تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2329 از 3017 اولاول ... 132918292229227923192325232623272328232923302331233223332339237924292829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,281 به 23,290 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا شاتل خیلی خسیسه .همین مخابرات به اکثریت داون استریم بالا داده الان کسایی که خطشون مشکل نداشته باشه میتونن حداقل دوبرابر اون چیزی که خریدن بگیرن ولی شاتل هر جا دیدم داون استریم رو دقیقا به اندازه ی همون چیزی که میخری میبنده و اصلا بیشترش نمیکنه اما اگر سرعت از سرور خارج مثل مخابرات پوکیده نباشه پینگشم رو همه ای پی ها یکسان باشه ارزش داره ادم بره 8 مگ بخره .

حالا پشتیبانیش میدونه داون استریم چیه یا اونم مثل مخابراته؟
    همون جور که حامد جان گفت پشتیبانیش خوبه بله میدونه چیه منظورم از خسیس بازی اینکه گیگ هدیه میده!!!! وگرنه که دانلود کنی به فنا میری البته شمای که شب نمیخوای استفاده کنی مشکلی برات پیش نمیاد

2. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

با سلام من 128 نامحدود شاتل آبادان رو دارم و همش سرعتم 200 فیکسه و پینگش هم خوبه البته روزهای خوبش چون نوسان داره نه نوسان مخابرات مثلا میشه 700 نه مثلا یه مدت میبینی 160 هستش بعد میبینی فردا میشه 280 در همین حد البته با فعال سازی سرویس گیم که هیچ تاثیری روی سرعت دانلود نداره
    هنوز احتمالا محدود نشدید، همه ی سرویس های ART شاتل اینجوریه، تا یه مدت پهنای باند بازه و عشق و صفا میکنی، وقتی که محدود شد تازه اون روی سکه رو میبینی.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا شاتل خیلی خسیسه .همین مخابرات به اکثریت داون استریم بالا داده الان کسایی که خطشون مشکل نداشته باشه میتونن حداقل دوبرابر اون چیزی که خریدن بگیرن ولی شاتل هر جا دیدم داون استریم رو دقیقا به اندازه ی همون چیزی که میخری میبنده و اصلا بیشترش نمیکنه اما اگر سرعت از سرور خارج مثل مخابرات پوکیده نباشه پینگشم رو همه ای پی ها یکسان باشه ارزش داره ادم بره 8 مگ بخره .

حالا پشتیبانیش میدونه داون استریم چیه یا اونم مثل مخابراته؟
    تجربه نشون داده هر کی از مخابرات رفته پشیمون شده و بعد یک مدت باز برگشته مخابرات
    این مدت هم کلا نت مشکل داشت و حتی تاپیک پارس انلاین من همیشه میرم همشون دارن مینالن , البته بعضی گروه های مخابرات هستن که کمترین میزان قطعی و افت کیفیت رو دارن حتی در شرایط خراب

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تجربه نشون داده هر کی از مخابرات رفته پشیمون شده و بعد یک مدت باز برگشته مخابرات
    این مدت هم کلا نت مشکل داشت و حتی تاپیک پارس انلاین من همیشه میرم همشون دارن مینالن , البته بعضی گروه های مخابرات هستن که کمترین میزان قطعی و افت کیفیت رو دارن حتی در شرایط خراب
    متاسفانه ما جزو اون گروه ها نیستیم و نمیتونیم به دلخواه خودمون بریم

از چه نظر میگی هر که رفته برگشته مخابرات ؟ من فکر نکنم به حز دانلود شبانه دلیل دیگه ای هم داشته باشه .اگه به خاطر این میگی من شبانه استفاده نمیکنم اگرم بخام وایرلسم شبانه بدون محدودیت داره .adsl رو فقط برای استفاده روز میخام مثلا ظهر ها تا قبل از ساعت 5 عصر .پس برای چی میگی پشیمونی داره رفتن از مخابرات ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها کسی نمیدونه با ای پی استاتیک مشکل حل میشه یا نه ؟

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه ما جزو اون گروه ها نیستیم و نمیتونیم به دلخواه خودمون بریم

از چه نظر میگی هر که رفته برگشته مخابرات ؟ من فکر نکنم به حز دانلود شبانه دلیل دیگه ای هم داشته باشه .اگه به خاطر این میگی من شبانه استفاده نمیکنم اگرم بخام وایرلسم شبانه بدون محدودیت داره .adsl رو فقط برای استفاده روز میخام مثلا ظهر ها تا قبل از ساعت 5 عصر .پس برای چی میگی پشیمونی داره رفتن از مخابرات ؟
    دو نمونه میشه مثل king iman و lamp
    ایمان که چند وقت پیش برگشت و لامپ هم میخواد برگرده
    من خودم که قبلا پارس بودم کیفیتش به مخابرات نمیرسید الان هم که کلا شبانه رو برداشته پس شاید دلیل اینکه همه برمیگردن این باشه که مخابرات حداقل شبانه رو داره ولی بقیه isp ها همینم ندارن
    البته الان نمیدونم شرایط پارس چطوره شاید بهتر شده باشه اما مخابرات که واسه من هم کیفیت هم سرعت هم شبانه عالیه
    Last edited by sh@y@n; 14-04-2015 at 10:59.

9. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دو نمونه میشه مثل king iman و lamp
    ایمان که چند وقت پیش برگشت و لامپ هم میخواد برگرده
    من خودم که قبلا پارس بودم کیفیتش به مخابرات نمیرسید الان هم که کلا شبانه رو برداشته پس شاید دلیل اینکه همه برمیگردن این باشه که مخابرات حداقل شبانه رو داره ولی بقیه isp ها همینم ندارن
    البته الان نمیدونم شرایط پارس چطوره شاید بهتر شده باشه اما مخابرات که واسه من هم کیفیت هم سرعت هم شبانه عالیه
    شبانه پیشکش.هر وقت میخایم بریم تو نت یا سرعت داغونه یا پینگ بالاست یا هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا قطه .اینم شد اینترنت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شبانه پیشکش.هر وقت میخایم بریم تو نت یا سرعت داغونه یا پینگ بالاست یا هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا قطه .اینم شد اینترنت ؟
    با تعجب فراوران مودمی که خوده مخابرات داده رو گذاشتم سرعت بهتر شد! همه سایت ها باز مییشن! ولی پینگ هموونه

12. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

هنوز احتمالا محدود نشدید، همه ی سرویس های ART شاتل اینجوریه، تا یه مدت پهنای باند بازه و عشق و صفا میکنی، وقتی که محدود شد تازه اون روی سکه رو میبینی.
    دوست گرامی من از اول شاتل که تو آبادان که اومد دارم تا الان تقریبا میشه 12ماه اتفاقا من ماهی 70گیک هم شده دانلود کردم ولی سرعت دانلودم همیشه ثابت بوده اولش شاتل 128نامحدود آرت لایت1 رو 100 سرعت دانلود میداد ولی جدیدا 6ماه ریتو برده بالا و 200 دانلود میکنم من و دوستان که همسایه هستیم 4 تاییم که در ماه زیر 30 گیگ دانلود نمیکنیم و همیشه سرعت 200 هستش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پینگ معمولا ثبات بدی نداره در بهترین حالت 4.2.2.4 عدد 160 رو نشون میده و در بدترین حالت 280

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •