بالا خره خریدمش! الان یه ربعی می شه از گلچین خریدم 185 رمم 4 گیگ 50 حساب کرد خیلی عالیه فوق العادس.
ممنون از همه ی شما که به من کمک کردین تا psp slim بخرم ممنون از همه ی شما.
ما که رفتیم pes07 بزنیم!!!
بالا خره خریدمش! الان یه ربعی می شه از گلچین خریدم 185 رمم 4 گیگ 50 حساب کرد خیلی عالیه فوق العادس.
ممنون از همه ی شما که به من کمک کردین تا psp slim بخرم ممنون از همه ی شما.
ما که رفتیم pes07 بزنیم!!!
psp که خریدی مبارکت باشه. ایشالله به پای همدیگه پیر بشین! فقط این رمی که گرفتی مارکش چیه؟ اگه sandisk باشه فکر می کنم گرون گرفتی اما قیمت psp را عالی باهات حساب کرده
شما تو xmb رو مموری ک مثلث می زنید تو information نوشته magicgate ساپورتد؟
من ندیدم اگرم باشه توی تهران هست
مبارك باشه . منم رمم را از گلچين خريدم ولي خيلي باهات گرون حساب كرد . من دو هفته پيش 2 گيگ رو گرفتم 24 تومن . 4 گيگ هم بهم گفت 38 تومن . ولي كلا گلچين تو همه اونا باانصاف تره . هم علي هم مجيد جفتشون بچه هاي باحالي هستن .
بازم بحث رم .........
رمم san disk هست . اگه گرونم حساب کرده باشه عب نداره خیلی مرد فهمیده و با شعوری بود خیلی باهاش حال کردم.![]()
آره خدايش با معرفتن منم بازي هام رو ديگه از اونا ميگيرم . ولي خدايي هيچ كي به اندازه من ضرر نكرد . اسليم گرفتم 225 تومن حالا شده 185 تومن. 40 تومن تا اينجا ضرر !!!
بابا ديگه يه چيزي خريدين ديگه فكر سود و ضررش نباشيد كامپيوتر امروز مي خريد فردا قيمتش نصف مي شه فكر مي كنيد چقدر ضرر كرديد !آره خدايش با معرفتن منم بازي هام رو ديگه از اونا ميگيرم . ولي خدايي هيچ كي به اندازه من ضرر نكرد . اسليم گرفتم 225 تومن حالا شده 185 تومن. 40 تومن تا اينجا ضرر !!!
بالاخره شماره دو يكي از بهترين بازي هاي PSP اومد .... دانلودش كردم ولي پي اس پي شارژ نداشت هنوز نتونستم بازي كنم .. تو قسمت دانلود بازي هاي PSP لينكشو گذاشتم اگه كسي خواست دانلود كنه ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)