تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 641 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه vack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گوشی من تازگیا بعضی وقتا صداهای خفیفی میده کی میدونه چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض لطفا" يكي بگه

چطور ميشه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . حتي با وصل شدن به كامپيوتر هم اين كار رو نتونستم انجام بدم . اصلا" اين كار ميشه يا نه . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

راستي يك سؤال ديگه . من چطور مي تونم به گوشيم برنامه اي با فرمت رار بزنم . هر جور مي كنم قبول نمي كنه . اصلا" برنامه ي گوشي اين فرمت رو تو كامپيوتر هم ساپورت نمي كنه . اگر مي شه يكي به من بگه چطور مي تونم اين كار رو بكنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

راستي يك سؤال ديگه . من چطور مي تونم به گوشيم برنامه اي با فرمت رار بزنم . هر جور مي كنم قبول نمي كنه . اصلا" برنامه ي گوشي اين فرمت رو تو كامپيوتر هم ساپورت نمي كنه . اگر مي شه يكي به من بگه چطور مي تونم اين كار رو بكنم .
    rar رو نمیشه بخونیولی اگه برنامه باشه باید اونو آخرش jar یا jad بزاری . واسه خوندن اونم تو سیستم باید winrar رو داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

چطور ميشه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . حتي با وصل شدن به كامپيوتر هم اين كار رو نتونستم انجام بدم . اصلا" اين كار ميشه يا نه . ممنون
    ااول باید کانکشن رو share کرده باشی بعد میتونی

پروفشنال radepa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Hollywood

پيش فرض

با بلوتوث هم می تونی وصل شی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چطوری حاج مهیار خبری ازت نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام : خواهش مي كنم يكي بمن كمك كند . من يك مموري 2 گيگ خريدم اول مشكلي نداشت وروي آن برنامه هم ريختم ولي فقط نيم ساعت عمر كرد وگوشي پيغام currupt ميدهد .مموري از همان نوعي كه در كلوپ معرفي شده بود.چكار كنم ؟

داره خودمونی میشه rasol296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tegzasssssss

پيش فرض کمک

سلام

لطفا کمک کنید

من یه p990 دارم ولی سی دی راه انداز و usb driver و ... ندارم تا بشه حافظه داخلی گوشی رو به کامپی وصل کنم

لطفا اگه میشه درایور این گوشی رو واسه دان بزارین

یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد محترم
    اول اجازه مي خوام از تمامي دوستان بويژه جناب مصطفي خان تشکر کنم به اين خاطر که لطف دارن و پيگير سوالات بنده هستن
    من اين سوال رو از ايشون هم پرسيدم و به نظر جالب اومد که تو تاپيک هم مطرح کنم تا اگه ديگر دوستان نيز نظير اين سوال در ذهنشان هست به پاسخ برسن سوال من در مورد چگونگي تشخيص اصل بودن گوشي اين گوشي هست چون ظاهرا تا اونجايي که بنده اطلاع دارم بعد از باز کردن ريجستر ها روشي مطمئن براي تشخيص اصل بودن در دسترس نيست در حالي بعضي فروشنده ها ادعا دارند که به دلايلي اصل بودن گوشي رو اثبات مي کند؟ حالا چه دلايلی الله و اعلم؟!!! و يک سوال ديگر هم در مورد اين گوشي داشتم متاسفانه من از نزديک با اين گوشي کار نکردم ولي در مورد صداي گوشي نظرات مختلفي شنيدم بعضي ها روي کيفيت گوشي تاکيد دارن و اونو در حد قابل قبولي ميدونند و بعضي ها روي بلندي صدا تاکيد دارن که خيلي پايين هست البته مي دونم اين گوشي براي موزيک نيست ولي به هر حال صدا هم براي خودش فاکتوره مهمي است
    حالا از دوستان خواهش دارم صدا(کيفيت + بلندي) اين گوشي رو با گوشي 810 يه مقايسه اي داشته باشند منو در جريان بذارند
    از لطفتون بسيار ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •