه
    فعلا كه روي زمين جهنم حكم فرماست تا وعده سر خرمن بهشت
    یه سوال ازت دارم:
    با چی حال می کنی؟ چه کارایی رو دوست داری؟
    ادمکشی یا لطف به دیگران
    دزدی یا بدست اوردن همون مبلغ پول از راه درست؟
    ....
    اینا توی خون ادمه اگه واقعا از سلاخی کردن انسان لذت می بری بحث دیگه ای هست وگرنه بهشت باشه یا نباشه توی این دنیا من و تو فقط از خوبی ها و نیکی ها لذت می بریم حتی اگه بگن بهشتی در کار نیست هم فکر نکنم مردم شروع به قتل و غارت کنن چون خوبی توی خونشونه

سلام دوستان
    موضوع تایپیک رو کلا عوض کردین !!
    لطفا بحث های که در مورد این تایپیک نیست رو جای دیگه بگوید. اصلا بحثهای این تایپیک در مورد این چیزها نیست که شما می گوید . لطفا صفحات اولیه رو مطالعه کنید .
    فکر کنم به همین دلیل دیگه دوستانی چون مرسدس و علیرضا و ذولقرنین و غیره نمی ایند .
    یک مقدار هم تقصیر خودشونه باید بیان و با ما همفکری کنن, مسائل جدید مطرح کنن, ما رو راهنمایی کنن اگه بحث در مورد متافیزیک دوباره شروع بشه دیگه کسی به مسائل حاشیه نمی پردازه

راستی این تکنیک های هوشیاری در خواب رو اجرا می کنم ولی اثر نمی کنه! کسی روش مطمئن و عملی سراغ نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

انسانها كه فعلا تو كف اين بهشت برين منوندن معلوم نيست واقعيت داشته باشه يا نه
    فعلا كه روي زمين جهنم حكم فرماست تا وعده سر خرمن بهشت
    دوست عزیز کسی که به خدای خود ایمان داشت باشد حتی الان در اتش جهنم هم بسوزد به عهدی که خدا بسته ایمان داره و هیچ وقت نا امید نخواهد شد .
    این حرفها تنها نشانه ی این است که شما خدای خودتان را نمی شناسید و حتی نمی دانید اسلام چیست .
    بیشتر بیندیشید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بهشت و جهنم هر دو به خود ادم بر می گرده جامعه کاری برای کسی نمی تونه بکنه این خود افراد هستند که باید زندگی خود را به بهشت تبدیل ببکنند در این صورت جامعه هم دیگر در جهنم نخواهد بود مگر کسانی که خودشان می خواهند .
    Last edited by deer; 10-03-2008 at 16:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یک مقدار هم تقصیر خودشونه باید بیان و با ما همفکری کنن, مسائل جدید مطرح کنن, ما رو راهنمایی کنن اگه بحث در مورد متافیزیک دوباره شروع بشه دیگه کسی به مسائل حاشیه نمی پردازه

راستی این تکنیک های هوشیاری در خواب رو اجرا می کنم ولی اثر نمی کنه! کسی روش مطمئن و عملی سراغ نداره؟
    خوب درست می گوید ولی اگر شروع کنید مطمئنن همکاری خواهند کرد .موضوعات رو دوباره بیان کنید در مورد هشیاری در خواب ممکن سالهای سال طول بکشه تا بتوانید این کار رو انجام بدهید

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان کسی هست که بدونه چطور می تونم انرژی ها را ببینم
    Last edited by deer; 10-03-2008 at 16:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب هر کسی که در عالم ماورا باشه و کارایی کرده باشه ، خیلی راحت تر میشه به اون ضربه وارد کرد ، تا کسی

که توی این عوالم نباشه ، اینو من نمیگم ، خیلی ها میگن ، خیلی از متافیزیشن های بزرگ که این کارن ... . حالا

با همین عکسی که فرد میذاره ، اگه کسی جادوی سیاه بلد باشه ، خیلی راحت میتونه به اون شخص لطمه وارد

کنه تا کسی که تخصصی تو متافیزیک نداشته باشه . این اولیش

دومیش این که کی گفته با چشم و گوش بسته؟ اصلا کی گفته من درس میخونم که بخوام اینا رو حفظ کنم؟

و بعدش این که این گفته های ارواح رو خودت شنیدی ؟ یا این که خوندی؟ اگه از کتابی خوندی که فعلا تو داری با

چشم و گوش بسته همه چیز رو باور میکنی ، حالا به فرضم میگیریم که خودت از ارواح شنیدی ، اول این که از کجا

مطمئنی که اون روح بوده؟ متافیزیشن بزرگ ، شما هنوز نمیدونی که روح رو نمیشه احضار کرد؟ اون کسی که به

عنوان روح ظاهر میشه ، جنه ، جن هم خیلی راحت میتونه از مشخصات کسی که مرده اطلاعات کسب کنه ، برای

همین هم مثلا از جنی که در قالب روح ظاهر شده سوال بکنن که مثلا این فرد مرده ، تو این زمان به من چی گفت

( که بفهمید همون روح هست یا نه ) خیلی راحت میتونه با قدرتی که داره ، جواب دقیق رو بده .

برای همین هم ممکنه اون کسی که احضار شده ، دروغ بگه . تازه اصلا ممکنه اون کسی که این گفتگو ها رو

نوشته دروغ گفته باشه ، که دیگه بد تر ... . پس احتمال این که شخص احضار شده ( که بهش میگید روح ) دروغ

بگه ، بیشتر از کتاب دینی هست ، چرا که اون بر روی مدرک ها و سند های معتبر و تاریخ گفته ، ولی اون روح؟

به فرضم این که خود طرف برون فکنی کنه و بره بگرده تو عالم ، بازم نمیشه به اون اعتماد کرد ، چرا که در خیلی

موارد خواب با برون فکنی قاطی میشه و اون قدر طبیعی جلوه میده که طرف فکر میکنه واقعا روحش رو اورده

بیرون و این عقیده رو داره که هر چی دیده عین واقعیت بوده .

بعدی این که شما روی نجاست سگ کار کردی ، به جایی نرسیدی ولی کسایی که کار کردن به جایی رسیدن .

هر کسی تخصص خودش رو داره ، کسی که فقط توی دکتری تخصص داره ، نمیتونه مسائل مهندسی ساختمون

رو حل کنه ، و کسی هم که توی علم فقه تخصص داره ، نمیتونه دکتری کنه ، پس کسایی که تو زمینه ی علوم

فقه مطالعه دارن ، حتما یه چیزی میدونن که میگن سگ نجسه ، حالا شما میخوای بر خلاف این بری مدرک جم

کنی ، کار بی هوده ای کردی ، چرا که اصل تخصصت در این زمینه نیست ، اگرم باشه ، در سطح عالیش نیستی

که بخوای نظر بدی ، یعنی تو میگی این هم آدم که دارن خودشونو میکشن و در این زمینه ها تحقیق میکنن ، همه

دارن اشتباه میکنن ، من یکی دارم درست میگم ؟ خوب این خیلی مسخرس .

بعدی این که به هر منبعی نباید اعتماد کرد ، هر حدیثی هر جایی مینویسن ، دلیل بر درست بودن اون نیست ،

باید دید که نویسنده ی اون کتابی که توش این حدیث نوشته شده کیه ، چه قدر سواد داره و هزار تا تحقیق دیگه

که اعتبار اون منبع مشخص بشه ، اگه اعتبارش ضعیف باشه که خوب معلومه نباید به هیچ کدوم از چیزایی که

توش نوشته اعتماد کرد ، ولی اگه معتبر باشه ، میشه اعتماد کرد ... پس اون انرژی هسته ای هم که میگی ، از

منبع معتبری در نیوردی ، پس دلیل نمیشه که چون این یکی جعلیه ، بغییه هم از بیخ جعلی هستن.

بعدی این که کتاب های دینی با معیار های مسخره خدا رو ثابت نکرده ، در حد عقل و فهم طرفی که کتاب رو

میخونه توضیح داده ، نمیاد همون اول بحث فلسفی کنه برای بچه های دبستان که خدا وجود داره ... کم کم جامع

تر میشه تا به جایی میرسه که یک کتاب هزار صفحه ای میرسه فقط در باره این که خدا وجود داره یا نه ... پس اون

چیزی که تو کتابای دینی مینویسن ، غلط نیست ، بلکه در سطح خود فرده ، پس اینم نمیتونی واسه خودت بگی

چرت و پرته و آیات شیطانیه .

خوب ، اینی که میگی متافیزیک یعنی علوم شیطانی ، هم میشه گفت آره و هم میشه گفت نه . خیلی ها که

توی کار متافیزیکن شیطون پرستن و شیطون اونارو به اون ها یاد داده ، پس از این جهت میشه گفت آره و از جهت

دیگه که میشه گفت نه ، اینه که بر اثاث علم طرف کار داشته باشه . اون جنگیری هم که میگی اعدامش کردن ،

باید ببینی که چی کار کرده ؟ کی بوده؟ چرا اعدامش کردن؟ چه طوری جن میگرفته؟ هم میشه از راه شیطانی این

کارو کرد و هم از راه درستش . شاید این کسی که اعدام کردن ، از راه شیطانی این کارو میکرده ، پس باید دلیل

رو کامل بدونی . اگه قرار بود که هر جنگیری رو اعدام کنن ، الان دیگه هیچ روحانی ای روی زمین نمیموند ، باید

خیلی ها رو میکشتن . و باید اول ببینی که برای چی اونو کشتن و همه ی اطلاعات رو کسب بکنی ، بعدا بیای

به بغیه هم بگی ، نه این که تا از یه جایی شنیدی ، سری قبول کنی . به فرضم که سندش معنبر باشه ، ولی باز

با عقلت جور در نیاد ، باید بیشتر پیگیری کنی . در ضمن ، جن گیری هیچ ربطی به متافیزیک نداره . شاید اون فرد

از راه سحر و طلسم جن گیری میکرده که سحر و طلسم جزو گناهان کبیره ست .

خوب اینی که در باره ی بهشت و جهنم میگی ، بر چه اثاثی میگی؟ ما تو آیه ی قرآن داریم که پولاشون رو به

بدنشون میچسبونن ، حالا تو عقلت از خدا و پیغمبرا و اماما و همه ی علما و عرفا بیشتر میرسه ؟ تو کی هستی

که بخوای آیه ی قرآن رو رد کنی؟ مگه تو رفتی جهنم؟ مگه تو بهشت رفتی؟ مگه تو اون جا رو ساختی؟ بر چه اثاثی

داری اینا رو رد میکنی؟ این یعنی این که گور بابای همه ، فقط خودم ، هرچی که من میگم درست ، بغییه غلط ،

چون من دوست ندارم.

نقل قول:
    فکر نکنم از افرادی که توی این تاپیک هستن کسی اینو قبول داشته باشه
    فکرش رو بکن ، چون لا اقل آدم توی این تاپیک هست که قرآن رو قبول داشته باشه ... تو قبول نداری و دوست

نداری ، دلیل نمیشه که بغییه هم قبول نداشته باشن ، یه کم فکر کن ، بعدا حرف بزن ، البته فکر نکنم که فکر

کردن هم برای تو تاثیری داشته باشه .
    نمی خواستم جوابت رو بدم ولی چون مطالبت رو سایر دوستان هم خوندن مجبور شدم
    اول اینکه من به هیچ عنوان روی قران حساب نمی کنم چون امکان تحریفش وجود داره و هیچ انسانی با هیچ علمی نمی تونه بگه تحریف نشده چون کسی 1380 سال عمر نکرده و مطالبش هم نه در سطح ماست و نه در سطح اعراب زمان جاهلیت و از همه مهمتر قران نوشته خدا که نیست نوشته پیامبر و سایر ((( انسان هاست()) و انسان هم جایز الخطا
    نمی خوام ذهنیت منفی ایجاد کنم ولی همیشه باید با چشم و گوش باز عمل کرد
    زمان اعراب جاهلیت هم فقط 17 نفر خوادن و نوشتن بلد بودن و دقیقا همین حرفای ما رو می زدن به امضای من دقت کنید
    دین به شما اجازه تفکر در دینتون رو نمیده خیلی کم هستن کسایی که به وجود خدا و یا تحریف شدن قران شک می کنن
    هر شکی مقدمه یک یقینه
    اگه ما در مورد نجس بودن سگ و حکم دروغین علما شک نمی کردیم که دیگه الان دستشون رو نمی شد
    بله من خیلی بیشتر از بعضی انسان های به ظاهر عالم می فهمم شکی هم ندارم بعضی ها انچنان غرق در ((( دین ))) شدن که دیگه حقیقت و هدف زندگی رو هم فراموش کردن تعصب جلوی اونها رو میگیره
    ما هم برای سنی ها حدیث داریم و هم برای شیعه ها
    هردوی این احادیث هم تایید شدن ولی کاملا تناقض دارن یا شیعه دروغ میگه یا سنی
    این نتیجه اعتماد به حدیثه تفرقه میان انسان ها, تحریف دین
    مگه شما از دوره جعل حدیث خبر ندارید؟ میگن فلان حدیث توی سه کتاب معتبر امده, از کجا معلوم که اون سه تا کتاب از کجا اوردن ؟ از کجا معلوم که اون حدیث ساخته دست حکمای غاصب نباشه؟

در مورد ارواح حرف های شما کاملا درسته نمیشه به اونا زیاد اعتماد کرد ولی هرچی باشه از حدیث معتبر تره
    سازمان ها و تشکلاتی توی امریکا و اروپا به وجود امدن که تخصصشون فقط در مورد ارتباط با ارواحه و همون طور که گفتم حتی از ارواح پزشک هم کمک می گیرن مهم نیست که جن میاد یا روح مهم اینه که ((( کمک))) می کنه چه در مورد مسائل دینی و چه در مورد مسائل دنیوی

قران که سهله بقیه رو هم رد می کنم
    من انسانم دارای قدرت تفکر , دارای چشم و گوش باز, دارای ((( عقلی به مراتب بالاتر از اعراب جاهل))) کاملا واضحه که خدا در دنیای دیگه با پول و سیخ داغ ادم رو شکنجه نمی کنه یکم فکر کن ببین میشه که روح رو با اتش شکنجه کنن؟؟؟!!!!!
    اصلا با عقل و علم جور در میان؟!!!
    شاید من و شما این حرفارو بفهمیم ولی زمان پیامبر کسی حالیش نمی شده همه چیز با (((((((((( مثال ))))))) به مردم معرفی می شده
    اصراری نیست که حرفامون رو به کرسی بنشونیم ولی باید اندکی در مورد دینمون هم تحقیق کنیم
    مشکل ما همینه 70000000 نفر انسان عقل دین شرف زندگی و همه چیزشون رو دادن دست علما
    بر فرض اگه این بین یک فتوا اشتباه صادر بشه همه ما بدبخت میشیم
    خدا به شما مغز نداده که نخواید ازش استفاده کنید و بگید این کار علماست
    اصلا علما برون فکنی رو قبول ندارن باور ندارید می تونید بپرسید این یک نمونش!

در مورد اون جنگیر هم فکر کنم حق با شماست ولی در کل نمی فهمم مخالفت علما با متافیزیک چیه؟ اگه شما می دونید خوب بگید تا من هم بفهمم

در مورد عکس هم هیچ اشکالی نداره اگه کسی اینقدر تسخیر شیطان شده می تونه منو طلسم کنه
    ولی حداقل تونستم کاری کنم که یک بحث (((( عملی )))) رو شروع کنیم
    یکی برای همه همه برای یکی

دوست عزیز من در مورد شما چیز دیگه فکر می کردم ، حداقل فکر می کردم دو سه تا از آیات مهم قرآن رو خونده باشی. ( احساس تاسف می کنم ) کسی دم از ماورا میزنه که در مورد قرآن اینطور می گه . خب اگه کسی اینجا قرآن نخونده بود نمیگی با حرفای شما فکر می کرد این قرآن هم عجب چیز مزخرفیه . کی گفته روح وارد جهنم میشه ؟ مگه قرار نیست ما دوباره زنده بشیم و جاودان بشیم ؟ بعدش هم کجای قرآن مستقیما از متافیزیک و ماورا صحبت کرده ؟ نشونی بده شاید ما ندیدیم . بعدشم جنگیری فکر می کنی خیلی کار خوبیه ؟ شما خودت خوشت میاد یه جن تسخیرت کنه و از طریق تو به کارهای شومی دست بزنه ؟؟؟
    ببین من نمی خوام بگم قران مزخرفه ولی باید در موردش یکم تجدید نظر کنیم باید یکم اون رو با حقیقت تطبیق بدیم
    ایا سطح عقلی شما با اعراب زمان پیامبر یکیه؟ ایا شما همون قدر می فهمید که اونها می فهمیدن؟
    درسته عذاب وجود داره و این رو قران میگه ولی چه عذابی؟
    من نگفتم که دوست دارم جن تسخیرم کنه
    گفتم نباید جلوی کسایی رو که جنگیری می کنن گرفته بشه یا حدقل یکم به اونها اهمیت داده بشه

بعدش هم کجای قرآن مستقیما از متافیزیک و ماورا صحبت کرده ؟ نشونی بده شاید ما ندیدیم
    احسنت حالا دیدی این احادیث چقدر مشکل ساز میشن اساس این مسئله احادیث هستن و تفاسیر قران
    در قران به صراحت اعلام شده که جادوگری و توسل به شیطان گناه است ولی اینقدر این ایه رو تفسیر و تجزیه کردن که اخرش متافیزیک هم گناه حساب شده
    به نظر شما چرا ما نباید دانشگاه و رشته متافیزیک داشته باشیم؟!

در مورد خوب بله ولی سگ نه
    الان علم اونقدر پیشرفت کرده که میشه با واکسیناسون کاری کرد که احتمال بیمار شدن شما از سگتان((((((((( صفر ))))))) بشه مسئله نجاست سگ به زندگی من خیلی لطمه ها زده که اینجا دیگه مطرح نمی کنم

بعدشم شما فکر می کنی با عکس فقط میشه به خواب همدیگه رفت ؟ نمی دونی چه افرادی هستن که منتظر این فرصت ها هستن تا حسابی عقده های روانی خودشون رو از طریق خیلی از علوم ماورا روی صاحب عکس خالی کنن ؟ باز هم ادعا های پوچ
    یه سوال دارم از شما : خودت واقعا خجالت نکشیدی این حرفا رو زدی ؟؟؟؟ کاش حداقل این حرفا رو پیش چند نفر می زدی که حساب دو دو تا چارتا رو نمی دونستن
    1- طبق گفته های دوستان مشخص شد که وجود عکس و چشم های فرد برای رفتن به خواب اون لازمه
    2- به جهنم همین بی بخاری مردم باعث شده که ایران به اینجا برسه بذار عقده ها خالی بشه ولی در عوض چند نفر دیگه پیشرفت کنن همش سکون همش خفقان
    اگه مردم دو دوتا چهار تا بلد بودن نمی امدن بگن امام علی گفته در خانه ای که ادوات موسقی وجود داره فرشتگان نزول نمی کنند

قبول دارم یک مقدار زیاد از حد مسئله رو بزرگ کردم مثلا همین اخر متافیزیک بودن!!! ولی شما اصل مطلب رو در نظر بگیرید
    از بین شما تا به حال کسی بوده که بمیره و زنده بشه؟
    همه شما با این همه علم و خرد و دودوتا چهار تا میگید بعد از مرگ دو فرشته میان توی قبر و شما رو عذاب می دن ولی
    کسایی که مردن و زنده شدن و حتی ارواح گفتن که هیچ خبری از اون دو فرشته نیست و تنها عذاب این دنیا عذاب روحیه

نه من و نه شما در مورد حرفامون مدرک محکمی نداریم و همشون بر اساس یک سری مسائلی هست که پذیرفتیم
    از قران گرفته تا زندگی پس از مرگ
    بهتر است به جای این تعصب و خشم بیهوده اندکی به تبادل نظر بپردازیم تا شاید گروه گمراه ما هدایت شود

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
    عالی بود برای یک لحظه خوتون رو با این جمله بررسی کنید

دوستان کسی هست که بدونه چطور می تونم انرژی ها را ببینم
    من می تونم یه سری ذرات که مثل گرد هستن و شبیه بارون حرکت می کنن رو ببینم
    این ربطی به انرزی داره یا نه
    نکنه منظورتون از انرژی همون هالست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز هاله با انرژی فرق می کند
    من هاله ها را تا جایی می تونم ببینم ولی موفق به دیدن انرژی نشدم
    این چیزهای که شما می بینید نمی دانم چی هستند شاید مال خستگی باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در مورد روز قیامت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد انرژی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •